Τρίτη 14 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ WIND
Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι

Στο πλευρό τους το ΣΕΤΗΠ

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στη WIND, με απόφαση της γενικής συνέλευσής τους, ενάντια στο χτύπημα των δικαιωμάτων τους. Στο πλαίσιο της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο κτίριο της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η εργοδοσία, στην προσπάθεια να βάλει εμπόδια στην κινητοποίηση, έστειλε εξώδικο ισχυριζόμενη ότι με ευθύνη του Σωματείου δε γνώριζε την ακριβή ημερομηνία της απεργίας στηριζόμενη σε τυπογραφικό λάθος στο κείμενο που της επιδόθηκε.

Τον αγώνα των εργαζομένων στηρίζει το κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Νομού Αττικής (ΣΕΤΗΠ). Σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι (μηδενικές αυξήσεις, περικοπές αποδοχών, διεύρυνση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και άλλα) και αναφέρεται ειδικά στην τελευταία εξέλιξη με την παραχώρηση σε άλλη εταιρεία της υπηρεσίας τηλεφωνικού καταλόγου. Εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για απολύσεις για όσους εργαζόμενους της WIND δουλεύουν σε αυτή την υπηρεσία. Το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους να παλέψουν για: 1.400 ευρώ κατώτερο μισθό, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας, υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης, πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ