ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 9 Μάη 2004
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας Χρήστου Παπαλεωνίδα, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε 100 ευρώ για τη μάχη των ευρωεκλογών, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Φανή

Τα παιδιά του Δημήτρης και Γιούλα

Τα εγγόνια του Χρήστος και Φανή

* * *

φωτ.

Στη μνήμη του Θρασύβουλου Μωραΐτη από το Μονοκάμπι Ικαρίας προσφέρουμε, αντί στεφάνου, 100 ευρώ στο Κόμμα, όπως θα επιθυμούσε και ο ίδιος, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Οικογένεια Ζηκίδη

* * *

φωτ.

Στις 23 του Απρίλη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια χωρίς τον αγωνιστή Κωνσταντίνο Φουντούλη. Γεννήθηκε το 1916 στο Καραβόσταμο Ικαρίας και έζησε εκεί έως το τέλος της ζωής του.

Τον θυμόμαστε πάντα με υπερηφάνεια, γιατί υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος, έξυπνος, καλλιεργημένος, τίμιος, δίκαιος, προοδευτικός και πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ έως την τελευταία στιγμή της ζωής του. Οι αγώνες, οι θυσίες και η πίστη του για το Κόμμα είναι η σπουδαιότερη κληρονομιά που μας άφησε.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Στις 11 του Μάη, κλείνουν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος και αξέχαστος σύζυγος Απόστολος Γκαμπράνης, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
Η σύζυγός του Δήμητρα Γκαμπράνη, τα παιδιά του Αναστασία και Ηλίας προσφέρουν στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας, στην οποία ανήκε, 50 ευρώ.

***

φωτ.

Η Κίτσα Παπαδοπούλου, προσωρινή κάτοικος Γερμανίας, προσφέρει 200 ευρώ για ενίσχυση των ευρωεκλογών στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βάτων Μιλασλάκου Κατερίνης και στη μνήμη του άντρα της ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ. Επίσης, στη μνήμη της αδελφής του, μαχήτριας του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στη διάρκεια του Εμφυλίου, καθώς και στη μνήμη του αδελφού της ΚΩΣΤΑ ΑΥΓΗΤΙΔΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που πέθανε στην Τσεχοσλοβακία στις 7 Αυγούστου 1983.

***

φωτ.

Σήμερα (9.5.2004) συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο, μετά από βαριά ασθένεια, του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Μαζί με τους αγωνιστές της γενιάς του πάλεψε με συνέπεια για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Εζησε 40 χρόνια πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία και επαναπατρίστηκε το 1990.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Σταματία και τα τρία παιδιά του προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

***

Στις 27 Απρίλη έκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και οπαδός του ΚΚΕ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Γεννήθηκε στο χωριό Πατρίδα Ημαθίας. Καταγόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια. Από μικρός ορφάνεψε από γονείς και έτσι αναγκάστηκε να ριχτεί στη βιοπάλη για τη συντήρηση της αδελφής του και του ίδιου.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ
Η συντρόφισσα της ζωής του Κυριακή Ορφανίδου και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Βέροιας.

***

φωτ.

Στις πέντε του Μάη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας Χαρίτου Μπατάκα, αγωνιστή του ΚΚΕ σε όλη του τη ζωή. Αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και πίστη για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς πολέμους. Πάλευε για την ειρήνη, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Γιαννούλα Μπατάκα προσφέρει 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΘ.

***

φωτ.

Στα τέλη Μάρτη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο του πατέρα και παππού μας Κοσικίδη Χαράλαμπου από το Γερακιό Κιλκίς. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει ως δεύτερη δόση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

***

φωτ. 2

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή του προοδευτικού μας κινήματος ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΒΑΗ (ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΤΡΙΤΗ) από τη Ζίτσα Ιωαννίνων, του Δάσκαλου - Κομμουνιστή, του καθοδηγητή και συντρόφου με τη μεγάλη ανθρωπιά, καθώς και στη μνήμη της πιστής του συντρόφισσας στη ζωή και στον αγώνα ΛΙΤΣΑΣ ΒΑΗ, αγωνίστριας - κομμουνίστριας, που «έφυγε» τελευταία από τη ζωή, προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου - Πατησίων.

Μαρία Ράπτη

***

Στη μνήμη του πατέρα και συζύγου Γεωργίου Πονηρίδη, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο, η γυναίκα του και η κόρη του προσφέρουν 60 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

φωτ.

Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του πατέρα μου Σταμάτη Φουντούλη, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Καραβόσταμου Ικαρίας του ΚΚΕ για ενίσχυση στο κόμμα που ήταν μέλος του, 50 ευρώ.

Η κόρη του Δέσποινα Φουντούλη - Κόχυλα

***

φωτ 2

Πέρασαν μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα και φίλη, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Μάρθα Ξανθοπούλου, που πάντα, με το τραγούδι και το γέλιο, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες. Στο βουνό σαν μαχήτρια του ΔΣΕ κι αργότερα με τη σύλληψή της στις φυλακές Αβέρωφ. Με τη μεταπολίτευση έγινε μέλος της Επιτροπής Γυναικών της Εθνικής Αντίστασης της ΠΕΑΕΑ και μέλος της χορωδίας των αντιστασιακών γυναικών της ΠΕΑΕΑ. Η γλυκιά φωνή της αποτυπώθηκε στις χιλιάδες κασέτες που κυκλοφόρησαν με τα τραγούδια του αγώνα της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

  • Τον ίδιο χρόνο, «έφυγε» από κοντά μας και η συντρόφισσα και αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Πολυξένη Χρυσοχοΐδη, που αργότερα με τη σύλληψή της καταδικάστηκε για χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ. Ηταν μια από τις 7 πολιτικές κρατούμενες που απελευθερώθηκαν την άνοιξη του 1966 από τις φυλακές Αβέρωφ.

ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Στη μνήμη της Μάρθας Ξανθοπούλου και της Πολυξένης Χρυσοχοΐδη, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καισαριανής.

Χρυσούλα Γκόγκογλου

***

Ο σύντροφος Βαγγέλης Γκρέκος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ν. Δημητριάδας, 30 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, στη μνήμη του Θρασύβουλου Ζαζόπουλου.

* * *

ΦΩΤ.

Στις 6 Μάη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» πρόωρα, νικημένος από ανίατη ασθένεια, ο Στέφανος Σαράντος, μέλος του ΚΚΕ. Από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, συνέδεσε τη ζωή του με το κόμμα, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση σε όποιον τομέα εργάστηκε, τιμώντας τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Ελένη Σαράντου και τα παιδιά του Δάνης και Στρατούλα προσφέρουν στην ΚΟ Αργυρούπολης του ΚΚΕ 100 ευρώ για τη μάχη των ευρωεκλογών.

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου μάνας ΜΑΡΙΚΑΣ και της γυναίκας μου ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ, της αδελφής μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ, που παραστάθηκαν στους αγώνες της Αντίστασης και του ΔΣΕ και στις μετέπειτα διώξεις και κατατρεγμούς με φυλακές και εξορίες.

Επίσης, για τους συντοπίτες μου συναγωνιστές ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΝΙΚΟΛΑ ΓΑΚΟΥΛΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΗ, που δώσανε το κατά δύναμη στον αγώνα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ - ΔΣΕ, καθώς και στη μνήμη όλων των παρακάτω αγωνιστών - κομμουνιστών, που πολλοί έπεσαν στα πεδία των μαχών και άλλοι στις φυλακές και εξορίες, προσφέρω, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, το ποσό των 500 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κώστας Αναγνωστόπουλος, Στέργιος Γιοβανίδης, Νίκος Νιμπής, Νίκος Γιακούλας, Μιχαλάκης Χατζής (από Γρεβενά), Βασιλάκης Οικονόμου, Βελισσάρης Νικολαΐδης, Αθανάσιος Τσουμπέκος, Χριστόδουλος Κουρκουβέλας, Ευάγγελος Σόρογκας, Γαρύφαλος Μακρονάσιος, Γεώργιος Παπαδάμος, Αθανάσιος Κατσαγιώργης, Ιωάννης Γκαμπέτας, Σωκράτης Αρβανιτόπουλος, Αλέξανδρος Κόμνος, Σωτήρης Γεωργούλας, Ορέστης Κατσαγιώργης, Δημήτριος Μπακαλόπουλος, Ευαγγελία Θάνου, Ευάγγελος Γκαντέλιας, Μαρία Γκιουλέκα, Στέργιος Τσούρικας, Γεώργιος Κοτρώνης, Στέργιος Παπαρίζος, Στέργιος Γκαρέλιας, Ιωάννης Κοζανίτης, Βασίλειος Γούσης, Μιχαήλ Γούσης, Αγγελος Παπαζήσης, Αθανάσιος Νικολαΐδης, Δημήτριος Μαυροειδής, Ρήγας Τριανταφυλλάκος, Σπύρος Μπούρας, Βάιος Κερασιώτης, Λάμπρος Γαλογαύρος, Κώστας Καρασμάνογλου, Νίκος Χατζηκωτούλας, Νίκος Πολύζος, Χρήστος Αραμπατζής, Βάιος Φιλιππούλης.

Συντροφικά

Δημήτρης Αγρόκωστας

* * *

Με την ευκαιρία της ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, την 9η ΜΑΗ, κλείνουμε το γόνυ μας ευλαβικά σε όλους τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση των λαών από τη φασιστική λαίλαπα, με πρώτους τους λαούς της Σοβιετικής Ενωσης και της Ελλάδας.

Στη μνήμη της κομμουνίστριας ΣΕΒΑΣΤΗΣ (ΤΟΥΛΑΣ) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΝΙΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ), πρώτης αντάρτισσας του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που έκλεισε ένα χρόνο από τότε που μας άφησε, στις 24.3.2004 και στη μνήμη του κομμουνιστή μαχητή του Κόκκινου Στρατού ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, προσφέρουμε 10 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, που και οι δυο τους υπηρετήσανε με πίστη και αφοσίωση όλη τους τη ζωή μέχρι τέλους αταλάντευτα.

ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τα παιδιά

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ - ΛΙΤΣΑ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ - ΑΡΗΣ, ΒΙΟΛΕΤΤΑ

Τα εγγόνια

ΧΑΡΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΕΒΑΣΤΗ - ΙΩΑΝΝΑ

***

φωτ.

Στις 6 Μάη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Δασκαλόπουλου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ.

Ο Γιάννης Δασκαλόπουλος γεννήθηκε στο Περιβόλι Δομοκού το 1921 και εντάχθηκε στο ΚΚΕ το 1943. Αγωνίστηκε από τις γραμμές του ΕΛΑΣ ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές και από τις γραμμές του ΔΣΕ στα Κερδύλλια Σερρών.

Πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Βουλγαρίας από το 1949 έως το 1982 που επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Συνέχισε να αγωνίζεται από τις γραμμές του ΚΚΕ σαν μέλος της ΚΟΒ Π. Μελά Πολίχνης.

Στη μνήμη του και για τις ευρωεκλογές η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Π. Μελά Πολίχνης, 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Δέσποινα

Τα παιδιά του Βασιλική, Κώστας, Αλλίτσια

Τα εγγόνια του Γιάννης, Δέσποινα

***

Στους παλαίμαχους συντρόφους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης Καραμπέτσο Βασίλη, που πέθανε και κηδεύτηκε πρόσφατα στην Αθήνα, και Κώστα Βουρνή, που πέθανε πρόσφατα και κηδεύτηκε στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, που έμειναν πιστοί έως το τέλος της ζωής τους και ανυποχώρητοι στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, για τα οποία αγωνίστηκαν, προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας του ΚΚΕ, αντί για στεφάνι στον τάφο τους.

ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Βασίλης Σακέττας

***

φωτ.

Στη μνήμη της λατρευτής μας μάνας Σοφίας Κωστίδου, που έφυγε από κοντά μας πριν από ένα χρόνο, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου.

Τα παιδιά της

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για το σοσιαλισμό, ο Λύσανδρος Ταμουρίδης προσφέρει 400 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, για τις ευρωεκλογές.

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΛΙΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ), που «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Απριλίου 2004, προσφέρουμε 100 ευρώ στην εφημερίδα που διάβαζε κάθε μέρα και της οποίας υπήρξε ο μοναδικός συνδρομητής στο χωριό του Αρνα Λακωνίας. Υπήρξε μάχιμος αγωνιστής στις γραμμές του ΕΛΑΣ και, όπως χαρακτηριστικά έλεγε, «γεννήθηκα τον Οκτώβρη του 1917 και πήρα την επανάσταση μαζί μου σε όλη μου τη ζωή».

Με αγάπη τα ανίψια του

ΜΑΡΙΑ, ΜΙΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ

***

φωτ.

Στις 21 Μάη συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιώργου Παπουτσή, από τη Μερόπη Μεσσηνίας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αϊ - Γιώργη Κοκκινιάς και 50 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς.

Η γυναίκα του Σταυρούλα και τα παιδιά του Γιάννης, Χρήστος, Δήμητρα

***

Στις 20 Οκτώβρη 2003 πέθανε σε ηλικία 92 χρονών ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και επί 70 χρόνια μέλος του ΚΚΕ.

Καταγόταν από τη Μικρά Ασία. Το 1922 ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στα Λεχωνιά Βόλου. Πήρε μέρος στον πόλεμο του '40-'41 και στην Κατοχή εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση. Το 1949 πιάστηκε από τα Σώματα Ασφαλείας για την αντιστασιακή του δράση και καταδικάστηκε σε θάνατο. Δεν εκτελέστηκε χάρη στην παρέμβαση της ΕΣΣΔ στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αλλά έμεινε στη φυλακή με τις κυβερνήσεις Πλαστήρα και Γ. Παπανδρέου για 12 χρόνια. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, δούλεψε στην ΕΔΑ και από τη μεταπολίτευση πέρασε στο ΚΚΕ.

ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΠΕΡΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Στη μνήμη του, η αδελφή του Ζαφειρούλα και ο γαμπρός του Αλκιβιάδης Παχής προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φαλήρου Πειραιά, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, «για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 13 Ιούνη».

***

φωτο 3

Ο πατέρας μου Γιάννης Μπεράτης πέθανε το 1952, αφού η υγεία του είχε κλονιστεί σοβαρά από τα βασανιστήρια και από το «χαμό» των δύο γιων του.

Ο αδελφός μου Βαγγέλης Μπεράτης δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες, επειδή στην Κατοχή ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ και υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή.

Ο άλλος αδελφός μου Μιλτιάδης Μπεράτης, μαχητής του ΔΣΕ, υπηρέτησε στο Ιππικό του Γαζή. Σκοτώθηκε το 1949.

Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Φύλλου, στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Αλέκος Μπεράτης

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Αργύρη Βασιλείου, προσφέρω 50 ευρώ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Περισσού - Κέντρου Ν. Ιωνίας

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Γιασμίνα Βασιλείου

***

φωτ.

Στις 23 Απριλίου 1983 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΛΟΥΚΙΔΗ. Ηταν πιστός έως το τέλος της ζωής του στο τιμημένο ΚΚΕ. Προσφέρουμε 50 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση της Νέας Κρήνης του ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος: Φελουκίδου Νίκη. Τα παιδιά: Νίκος - Τζένη - Δημήτρης. Ο εγγονός Βερβέρης.


ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ