ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 26 Σεπτέμβρη 2010
Σελ. /32
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Να αποδοθεί το Ελληνικό στο λαό

Την παράδοση στα επιχειρηματικά συμφέροντα μεγάλου τμήματος του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, καθώς και άλλων δημόσιων εκτάσεων και υποδομών, σηματοδοτεί η σύναψη «μνημονίου συνεργασίας» με την κυβέρνηση του Κατάρ. Αυτή την καταστροφική για το λαό πολιτική καταγγέλλουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Θ. Παφίλης, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας, απαιτώντας την ανάπτυξη ενός υπερτοπικού πόλου πρασίνου με τη δημιουργία ενός μεγάλου πολυθεματικού πάρκου στο Ελληνικό. Ενα τέτοιο πάρκο έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, έναν μεγάλης έκτασης πνεύμονα πρασίνου, που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις ανάγκες τους για άθληση, ψυχαγωγία, πολιτιστική δραστηριότητα, με ελεύθερη, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες. Και ετοιμάζουν ανάλογες παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 27/9

Στη Γλυφάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σταύρος Τάσσος, συζητά με γονείς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στις 8.30 π.μ. και με εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

Στον Αλιμο, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Χρήστος Δουρίδας, συζητά με τους κατοίκους της περιοχής στο κέντρο της πόλης, στις 10 π.μ.

Στο Ελληνικό, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θοδωρής Λιάππης, συζητά με τους γονείς στα σχολεία της περιοχής το πρωί και με τους κατοίκους στο κέντρο του Ελληνικού στις 11 π.μ.

Στην Αργυρούπολη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, συζητά με τους κατοίκους της πόλης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στις 11 π.μ.

Την Παρασκευή 1/10 στις 7 μ.μ. στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» στον Αλιμο η «Λαϊκή Συσπείρωση» συζητά με το λαό για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Πρόγραμμα Θανάση Παφίλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες:

Τη Δευτέρα 27/9

-- 11.30: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στην «Olympic Catering» (αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»).

-- 19.00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χαλανδρίου (οδός Δαναΐδος).

Την Τρίτη 28/9

-- 19.00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στις αποθήκες της DIA ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στη Μάνδρα Αττικής.

Πρόγραμμα Νίκου Σοφιανού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες:

Τη Δευτέρα 27/9

-- 10.00: Περιοδεία στο ΙΚΑ Παγκρατίου (Κόνωνος 54).

-- 18.00: Ομιλία στα Προπύλαια για την Απελευθέρωση της Αθήνας.

Την Τρίτη 28/9

-- 19.00: Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα του Ν. Κόσμου και σύσκεψη στην ταβέρνα του «ΒΑΣΙΛΗ» στην Πλ. Δουργουτίου (σημείο εκκίνησης Μετρό Ν. Κόσμου).

Την Τετάρτη 29/9

-- 9.00: Περιοδεία σε συνεργεία στις Τρεις Γέφυρες (σημείο εκκίνησης Προμηθέως 74)

-- 19.00: Περιοδεία στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και στα Γήπεδα στου Γουδή (Γεωργίου Παπανδρέου και Κανελλοπούλου).

Την Πέμπτη 30/9

-- 12.30: Περιοδεία στο ΙΚΑ Κυψέλης (Κεφαλληνίας 12-14).

-- 18.30: Περιοδεία στην περιοχή Σφαγεία στα Ανω Πετράλωνα (σημείο συνάντησης Πλ. Σφαγείων).

Την Παρασκευή 1/10

-- 10.30: Περιοδεία στο Γηροκομείο Αθηνών (Λάμψα 3 και Κηφισίας 137).

Το Σάββατο 2/10

-- 18.00: Περιοδεία σε καφενεία και στη γειτονιά της περιοχής του Ασυρμάτου στα Πετράλωνα.

Την Κυριακή 3/10

-- 19.30: Συγκέντρωση στην περιοχή της Λαμπρινής στην πλατεία Αγίου Ανδρέα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Για τα λαϊκά προβλήματα στην Αττική

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Τα λαϊκά προβλήματα στην περιφέρεια Αττικής. Οι θέσεις του ΚΚΕ» την Τετάρτη 29/9 και ώρα 12 μ. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους).



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ