Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μόνιμος σύμμαχος ο ΛΑ.Ο.Σ. ενάντια στους εργαζόμενους...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ φαίνεται απίστευτο, τούτη η κυβέρνηση έχει θαυμαστές και μάλιστα ένθερμους. Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε μισθωτούς, συνταξιούχους ή αγρότες...

Ομως, για άλλη μια φορά έλαβε χτες τα συγχαρητήρια του ΛΑ.Ο.Σ. Κι αυτό γιατί «περνάει» από τη Βουλή μια ακόμη αντιαπεργιακή διάταξη.

Αυτή που λέει πως θα αποζημιώνονται από το δημόσιο οι τουρίστες όταν ξεμείνουν στην Ελλάδα λόγω απεργίας εργαζομένων.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βλέπουμε φέτος αυτή την κατάσταση. Είναι πια πάγιος κανόνας το ΠΑΣΟΚ να φέρνει αντεργατικά μέτρα και ο ΛΑ.Ο.Σ. να χειροκροτεί.

Και η Νέα Δημοκρατία να συναινεί ή να συμφωνεί χωρίς να το πολυδιαφημίζει, για προφανείς λόγους.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ο Γ. Πεταλωτής που ξεκαθάρισε χτες ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης «δεν είναι μόνιμοι» στα υπουργεία τους και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά.

Μόνο που και εμάς και τον ελληνικό λαό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Το πρόβλημα είναι ότι μόνιμο είναι το έργο αυτών των υπουργών όποιοι και αν τους διαδεχθούν, όποια κυβέρνηση και αν αλλάξει.

Κι αυτό το «μόνιμο» έργο είναι ακραία αντιλαϊκό και αντεργατικό με μπόλικες εφεδρείες για να το συνεχίσουν, κάθε χρώματος και κάθε ... «στιλ».

Οσο για την περίφημη «απροθυμία» των πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών να συμμετάσχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ας δείξει λίγο κατανόηση ο πρωθυπουργός και οι σύμβουλοί τους.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Δεν είναι πως δε θέλουν οι άνθρωποι, αλλά έχουν μια απέχθεια στο «μαύρισμα». Και δεν εννοούμε αυτό της ... παραλίας.

Γιατί το μήνυμα του κόσμου το ...λαμβάνουν κάθε φορά που κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και δε θέλουν καθόλου μα καθόλου να το δουν και στην κάλπη. Τώρα, για τα περί ...προσφοράς στη χώρα, προφανώς αυτά τα ακούνε βερεσέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ