Τετάρτη 6 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
Από 21 Μάη οι εξετάσεις στα Λύκεια

Στις 19 Μάη λήγουν φέτος τα μαθήματα στα Γυμνάσια και 16 Μάη για τα ημερήσια και εσπερινά ενιαία λύκεια και ΤΕΕ. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν στις 23 Μάη και θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιούνη.

Οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ' τάξης των ενιαίων λυκείων θα αρχίσουν στις 21 Μάη και οι προαγωγικές εξετάσεις των Α' και Β' τάξεων θα αρχίσουν στις 20 Μάη. Οι εξετάσεις της Α' και Β' τάξης καθώς επίσης και οι εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση σε επίπεδο σχολικής μονάδας (με αναπηρία τουλάχιστον 67%) με θέματα του συλλόγου διδασκόντων θα γίνουν μέχρι τις 17 Ιούνη. Οι εξετάσεις των μαθημάτων της Γ' τάξης σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από 13 Ιούνη μέχρι και 17 Ιούνη.

Σε ό,τι αφορά τα εσπερινά ενιαία λύκεια, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων θα αρχίσουν στις 23 Μάη. Οι εξετάσεις των Α', Β' και Γ' τάξεων καθώς επίσης και οι εξετάσεις των μαθητών της Δ' τάξης για τους οποίους προβλέπεται μόνο εξέταση σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα διεξαχθούν μέχρι τις 17 Ιούνη. Οι εξετάσεις των μαθητών της Δ' τάξης που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 14 μέχρι τις 17 Ιούνη.

Οι προαγωγικές και πτυχιακές εξετάσεις του Α' κύκλου ημερήσιων και εσπερινών ΤΕΕ θα διεξαχθούν από τις 18 Μάη μέχρι τις 13 Ιούνη. Οι πτυχιακές εξετάσεις του Β' κύκλου ημερήσιων και εσπερινών ΤΕΕ θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 30 Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ