Παρά τις σημαντικές απουσίες, τα πανελλήνια ρεκόρ και οι αξιόλογες επιδόσεις δεν έλειψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα πανελλήνια ρεκόρ είχαν "άρωμα γυναίκας", αφού καταρρίφτηκαν αποκλειστικά από το "ασθενές φύλο". Το Σάββατο στα 400μ. η Χριστίνα Πανάγου με 54.21 κατέρριψε το 8χρονο ρεκόρ της Βαρσαμίδου που ήταν 54.31. Και να σκεφτεί κανείς ότι η Πανάγου είχε κατέβει απλώς για ένα τεστ... Την Κυριακή ήταν η σειρά της Ολγας Βασδέκη για πανελλήνιο ρεκόρ. Η Βασδέκη με 14.44 έκανε παρελθόν το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (14.30 από το 1996). Η επίδοση της Βολιώτισσας πρωταθλήτριας είναι η 5η καλύτερη φέτος στον κόσμο.
Εκτός από τα πανελλήνια ρεκόρ ξεχώρισε το 6.53 στα 60μ. του Αγγελου Παυλακάκη, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη πίσω από το 6.51 του Γενοβέλη. Στην ίδια κούρσα ο Θεοδωρίδης πέτυχε 6.59 (7η επίδοση στην Ευρώπη). Στα 200μ. ο Σμπώκος πέτυχε 20.93 όσο και ο Κύπριος Κατσαντώνης, ενώ ο Αλεξόπουλος έκανε 21.01 και ο Παναγιωτόπουλος 21.12. Ο Λ. Παπακώστας πέρασε εύκολα τα 2.25 αλλά απέτυχε στα 2.28. Τα 2.25 πέρασε και ο Κ. Λιάπης. Η Νίκη Ξάνθου έφτασε στα 7.43. Αξιόλογη η εμφάνιση της Αθανασίου με 6.33.
Νέο ρεκόρ νεανίδων πέτυχε στα 200μ. η Καϊδατζή του Κερατσινίου με 24.50 (προηγούμενο της Κόφφα με 24.64 από το 1988). Η Κόφφα που ήταν προχτές στο Μπίρμιγχαμ πήρε την 4η θέση στα 60μ. με 7.26.
Αλλες επιδόσεις: σφαίρα: Λεωνίδης 19.29. 400μ.: Σαρρής 47.21 (2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα), 60εμπ.: Σιατούνης 7.76, σφαίρα: Ουζούνη 17.62.
Ενα τρίποντο χωρίζει τον Παναθηναϊκό από την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Οι "πράσινοι" υποδέχονται στις 21.00 τη Χάποελ Εϊλάτ (Syper Sport) και χρειάζονται νίκη με διαφορά τριών πόντων για να ανατρέψουν το 78 - 80 του πρώτου αγώνα. Ο Λ. Σούμποτιτς δηλώνει σίγουρος για την πρόκριση, έστω αν κι ο ίδιος δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τραυματίας Φ. Χριστοδούλου. "Πρέπει να παίξουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους Ελίζμα, Γκατζ και τις διεισδύσεις των υπολοίπων παικτών" υπογράμμισε. Οι Ισραηλινοί δεν τσιγκουνεύονται τα μεγάλα λόγια όταν μιλάνε για τη δύναμη του αντιπάλου τους, αλλά παράλληλα εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μπορούν να φτάσουν στην έκπληξη.
Με βαριές ποινές απειλούνται οι παίκτες του Πανιώνιου και του ΠΑΟΚ που συνεπλάκησαν το Σάββατο
...Επαγγελματικό ξύλο στη Ν. Σμύρνη, από αθλητές που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από κορυφαίους πυγμάχους. Ενα συνηθισμένο επεισόδιο ανάμεσα σε δυο φίλους από τις εθνικές ομάδες, τους Καράγκουτη - Γιαννούλη, κατέληξε σε γενική σύρραξη. Ο δεύτερος γρονθοκόπησε τον πρώτο, ο Χάρβεϊ παραλίγο να βγάλει νοκ άουτ τον Γιαννούλη με χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ο Καράγκουτης προσπάθησε να ανταποδώσει στον Γιαννούλη και ο Σάκλεφορντ χτυπούσε αδιακρίτως. Οι τέσσερις παίκτες αποβλήθηκαν από τους διαιτητές και τώρα περιμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή για να μάθουν πότε θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Σύμφωνα με όσα έγραψαν οι διαιτητές στο Φύλλο αγώνα, ο Καράγκουτης κινδυνεύει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας. Ο Χάρβεϊ με τέσσερις για βάναυση συμπεριφορά. Ο Γιαννούλης με οκτώ, επειδή εκτός των άλλων τραυμάτισε τον Καράγκουτη στο φρύδι, ενώ η ποινή του Σάκλεφορντ... παίζεται μεταξύ τεσσάρων και οκτώ αγωνιστικών. Αν οι διαιτητές στη συμπληρωματική τους έκθεση, επιβεβαιώσουν ότι συμμετείχε στα επεισόδια, χωρίς να αγωνίζεται τη συγκεκριμένη στιγμή, τραυματίζοντας μάλιστα τον Κικίλια στη μύτη χωρίς αιτία, είναι πολύ πιθανόν να μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για οκτώ αγώνες.