Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Τηλεόραση
Ο μήνας για το STAR έχει... δύο μέρες!

Με αλλαγή τίτλου εκπομπής αλλάζει και η απόφαση του ΕΣΡ;

Προσωρινή αναστολή για την εκπομπή του STAR «Best Seller», αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αλλά η εκπομπή ουσιαστικά... συνεχίζεται. Αρκεί, όπως φαίνεται, ν' αλλάξει ο τίτλος και η «υποβάθμιση της ποιότητας» επανέρχεται σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως το STAR έκοψε την εκπομπή μόνο για δύο ημέρες και από τη Δευτέρα η Χριστίνα Λαμπίρη , στην ώρα... της θα βρίσκεται στη μικρή οθόνη με την εκπομπή που αυτή τη φορά «βαφτίζεται» «Super Star»!

Συγκεκριμένα προχτές Τετάρτη η απόφαση του ΕΣΡ για την προσωρινή αναστολή της εκπομπής «Best Seller», για ένα μήνα, διαβιβάστηκε στο STAR. Ο σταθμός διέκοψε την εκπομπή χτες και προχτές, ενώ την ίδια σχεδόν στιγμή ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει νέα καθημερινή εκπομπή με τίτλο «Super Star». Την εκπομπή θα παρουσιάζει και πάλι η Χριστίνα Λαμπίρη και μέσα μάλιστα από ένα «ολοκαίνουριο σκηνικό»... Το «Super Star», όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, «χωρίς να χάσει τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του», θα παρουσιάζει και «λαμπερά ρεπορτάζ». Μήπως σαν και αυτά με τη Χειλουδάκη και την Κουμαριανού, για τα οποία επιβλήθηκε στο STAR από το ΕΣΡ η ποινή της αναστολής για ένα μήνα; Αλλά, όπως φαίνεται, σε αυτό το τηλεοπτικό τοπίο είναι εύκολο όλα να γίνονται «φύλλο και φτερό»!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ