Κυριακή 14 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Καμιά αναμονή, οργάνωση της πάλης παντού!

Πρωτοβουλίες ενημέρωσης και αντίστασης από το ΠΑΜΕ, που διοργανώνει πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 17 Ιούνη (7 μ.μ., ξενοδοχείο NOVOTEL). Συσκέψεις επίσης σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Νέες πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης αναλαμβάνει το ΠΑΜΕ
Νέες πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης αναλαμβάνει το ΠΑΜΕ
Η απάντηση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στις αντιδραστικές αποφάσεις της ΕΕ είναι άμεση και τις επόμενες μέρες θα καθορίσει τις εξελίξεις. Με στόχο να γίνουν αποφασιστικά βήματα στην οργάνωση της πάλης στους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές, το ΠΑΜΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενημέρωσης των εργαζομένων και απευθύνει κάλεσμα να μπουν άμεσα στη δράση όλες οι δυνάμεις, οι Επιτροπές Αγώνα, οι σωματειακές επιτροπές, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους μετανάστες, σε ανοιχτή, πλατιά και μαζική σύσκεψη, την Τετάρτη 17 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-8), με θέμα: «Η αντιμετώπιση της νέας επίθεσης της ΕΕ και των κομμάτων της στις εργασιακές σχέσεις, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην Υγεία και Πρόνοια, στους μισθούς και η οργάνωση της απάντησης του ταξικού κινήματος». Την ίδια μέρα, σύσκεψη διοργανώνει και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Επίσης, ευρεία σύσκεψη διοργανώνει και η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Ηδη, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έχουν προγραμματίσει για αύριο Δευτέρα δεκάδες εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι εξής: ΦΑΓΕ, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, TASTY, ΒΙΑΝΕΞ, ΚΟΣΜΟΚΑΡ, Οργανισμός Δημοσιογραφικού Χάρτου, «Πράκτικερ» (Ταύρος), «Καρφούρ» (Π. Ράλλη), ΕΛΦΟΝ, συνεργεία Λ. Βουλιαγμένης, ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ, ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΧΙΛΤΟΝ, εργοτάξια Μετρό (Ελληνικό - Προαστιακός), ΠΡΟΣΙΦΑΠΕ - ΣΥΝΦΑ, ΤΕΙΘΑΣΥΝ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΜΗΤΕΡΑ, συνεργεία καθαρισμού (Ευαγγελισμός - Πολυτεχνείο), ΤΕΛΕΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ, ΟΤΕ (ΝΥΜΑ και εργαστήρια Καλλιθέας), Εθνική, Τράπεζα της Ελλάδος, Αγροτική, ΔΕΛΤΑ, DUTY FREE, ΕΛΙΤ, ΩΜΕΓΑ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ, ΤΣΙΦ, BSB, ΜΑΤ, ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ, τσαγκαράδικα Καλλιθέας, φασονατζίδικα (Πατήσια - Χαλκηδόνα), υπουργεία Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού. Σε υπηρεσίες των δήμων Αθήνας, Ανω Λιοσίων, Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Καλλιθέας, στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό - Πειραιά, στα γραφεία του ΕΣΔΚΝΑ. Στα γραφεία των ΕΛΤΑ στο Π. Φάληρο, στη Μ. Βόδα, στην Ηλιούπολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ