Κυριακή 11 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Σήμερα η συγκέντρωση στον Πειραιά

Με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 12 μ., στον κινηματογράφο «Αττικόν»

Συζητήσεις για τις μετεκλογικές εξελίξεις, τη θέση του ΚΚΕ και την οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Πειραιά και η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ, με θέμα: «Οι μετεκλογικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», σήμερα Κυριακή 11 Οκτώβρη. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο «ΑΤΤΙΚΟΝ» (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά).

Η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει επίσης τις επόμενες μέρες:

  • Σε εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνουν οι εργατικές - κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 14 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη 1, στο λιμάνι.
  • Σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Η οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟΑ, τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «NOVOTEL» (Μιχαήλ Βόδα 4 - 6).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ