ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΚΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΚΗΣ
ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΟΥΣΟΥΡΗ ΤΑΚΗ (Παναγιώτη), ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ (Αλέξανδρου), η ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΡΙΣΙΝΑΚΗ, που απεβίωσε πρόσφατα, φίλοι του Κόμματος και οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ και Ηλεκτροπαραγωγής της ΤΟ Ενέργειας - Νερού της ΚΟ Αττικής προσφέρουν στο Κόμμα 1.000 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ προσφέρω 20 ευρώ στην ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Να σταματήσει τώρα το μακελειό. Το κράτος - δολοφόνος Ισραήλ εγκληματεί στην Παλαιστίνη. Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη στο έγκλημα. Καμιά εμπλοκή της χώρας. Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.

Κώστας Βεζδρεβάνης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συζύγου, ΕΛΕΝΗΣ ΚΡΥΣΙΛΑ, και της αγαπημένης μου αδελφής, ΤΟΥΛΑΣ ΧΩΜΑΤΙΔΑ, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΤΕ Μαγνησίας, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αντώνης Κρυσίλας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου αδελφού ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, που φέτος συμπληρώνονται 22 χρόνια από τον θάνατό του, και της λατρεμένης μου αδελφής ΟΛΓΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ - ΧΑΤΖΗΛΑΡΗ, που «έφυγε» πριν από 2,5 χρόνια, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γαλατσίου, 40 ευρώ.

Η αδελφή τους Χρυσούλα Γαβριηλίδου - Κατσιφαράκη

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΝΙΚΟΛΗ και ΦΛΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΛΗ και ΚΩΣΤΑ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΜΦΙΛΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου Ικαρίας.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Τα παιδιά τους Μιχάλης και Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Νοέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του ΓΑΡΕΦΗ ΔΕΛΙΓΚΑ. Στη μνήμη του η σύντροφός του, Κατερίνα, και τα παιδιά του, Τιτίκα και Γιώργος, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

  • «Την πρώτη και την τελευταία σου λέξη / την είπαν ο έρωτας κι η επανάσταση. / Ολη σου τη σιωπή την είπε η ποίηση. / Τι γρήγορα που μαδούν τα τριαντάφυλλα». Ετυχε να σταυρώσουν οι ζωές μας και τις γέμισες αγάπη, συντροφικότητα, αγωνιστικότητα, λυρισμό και ευαισθησία. Μεγάλο το κενό που άφησες, αλλά μεγάλη κι η σπορά σου για το μέλλον. Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΔΕΛΙΓΚΑ ΓΑΡΕΦΗ προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που τίμησε και τον τίμησε, μέσω της ΚΟΒ Κουφαλίων, το ποσό των 70 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου, ΓΙΩΡΓΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (ΑΛΕΚΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ) και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 250 ευρώ μέσω των ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του Αμαρουσίου.

Ο Γιώργης Αγγουράκης, στέλεχος του ΚΚΕ από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ταγματάρχης του Δημοκρατικού Στρατού, ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος των παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών του ΚΚΕ «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας», καθώς και του περιοδικού «Νέος Κόσμος» (μηνιαίο θεωρητικό όργανο του ΚΚΕ).

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Η Ευανθία Αγγουράκη, στέλεχος του ΚΚΕ από τη Ζαγορά Πηλίου, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, πάλεψε για 60 χρόνια από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» ως και του «Ριζοσπάστη».

Ο Μπάμπης Αγγουράκης ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Αγωνίστηκαν ακούραστα και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, παραμένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη και την καρδιά μας, στους μικρούς και τους μεγάλους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσαν με συνέπεια, αφοσίωση και αισιοδοξία όλη τους τη ζωή.

Σμαράγδα Αγγουράκη και η εγγονή και ανιψιά Μυρτώ Κατσιμάρδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΡΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 24 Οκτώβρη 2023, η σύζυγός του Φωτεινή και οι κόρες του Ιουλία και Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μαραθώνα - Νέας Μάκρης.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 35 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής κομμουνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ (φωτ.). Πρώτος δήμαρχος Σιδηροκάστρου του νομού Σερρών μετά την απελευθέρωση από τους Βούλγαρους φασίστες στις 13/9/1944. Για την αντιστασιακή του δράση κυνηγήθηκε, πιάστηκε, φυλακίστηκε, βασανίστηκε, εξορίστηκε. Συμμετείχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια που υποστήριζε η προδικτατορική ΕΔΑ στον νομό Σερρών. Υπήρξε από τους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στα γεγονότα του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη μέσα από τις γραμμές της ΟΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης. Για όλη αυτήν τη δράση του αποβάλλεται με άλλους δύο συμφοιτητές του, τον Γιώργη Τσαρουχά και τον Ηλία Χαρμανίδη, από το Πανεπιστήμιο. «Εφυγε» από τη ζωή πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Συμπληρώθηκαν επίσης 25 χρόνια από τον θάνατο της συζύγου του ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ (φωτ.), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η οποία με αισιοδοξία και θάρρος αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής.

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΝΑΟΥΜ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, που υπήρξε μέλος του ΚΣ της Νεολαίας Λαμπράκη και πιστός στο δίκαιο της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, πιστός στο δίκαιο της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ μέσω της ΚΟΒ Β' - Γ' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Θωμάς και Κώστας Λεβέντης

***

ΦΩΤΟ

Ηταν 23 Μάη του 2023 όταν για πάντα «έφυγε» από κοντά μου ο πολυαγαπημένος σύζυγος και σύντροφός μου, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που όλα του τα χρόνια αγάπησε και υπηρέτησε ακούραστα από όποια θέση τού είχε ανατεθεί.

Η σύζυγός του Μοσχούλα Σαρρή

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από κοντά μας ο παλαίμαχος καπετάνιος ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΟΥΛΑΣ, από τον Κάμπο Ικαρίας. Ο Στρατής διάλεξε «στρατόπεδο» από μικρός. Μελετούσε από το σχολείο κιόλας τον «Ριζοσπάστη» και παρότι μετέπειτα έγινε πλοίαρχος, υπερασπίστηκε με πάθος τα δικαιώματα των ναυτικών του. Αρκετές φορές μάλιστα με κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του αφού συγκρουόταν με τις εντολές των εφοπλιστών. Πάλεψε με πολλές δυσκολίες στη ζωή του αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. «Εφυγε» με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος γιατί είδε το ΚΚΕ να ξαναγίνεται πρώτη δύναμη στην Ικαρία. Στη μνήμη του τα παιδιά του, φίλοι και σύντροφοι προσφέρουμε 220 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΚΗΣ, από τις Ράχες Ικαρίας. Βετεράνος του ΚΚΕ, ιδρυτής και καθοδηγητής της Οργάνωσης Ικαρίας του Κόμματος και του ΕΑΜ. Στα πέτρινα χρόνια, όπως τα έλεγε, περιέθαλψε αγωνιστές που είχαν βγει στο βουνό και γι' αυτό κυνηγήθηκε, βασανίστηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε. Εμεινε πιστός, ασυμβίβαστος, ακέραιος αγωνιστής, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού, ως το τέλος της ζωής του. Επίσης, η σύζυγός του ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΚΗ πάντα στο πλευρό του, «έφυγε» πριν από 15 χρόνια. Στη μνήμη τους προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

Η κόρη τους Φωτεινή Κουκή

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, μέλος της ΤΟ Λαγκαδά του ΚΚΕ, «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή. Γεννήθηκε το 1948 στην Καστοριά. Ο πατέρας του, Λάζαρος Μακρίδης, στέλεχος της ΕΠΟΝ Καστοριάς, σκοτώνεται σε μάχη στο Βίτσι. Ο Νίκος και η μητέρα του φυλακίζονται μαζί. Οταν απελευθερώθηκαν πήγανε Γιουγκοσλαβία και έπειτα Ρουμανία, όπου μεγάλωσε. Στη Βουλγαρία σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανολόγος. Το 1986 επαναπατρίστηκε και εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη. Ολα τα χρόνια μέλος του Κόμματος, ανέλαβε διάφορες χρεώσεις, από οικονομικός υπεύθυνος της ΚΟΒ μέχρι Γραμματέας Αχτίδας, ανταποκρινόμενος κάθε φορά στις κομματικές απαιτήσεις και καθήκοντα. Σε όλη του τη ζωή ήταν συνεπής στην υπεράσπιση των ιδανικών και αξιών του ΚΚΕ. Η στάση του αποτελεί παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές κομμουνιστών. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η οικογένεια Γκούσκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥΜΑΣΗ προσφέρουμε στην ΚΟΒ Πάρου το ποσό των 50 ευρώ, τιμώντας έτσι την αγωνιστική του προσφορά και την ακλόνητη πίστη του στο τιμημένο ΚΚΕ.

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τα παιδιά του Φ. Τουμάσης, Α. Μαρκοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου τους ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΠΑΝΤΗ, μέλους του Κόμματος και φαρμακοποιού στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα», που τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΠΥΚΝΗ, αγωνιστή της ζωής, κομμουνιστή, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή, από πολύ νεαρή ηλικία μέχρι το τέλος, στον αγώνα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δυτικής Πετρούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Πόπη Πυκνή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, με συνεπή στάση και άσβεστη μαχητικότητα, που παρά τα προβλήματα υγείας της ήταν παρούσα σε μικρούς και μεγάλους αγώνες ως το τέλος, ο σύντροφός της Βασίλης, τα παιδιά Χρήστος και Αντρέας, η εγγονή Σόφι - Μαρί προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΓΓΗ. Γεννήθηκε το 1928 στην Πηγή Αξιούπολης. Ηταν μόλις 12 ετών όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Μετά τον πόλεμο, εργαζόμενη ως νοσοκόμα, εκλέχτηκε πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Νοσηλευτών Θεσσαλονίκης. Επί χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Η Ενότητα». Εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Συκεών, επί σειρά ετών, με δήμαρχο τον Παναγιώτη Αφαλή. Πρωτοπόρα και στο γυναικείο κίνημα, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών και της ΟΓΕ. Το 1977, το ΚΚΕ την τίμησε επιλέγοντάς την ως υποψήφια βουλευτή στον νομό Θεσσαλονίκης.

ΚΟΥΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Στη μνήμη της η οικογένεια του γιου της, Γιάννη Φραγγή, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Βάρνας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή, συναδέλφου και συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΝΗ, από τον δήμο Πετρούπολης, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Παλλίδης Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 του Γενάρη συμπληρώνονται 8 χρόνια που «έφυγε» η αγωνίστρια και μέλος του ΚΚΕ ΑΝΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, από την Καβάλα, καπνεργάτρια, η οποία, χήρα με τρία παιδιά από το '42, συνέχισε να αγωνίζεται για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Στο προσφυγικό τους σπίτι έκρυβαν τον πολύγραφο όπου τυπώνονταν έντυπα της Αντίστασης. Αν και βασανίστηκε με την 15χρονη κόρη της, ποτέ δεν κάμφθηκε, παρέμεινε αγωνίστρια και, ως το τέλος της ζωής της, διακινούσε τον «Ριζοσπάστη» και μάζευε συνδρομές για το Κόμμα.

Στη μνήμη της και για την ονομαστική της γιορτή η κόρη της Θεοδώρα Καρατζά προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.


ΑΝΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΡΥΣΙΛΑ
ΕΛΕΝΗ ΚΡΥΣΙΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ

ΤΟΥΛΑ ΧΩΜΑΤΙΔΑ
ΤΟΥΛΑ ΧΩΜΑΤΙΔΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΓΓΗ
ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΓΓΗ

ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΡΗ
ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΡΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

ΓΑΡΕΦΗΣ ΔΕΛΙΓΚΑΣ
ΓΑΡΕΦΗΣ ΔΕΛΙΓΚΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΟΥΛΑΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΟΥΛΑΣ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ