Σάββατο 9 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Κόβουν το ρεύμα σε άνεργο νέο

Παράσταση διαμαρτυρίας έγινε χτες με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Β. Ελλάδας

Διαδηλωτές κάθε ηλικίας ζήτησαν άμεση επανασύνδεση του ρεύματος
Διαδηλωτές κάθε ηλικίας ζήτησαν άμεση επανασύνδεση του ρεύματος
Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας για τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργο πραγματοποίησαν χτες το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμαριά το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Β. Ελλάδας, το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ. Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν να ηλεκτροδοτηθεί άμεσα το σπίτι του για περισσότερους από πέντε μήνες άνεργου συναδέλφου τους.

«Το αφεντικό μου έκανε μείωση προσωπικού για να βρει φτηνή εργατική δύναμη, στην Τουρκία συγκεκριμένα. Είμαι άνεργος πέντε μήνες, έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι μου, γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω το λογαριασμό. Στην παρέμβαση του συνδικάτου η ΔΕΗ απάντησε ότι θα πρέπει πρώτα να πληρωθούν 200 ευρώ και μετά να γίνει η σύνδεση. Είπα ότι δεν έχω ούτε αυτό το ποσό να πληρώσω και μόνο μετά από επίπονη παρέμβαση έγινε η επανασύνδεση», δήλωσε ο άνεργος νέος. «Η ΔΕΗ, πρόσθεσε, μπορεί να χαρίζει λεφτά στα μεγάλα τιμολόγια, αυξάνει όμως το ρεύμα στα μικρά τιμολόγια που έτσι κι αλλιώς αδυνατούμε να πληρώσουμε. Οι παρεμβάσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές γιατί ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται πλέον να πληρώσει το ρεύμα, το νερό κλπ.».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ