Τρίτη 14 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα

Την κλιμάκωση της πάλης για την υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αποφασίζουν οι ταξικές Ομοσπονδίες των Λογιστών και των Εργαζομένων σε Τρόφιμα - Γάλα - Ποτά.

Συγκεκριμένα, πλατιά σύσκεψη διοργανώνει σήμερα στις 8 μ.μ. η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών σε συνεργασία με τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Λογιστών Αθήνας και Πειραιά για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ενωσης Λογιστών της Αθήνας (Κάνιγγος 27), θα γίνει εκτίμηση των μέχρι σήμερα κινητοποιήσεων της ΠΟΛ και των συλλόγων της και θα καθοριστούν τα παραπέρα αγωνιστικά βήματα του κλάδου για τη διεκδίκηση υπογραφής ικανοποιητικής ΣΣΕ.

Παράλληλα, σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων σε Τρόφιμα - Γάλα - Ποτά η οποία θα αποφασίσει τις επόμενες κινητοποιήσεις του κλάδου μπροστά και στη νέα συνάντηση με την εργοδοσία για τη διαπραγμάτευση της κλαδικής σύμβασης που έχει οριστεί για την Τρίτη 21 Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ