ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 12 Γενάρη 2022
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021
Υπερκαλύφτηκε το συνολικό πλάνο και συνεχίζουμε!

Στο 103,09% βρίσκεται η συνολική κάλυψη του πλάνου μετά το «κλείσιμο» τη Δευτέρα 10 Γενάρη

Στο 103,09% έφτασε η κάλυψη του συνολικού πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης, μετά το 11ο κατά σειρά «κλείσιμο» το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Γενάρη.

Οι αρκετές ανακατατάξεις στην κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής, όσο και οι νέες είσοδοι στην αντίστοιχη των πρώτων 20 Τομεακών Οργανώσεων, δείχνουν ότι ακόμη διακυβεύονται οι θέσεις μπροστά στην άμιλλα και οι οποίες θα κριθούν στο «καρέ» από τη γραμμή του τερματισμού που πλησιάζει.

Η ΚΟ Εξωτερικού με 164,75% συνεχίζει να προπορεύεται χωρίς να κοιτάει πίσω, όπου ακολουθούν η ΚΟ Αιγαίου με 120,76% και η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 111,19%. Την πρώτη τριάδα ορέγεται η ΚΟ Κρήτης, που είναι στην 4η θέση με 108,30%. Δυναμικά η ΚΟ Αττικής με 100,12% ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ ακόμα ηχηρότερη ήταν η άνοδος της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με 100,06%, η όποια έκανε άλμα 4 θέσεων από την προηγούμενη βδομάδα καλύπτοντας ακόμη 13,7% του πλάνου της. Ακολουθούν σε κοντινή απόσταση κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλίας με 98,74%, Ηπείρου με 97,83% και Πελοποννήσου με 97%. Η κατάταξη ολοκληρώνεται με τις ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 93,89%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 91,05% και Δυτικής Μακεδονίας με 77,07%.

Η ΚΝΕ υπερκαλύπτει το πλάνο στο 106,48%. Επίσης, η ΚΟ «Ριζοσπάστη» έχει φτάσει στο 110,54% του πλάνου της και η ΚΟ «902» στο 98,90%.

Η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης είναι και φέτος νικηφόρα, θετικό αποτέλεσμα το όποιο οφείλεται στην αυταπάρνηση και το πείσμα με το οποίο δίνεται από τις δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, όπως και στη σημαντική ανταπόκριση που βρίσκει στους εργαζόμενους, στον λαό και τη νεολαία, στους πολλούς που στηρίζουν οικονομικά το ΚΚΕ αναγνωρίζοντας τη δράση και τις θέσεις του.

Η κάλυψη του συνολικού πλάνου από τις ΚΟ δίνει αέρα ώστε τις επόμενες μέρες να καλυφτούν όλα τα επιμέρους πλάνα, η υπερκάλυψη να αφήσει ακόμη μεγαλύτερο αποτύπωμα, το κάθε μέλος του Κόμματος και της ΚΝΕ να προσφέρει ακόμη παραπάνω, να συνεχιστεί το άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι φτάνοντας σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους, χώρους δουλειάς και γειτονιές.

Μαζί με τις προσφορές μελών και φίλων που από την αρχή της χρονιάς ξαναρχίζουν να πληθαίνουν, ακόμη μια ώθηση δίνει η αναθέρμανση της διακίνησης του ημερολογίου της ΚΕ για το 2022, που μπορεί να εξαντληθεί τις επόμενες μέρες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ
Συνεχίζονται οι προβολές του «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά»

Συνεχίζονται οι οργανωμένες προβολές του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά». Το πρόγραμμα αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καλεί στις 7 μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών.

Παρασκευή 14 Γενάρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί στις 8 μ.μ. στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Σάββατο 15 Γενάρη

-- Η KO Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ καλεί στις 6.30 μ.μ. στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ιδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), στη Λεωφόρο Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

-- Η ΚΟ Βριλησσίων του ΚΚΕ καλεί στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

-- Η ΚΟ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ καλεί στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Μεταμόρφωσης (Δηλαβέρη).

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί στις 8 μ.μ. στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

-- Οι ΚΟ Νομού Πέλλας του ΚΚΕ καλούν στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Κυριακή 16 Γενάρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Ρεθύμνου της ΚΝΕ καλούν στην Κοξαρέ.

-- Η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ καλεί στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «Τιτίνα».

-- Οι ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ καλούν στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι).

-- Οι Τομεακές Οργανώσεις Φιλοσοφικής, ΝΟΠΕ, Υγείας και ΔΙΠΑΕ της ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ καλούν στις 8 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο των Α' Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ