Τετάρτη 6 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ - ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την Ανώτατη Εκπαίδευση
  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (διοργανώνουν οι ΟΒ Οικονομικού, ΟΔΕ και Χρηματοοικονομικού Τμήματος), στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 201, με θέμα: «Ελεύθερη αγορά σημαίνει ελεύθερη εκμετάλλευση και βαρβαρότητα για τους εργαζόμενους. Ποιος είναι ο άλλος δρόμος». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Τσάρλι Τσάπλιν.

-- Στην Πληροφορική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Γ΄, με θέμα: «Οι εργαζόμενοι του μέλλοντος - το μέλλον των εργαζομένων». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Γρεβενά, η ΝΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία, τα σύγχρονα αιτήματα διεκδίκησης και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Α. Λαδά» (πρώην ΝΕΛΕ).

  • Αύριο Πέμπτη:

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «Ιππαρχος» του Φυσικού, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Ρέθυμνο (Πανεπιστήμιο Κρήτης), στο αμφιθέατρο Δ3, στις 2:30 μ.μ., με θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και ο ρόλος του φοιτητικού κινήματος», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

-- Στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο του ιδρύματος, με θέμα: «ΕΕ - Αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ στην Καστοριά, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Την Παρασκευή 8/4:

-- Στη Ρόδο, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Οχι στην αξιολόγηση, στην παιδεία εμπόρευμα, στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης», θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ