ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 11 Ιούνη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ, από την Καβάλα, αγωνιστή Μακρονησιώτη, και της ΜΑΡΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο από τη ζωή, τιμώντας τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, η οικογένειά τους προσφέρει στην ΤΟ Καβάλας το ποσό των 2.000 ευρώ.

***

Προσφέρω 1.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση, ως πρώτη δόση, στο ΚΚΕ, στη μνήμη όλων των κομμουνιστών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Κόμμα. Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου, του θείου μου ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου, του θείου μου ΛΑΜΠΗ ΣΑΛΑΣΙΔΗ, του συμπεθέρου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ.

Γεώργιος Αναστ. Κουτρόπουλος, Αργυρούπολη

***

ΦΩΤΟ

Η Κομματική Ομάδα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΜΙΔΗ προσφέρει 440 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που ο σύντροφος Δημήτρης υπηρέτησε αταλάντευτα μέχρι το τέλος της ζωής του.

  • Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΜΙΔΗ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα, προσφέρω στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Αττικής, 50 ευρώ με την υπόσχεση να συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια δύναμη και πίστη με την οποία πάλευε από τα νεανικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ελισάβετ Παπαγγελή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ξαδέρφου μας ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ, που χτες 10 Ιούνη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Πέτρος - Αλίκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ η οικογένειά του, αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης, το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ, συνταξιούχος σιδηροδρομικός από τα Φίχτια Αργολίδας. Στάθηκε δίπλα στο εργατικό, κομμουνιστικό κίνημα, στους αγώνες των αγροτών.

Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αργολίδας του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗ η οικογένειά του προσφέρει 30 ευρώ στην ΚΟΒ Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών για τους έξι μήνες που «έφυγε» από τη ζωή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της EYΣTAΘIAΣ KOYTΣOYMΠA η Eιρήνη Μελετέα προσφέρει στο ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω Βόρειας KOB Εκπαιδευτικών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Η συντρόφισσά του Νίτσα Μαρκάτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΒΑΛΕΝΤΗ ο γιος του Παναγής Βαλεντής προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΠΟΝ ΕΛΣΗΣ ΑΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Μάη 2017, και του συζύγου της ΜΑΝΩΛΗ ΑΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

Βελέγκας Τάσος, Καλασούντας Θοδωρής

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδελφών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

Τα παιδιά τους Θοδωρής Καλασούντας, Φωτεινή Καλασούντα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που «έφυγε» από κοντά μας στις 6/8/2016, και της αδελφής του ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (Κικής) ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ, ο Στέργιος Βασιλείου προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 25 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του δασκάλου της φυλακής και της εξορίας ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ, από τα Μαντζαβινάτα Κεφαλονιάς, ο Στέργιος Βασιλείου προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 25 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗ ΝΙΚΟΥ και ΤΑΣΟΥΡΗ ΤΑΣΟΥ, που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από περίπου 40 μέρες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Κομματική Οργάνωση Αμαρουσίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΦΩΤΗ ΣΕΡΕΤΗ η σύζυγός του Ανδρομάχη Σερέτη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΡΑΓΩΤΗ προσφέρω 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Αντωνία Γεραγώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας και συναγωνίστριας ΚΑΖΑΝΤΖΑ ΟΛΓΑΣ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 12/5/2017, το Παράρτημα Ιλίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται φέτος 13 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, στις 11 Ιούνη του 2004, ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτής το 1958 με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΑ στο νομό Σερρών.

Για την αγωνιστική του δράση, την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού, η αστική τάξη τον «τίμησε» εξορίζοντάς τον για 7 χρόνια και 9 μήνες στη Μακρόνησο και τον Αϊ - Στράτη, από τις 16/7/1947 έως τις 19/3/1955, και για 3 χρόνια και 11,5 μήνες στο Παρθένι της Λέρου, από τις 21/4/1967 έως τις 6/4/1971.

Σε όλη του τη ζωή δε λύγισε ούτε για μια στιγμή. Παρά τα κυνηγητά, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια και τις εξορίες, κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και του ταξικού εργατικού ήθους. Στάθηκε πιστός στις αρχές και στην ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού, που την υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
Στη μνήμη του η σύζυγός του στη ζωή και στον αγώνα, Πελαγία Παπαθανασίου, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Βότση, για την οικονομική, ιδεολογική, οργανωτική ενίσχυση μπροστά στα 100 χρόνια του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 1η Ιούνη «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 από γονείς κομμουνιστές. Ο πατέρας του πέρασε αρκετά χρόνια σε φυλακές και εξορία. Μετακόμισε από την Πάτρα στη Νίκαια το 1960. Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα και έγινε μέλος του Κόμματος το 1977. Ανταποκρίθηκε σε όποια χρέωση του ανέθεσε το Κόμμα. Στο φιλειρηνικό κίνημα για πολλά χρόνια, στο μαζικό κίνημα, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής του. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Νίκαιας για πολλά χρόνια, ενώ ανέλαβε και χρέη αντιδημάρχου. Το 1981, επί πρωθυπουργίας Ράλλη, κλείστηκε για 4,5 μήνες σε φυλακή στα Γιάννενα (όπως και η γυναίκα του στον Κορυδαλλό αντίστοιχα) για συμπαράσταση σε απεργό πείνας, μέλος της ΚΝΕ.

Ηταν αταλάντευτος κομμουνιστής, πρωτοπόρος στην καθημερινή δράση, με μεγάλο κύρος στον εργατόκοσμο της Νίκαιας. Εζησε όπως «έφυγε». Με περηφάνια, με το κεφάλι ψηλά, με πίστη στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματος, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, ακούραστος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τιμώντας τη μνήμη του, η Κομματική του Οργάνωση, η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας του ΚΚΕ, φίλοι και οπαδοί προσφέρουν ως πρώτη δόση στο Κόμμα το ποσό των 845 ευρώ. Αυτή ήταν άλλωστε και η επιθυμία του συντρόφου. Να είναι σίγουρος πως θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ιδρυτικού μέλους του, ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Νίκαιας προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας.
  • Στη μνήμη του μέλους του ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας.
  • Στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς, 200 ευρώ.

ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
Kaisa Laine

***

Ο Μέρκος Αγγελος, από τη Νιγρίτα Σερρών, στη μνήμη της γυναίκας του ΕΙΡΗΝΗΣ, που απεβίωσε το χειμώνα, έχοντας σταθεί δίπλα του 68 χρόνια, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πιστής στα ιδανικά του Κόμματος και πάντα ενεργής σε κάθε χρέωση που της ανέθετε η Οργάνωση, προσφέρει 50 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Βισαλτίας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΒΡΙΣΗΙΔΑΣ ΔΑΝΑΛΗ και του ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΠΕΡΟΥ, που πριν από δύο χρόνια «έφυγαν» από κοντά μας, ο Αρης προσφέρει στο ΚΚΕ ένα κόκκινο μεροκάματο, μέσω της ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΑΜΠΡΟΥ ΖΗΣΙΜΟΥ, που μαζί παλέψαμε για να περάσει το σωματείο μπογιατζήδων σε ταξικά χέρια και αργότερα για την ίδρυση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, του οποίου εκλέχτηκε οργανωτικός γραμματέας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τον αγώνα του.

Γιάννης Αναστασίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ο γιος του Γιάννης Αναστασίου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για τις ανάγκες της πάλης του.

***

Στη μνήμη των παλικαριών του Γερακαριού Κιλκίς, που έδωσαν τη ζωή τους για το καλό του λαού. Στον αλβανικό πόλεμο, ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές: ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (απαγχονίστηκαν), ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ με τους 200 της Καισαριανής. Από τους ΠΑΟτσήδες: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από το επίσημο κράτος: ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από στρατοδικεία: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Στον ΔΣΕ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΟΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΓΙΟΥΡΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ
Η συγχωριανή τους και αδελφή του Σπύρου Κοτσαλίδη, Παρέσα, προσφέρει στο αθάνατο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 5

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ του Παναγιώτη γεννήθηκε στον Πόντο και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς το 1923. Πολύ νέος έγινε μέλος του ΚΚΕ και έμεινε σταθερά προσηλωμένος στην κομμουνιστική ιδεολογία έως το θάνατό του, το 1987.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ, σύζυγός του, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο έως το τέλος της ζωής της, το 1990.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ, γιος τους, εντάχθηκε στο ΔΣΕ και έδωσε τη ζωή του στην προσπάθειά του να καλύψει τους συναγωνιστές του σε μια υποχώρηση, στην περιοχή του χωριού Κεντρικό, το 1947.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ, ο άλλος γιος τους, γεωπόνος, ενταγμένος στην ίδια ιδεολογία, πέθανε το 1985.

Η ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, κόρη τους, μέλος του ΚΚΕ, δραστηριοποιήθηκε στο γυναικείο κίνημα και το κίνημα ειρήνης. Πέθανε το Φλεβάρη του 2017.

Στη μνήμη τους η κόρη και αδελφή τους Παρέσα προσφέρει στο αθάνατο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΤΟ Κιλκίς.

Στη μνήμη τους, οι κόρες και αδελφές τους, Παρέσα και Ρόζα, προσφέρουν στο αθάνατο ΚΚΕ 150 ευρώ.

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΔΑΝΑΛΗ
ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΔΑΝΑΛΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ
ΟΛΓΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ
ΟΛΓΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΕΛΣΗ ΑΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΣΗ ΑΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΟΥΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΥΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Προσφορά

Ο σύντροφος Πέτρος Αθανασίου, που ζει στο Μόντρεαλ του Καναδά, προσφέρει στο ΚΚΕ, προς τιμήν των 100 χρόνων της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, 1.000 ευρώμέσω της ΤΕ Δράμας.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ