Τετάρτη 6 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ενημέρωση ζητάει η ΟΥΕΦΑ

Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε την επιστολή της UEFA προς την Ομοσπονδία, στην οποία ζητάει την ενημέρωσή της το συντομότερο δυνατόν για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιακό Βόλου και αν προκύπτει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην επιστολή προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο, την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο τονίζεται ότι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (σ.σ. ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) έχει ήδη συλληφθεί. Ετσι, ζητάει ενημέρωση σχετικά με την παρούσα πορεία των ερευνών, καθώς και με προκαταρκτικά ευρήματα και/ή πιθανά κωλύματα που προκύπτουν για τη συμμετοχή συλλόγων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

  • Στις δικαστικές αρχές παραδόθηκε χτες ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Ι. Παπαδόπουλος (σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης). Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην απολογία του όσα του αποδίδονται και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επίσης, αναμένεται να παρουσιαστεί και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας που καταζητείται, ενώ χτες παραδόθηκε και ο Μιχάλης Νικολόπουλος. Τη μείωση της εγγυοδοσίας ζήτησε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, Σ. Ψωμιάδης. Παράλληλα, από χτες μέχρι και την Πέμπτη συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για να αποφασίσει την επικύρωση ή όχι διάταξης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα σε κατηγορούμενους που εμπλέκονται στο θέμα των στημένων. Είκοσι άτομα έκαναν αυτοπρόσωπες εμφανίσεις στο δικαστικό συμβούλιο, ανάμεσά τους, οι ποδοσφαιριστές Κ. Μενδρινός και Αβρ. Παπαδόπουλος που ζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, την άρση της απαγόρευσης εξόδου, για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Αύριο, τέλος, αναμένεται να εμφανιστεί στο αρμόδιο Συμβούλιο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης.
  • Υπόμνημα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών για να αρθεί ο περιορισμός της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα κατέθεσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός προσήλθε στην Ευελπίδων αφότου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και ζήτησε άδεια εξόδου από τη χώρα, προκειμένου να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί το Σάββατο για προετοιμασία στο Ζέεφελντ. Η απάντηση στο αίτημα του παίκτη αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Και επίσημα στην «OPAP Arena» o τελικός του 2024(2023-06-29 00:00:00.0)
Παραδόθηκε ο φάκελος... παρέμειναν τα ερωτηματικά(2010-11-12 00:00:00.0)
Παραπέμπεται για δολοφονία μετά από ένα χρόνο(2001-09-11 00:00:00.0)
Το δυνάμωμα της πάλης, η απάντηση(2001-05-26 00:00:00.0)
Στο προσκήνιο η «ΔΕΛΤΑ Χρηματιστηριακή»(1999-12-22 00:00:00.0)
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους(1998-08-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ