Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Σύσκεψη για την Ειδική Αγωγή

Με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και συντονισμό της δράσης και στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Εκπαίδευσης, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών πραγματοποιεί σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη 4 Μάρτη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής (ειδικά δημοτικά, γυμνάσια, ειδικά ΤΕΕ α' και β' κύκλου, τμήματα ένταξης, ΕΕΕΕΚ), καθώς και το ειδικό επιστημονικό, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό τους και τα μέλη των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων, να συμμετάσχουν.

Η σύσκεψη που αφορά τις συνεχιζόμενες καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στην Εκπαίδευση και την επέκτασή τους στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, με την επικείμενη κατάθεση στη Βουλή σχετικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση, θα περιλαμβάνει εισηγήσεις με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, η αναγκαιότητα της συνολικής αγωνιστικής απάντησης και η πρόταση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για την Εκπαίδευση και την ένταξη των ΑμΕΑ».

Εισηγητές θα είναι οι: Αντ. Καλόβουλος, Κ. Παπλωματάς και Γ. Ηρακλέους, μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους του ΠΑΜΕ Υγείας και των συνδικαλιστικών οργανώσεων των ΑμΕΑ και των γονιών τους, που συντονίζουν τη δράση τους στο ΠΑΜΕ και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ