Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Βλέπει με το 'να μάτι

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ «μεγάλη ένταση» κι αυτό «λόγω της παρουσίας μεταναστών», διαπίστωσε πως υπάρχουν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (υπουργός ...Προστασίας του Πολίτη, για όσους το ξεχάσατε).

Το ότι - όλως τυχαίως - στις περιοχές αυτές υπάρχει και η παρουσία μεγάλης φτώχειας και ένδειας, διέφυγε, όμως, της προσοχής του. Μόνο τους οικονομικούς μετανάστες είδε! Το ότι χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να σπέρνουν διχόνοια στους απλούς ανθρώπους με βάση την εθνικότητα, τη φυλή, το χώμα και το θρήσκευμα, μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο υπουργό της «προστασίας»...

Βλέπετε, την φτώχεια δεν μπορείς να την συλλάβεις, να την ξυλοκοπήσεις, να της φορτώσεις τον μισό Ποινικό Κώδικα και μετά να την απελάσεις.

Για άλλους προβληματισμούς (π.χ. γιατί υπάρχουν οικονομικοί μετανάστες; Γιατί υπάρχει φτώχεια; Ποιος βομβαρδίζει χώρες ολόκληρες, δημιουργεί εμφυλίους και εκμεταλλεύεται τον πλούτο τους;), φυσικά, ούτε λόγος.

Αυτά δεν εμπίπτουν στην ...προστασία του πολίτη, ούτε βέβαια τον αφορούν. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι μετανάστες και η τρομοκρατία. Και η τελευταία ως έννοια χωράει - ως γνωστόν - πολύ κόσμο...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ - λένε κάποιοι - στη Νέα Δημοκρατία να στηρίξουν με υπογραφή εκλεγμένοι βουλευτές την υποψηφιότητα κάποιου...

Σωστά, δείχνει τόσο ...ενωμένο αυτήν την περίοδο το συγκεκριμένο κόμμα, που κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Το γεγονός - ας πούμε - ότι ο όποιος εσωτερικός διάλογος γίνεται μέσω ...δελτίων ειδήσεων και τηλεοπτικών παραθύρων, όπου, φυσικά, δεν μπορεί να βρεθεί ο καθένας, δεν τους απασχολεί.

Ούτε, επίσης, το ότι όλες αυτές τις μέρες δεν έχει ακουστεί καμία πολιτική άποψη ή διαφοροποίηση, παρά μόνον ίντριγκες και παρασκηνιακές συμφωνίες.


Γρηγοριάδης Κώστας

Αλλά τι να συζητάμε, αφού η πολιτική κατεύθυνση είναι δεδομένη (και καθόλα συναινετική με το ΠΑΣΟΚ), μόνο αυτά τους μένουν πλέον.

Οσο για την αντιπολίτευση που θα ασκήσουν, την γνωρίζουμε απο τώρα, ανεξάρτητα του ποιος θα βγει. Σκάνδαλα, σκάνδαλα και πάλι σκάνδαλα. Ο,τι ακριβώς έκαναν οι προκάτοχοί τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ