Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις συνταξιούχων

Στη σημερινή συγκέντρωση του συλλόγου των συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας καλούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Συνταξιούχων Χρηματοπιστωτικού, ενάντια στην ενέργεια του ΔΣ του ΤΕΑΠΕΤΕ να καταργήσει την υποχρέωσή του να απονέμει σύνταξη σε μια ορισμένη κατηγορία γυναικών - συνταξιούχων (μέχρι να τους απονεμηθεί οριστικά από το ΙΚΑ). Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9.30 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) και θα πραγματοποιηθεί παράσταση στη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας με βασικό αίτημα την άμεση επαναχορήγηση της σύνταξης.

Επίσης σήμερα στις 10.30 π.μ., ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιεί την τακτική χρονιάτικη συνέλευσή του, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5οςόροφος).

Στο μεταξύ, προετοιμάζονται οι περιφερειακές κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ και ΟΤΑ: Στην Αθήνα, στις 15 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα συμμετάσχουν οι συνταξιούχοι και από τη Νότια, την Κεντρική και τη Νησιωτική Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 13 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, όπου θα συμμετάσχουν οι συνταξιούχοι από Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Στο Ρέθυμνο, στις 14 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο για τους συνταξιούχους της Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ