ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Νοέμβρη 2022
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ανέβηκε» η νέα ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής»

Γεγονός είναι η νέα ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής», η οποία είναι προσβάσιμη από τις 20 Νοέμβρη.

Στην ίδια διεύθυνση - sep.gr - μπορεί κανείς να περιηγηθεί στο πλήθος των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», χωρισμένων ανά κατηγορία: Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδική και νεανική βιβλιοθήκη, πολιτική και κοινωνία, και βέβαια εκδόσεις με κείμενα των Μαρξ - Ενγκελς - Λένιν.

Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για τις νέες αλλά και τις προσεχείς εκδόσεις, τα e-books και τις εκάστοτε προσφορές που είναι σε ισχύ.

Μέσω του site μπορούν ακόμα να γίνουν αγορές και παραγγελίες βιβλίων, όπως και εγγραφές συνδρομητών τόσο για τα βιβλία όσο και για τον «Ριζοσπάστη», τον «Οδηγητή» και την «Κομμουνιστική Επιθεώρηση».

Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνεται και η εύχρηστη λειτουργία ανάγνωσης των φύλλων του «Ριζοσπάστη», ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν κι άλλες προσθήκες.

Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Οι ΚΟΒ ΕΒΕ της Τομεακής Οργάνωσης Λάρισας πραγματοποιούν σύσκεψη στις 7.30 μ.μ. στο καφενείο «Μικρός Κόσμος». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922 - Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου πραγματοποιεί προβολή του ντοκιμαντέρ «Καινούργιος Ουρανός: Οι γυναίκες στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας», στις 7.30 μ.μ. στη Μύρινα, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

Πέμπτη 24 Νοέμβρη

-- Οι κλαδικές ΚΟΒ της Τομεακής Οργάνωσης Λάρισας πραγματοποιούν σύσκεψη στις 7 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ