Παρασκευή 19 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ενοχη η ιμπεριαλιστική πολιτική της ΕΕ...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΑΛΛΕΣ ...«δράσεις» για τη μετανάστευση θέλει από την Ευρωπαϊκή Ενωση ο Κώστας Καραμανλής;

Η ΕΕ επιδεικνύει εξαιρετική δραστηριότητα στο όλο θέμα. Για την ακρίβεια, δεν κάθεται ποτέ ήσυχη...

Και χώρες βομβαρδίζει, και στρατούς κατοχής στέλνει και ενισχύει, και νέα στρατιωτικά ευέλικτα σχήματα γι' αυτές τις «δουλειές» δημιουργεί.

Επίσης το «αντιτρομοκρατικό» της δόγμα το έχει σε πλήρη ετοιμότητα και με βάση αυτό είναι έτοιμη για νέες επεμβάσεις.

Οι πολυεθνικές της συνεχίζουν να ξεζουμίζουν τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, εξαντλώντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, δημιουργώντας τοπικούς πολέμους και εκμεταλλεύεται τους λαούς τους όσο μπορεί περισσότερο.

Αν αντισταθεί και κανένας, εύκολα τον «βαφτίζει» τρομοκράτη και παίρνει στη συνέχεια τα «κατάλληλα» μέτρα.

Τι άλλο να κάνει, λοιπόν; Εχει διασφαλίσει πως για πολλά πολλά χρόνια εξαθλιωμένοι άνθρωποι θα αναζητούν στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης στους μικρούς μας «ευρωπαϊκούς παράδεισους».

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ θέσεις Καραμανλή και Παπανδρέου για το θέμα, βλέπουμε τεράστιες διαφορές. Ο πρώτος ζήτησε «κοινές κοινοτικές δράσεις» και ο δεύτερος «κοινοτική αλληλεγγύη»!

Δεν είναι εύκολα διακριτή η χαοτική διαφορά ανάμεσα στις θέσεις των δυο κομμάτων; Μιλάμε για πραγματικά αντίθετες απόψεις...

Πώς να το κάνουμε, βρε παιδιά, οι μεν είναι «δεξιοί φιλελεύθεροι» και οι άλλοι «κεντροαριστεροί σοσιαλιστές». Υφίσταται χάσμα!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Το υπουργείο Μεταφορών θα κάνει καμπάνια, για να μας αποδείξει πόσο πιο καλό είναι να χρησιμοποιεί κανείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το μόνο περίεργο είναι πως αυτό προέρχεται από μια κυβέρνηση, που ...αύξησε το εισιτήριο σε λεωφορεία, μετρό και τρόλεϊ και έδωσε κίνητρα (βολικά προς τους μεγαλέμπορους) για την αγορά αυτοκινήτου.


Γρηγοριάδης Κώστας

Πρόκειται για βλακεία ή για υποκρισία; Κλίνουμε προς το δεύτερο...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ