ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 7 Ιούλη 2015
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ
φωτό 1

Στις 8 Ιούλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους μας κομμουνιστής ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ. Η αφοσίωσή του στα ιδανικά του κομμουνισμού και η ασυμβίβαστη στάση του απέναντι στον ταξικό εχθρό, αλλά και η αμέριστη αγάπη του για τους καταπιεσμένους και κατατρεγμένους όπου Γης αποτελούν για εμάς παρακαταθήκες που μας συντροφεύουν συνεχώς στους καθημερινούς αγώνες.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα προσφέρει 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κοκκινιάς.

Το ετήσιο μνημόσυνό του έγινε προχτές, την Κυριακή 5 Ιούλη στις 9.30 πμ στην εκκλησία του Αη Νικόλα στην Κοκκινιά.

***

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΑΝΤΟΥ, αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια, που έμεινε σταθερός στις αρχές του και τίμησε μέχρι τέλους την ιδιότητά του ως μέλος του, προσφέρω στον καθημερινό του σ/φο, τον «Ρ», 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Λεωνίδας Τράντος

***

Στη μνήμη των αγωνιστών ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ από την Πλέσσα Δωρίδος και του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΙΚΕΛΑ από το Λευκαδίτη Δωρίδος, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Γεροδήμος Δ. Αθανάσιος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας και παππού ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Μελετίου, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, η γυναίκα του Αριστέα και τα παιδιά του Μελέτης, Ηλίας, Ευαγγελία, προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Αιτωλικού, 200 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος. Μ' αυτόν τον τρόπο θέλουμε να βοηθήσουμε το Κόμμα που τόσο υπηρέτησε να πορευτεί αταλάντευτα και να δίνει την πάλη καθημερινά μέσα στην κοινωνία για κοινωνική δικαιοσύνη - ισότητα. Κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για το ό,τι μας πρόσφερε καθ' όλη την διάρκεια του βίου του και για τις αρχές και τον αγώνα που έκανε.

ΤΡΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Εφυγε» η σ. Σωσώ Κρητικού

«Εφυγε», την Πέμπτη 2 Ιούλη, η συντρόφισσα ΣΩΣΩ ΚΡΗΤΙΚΟΥ. Η κηδεία της έγινε την Παρασκευή 3 Ιούλη στις 5 μ.μ. στο νεκροταφείο Καισαριανής.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Καισαριανής του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα

ΑΘΑΝΑΣΙΟ Γ. ΓΡΙΒΑΚΗ

Ετών 61

Κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 7/7/2015 και ώρα 16.30 από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Η σύζυγος: Τσαμπίκα.

Τα παιδιά του: Γιώργος, Βασίλης.

Οι λοιποί συγγενείς.

Διόρθωση

Στην προσφορά της Ελένης Δεβλέτογλου - Αντρεόλα που δημοσιεύθηκε, προχτές, στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» (4/5.7.2015) και στη μνήμη του πατέρα της ΙΩΣΗΦ ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, της μητέρας της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, των αδελφών της ΠΑΝΤΕΛΗ και ΕΥΤΥΧΗ και της αγαπημένης αδελφής της, ΜΑΡΙΑΣ, από παραδρομή γράψαμε πως η προσφορά των 1.000 ευρώ στο Κόμμα, έγινε μέσω της ΚΟ Πειραιά. Το σωστό, ωστόσο, είναι ότι η προσφορά έγινε μέσω της ΚΟ Περιστερίου. Ζητάμε συγγνώμη.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ