ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 8 Μάη 2002
Σελ. /28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Τρέχουν» από σήμερα οι προθεσμίες

Σήμερα Τετάρτη 8 Μάη λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος από μισθωτούς και συνταξιούχους με τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ στο 1. Η αρχική προθεσμία έληγε χτες, αλλά δόθηκε παράταση μιας μέρας λόγω της αργίας. Για τους λοιπούς φορολογούμενους το πρόγραμμα δεν αλλάζει και είναι το εξής:

  • Μέχρι 9 Μάη στο ψηφίο 2.
  • Μέχρι 13 Μάη στο ψηφίο 3.
  • Μέχρι 15 Μάη στο ψηφίο 4.
  • Μέχρι 17 Μάη στο ψηφίο 5.
  • Μέχρι 21 Μάη στο ψηφίο 6.
  • Μέχρι 23 Μάη στο ψηφίο 7.
  • Μέχρι 27 Μάη στο ψηφίο 8.
  • Μέχρι 29 Μάη στο ψηφίο 9.
  • Μέχρι 31 Μάη στα ψηφία 10, 20, 30, 40 και 50.
  • Μέχρι 4 Ιούνη στα ψηφία 60, 70, 80, 90 και 00.
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 9-5-02, στις 10 π.μ. στο Μεσολόγγι, εκδήλωση μνήμης και τιμής, αφιερωμένη στην 57η επέτειο από τη λήξη του Β` Παγκόσμιου Πολέμου (Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης) και στη Μέρα της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει αύριο Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, συγκέντρωση για το γιορτασμό της Μέρας της Εθνικής Αντίστασης και της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών.
  • Ο Δήμος Σπερχειάδας, σε συνεργασία με το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνει εορταστική εκδήλωση την Κυριακή 12-5-02 στη Καλύβα Στεφανή στις 11 π.μ., για να τιμήσει την επέτειο των 60 χρόνων από το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα της Εθν. Αντίστασης με τον Αρη Βελουχιώτη και τους συντρόφους, από την Καλύβα Στεφανή, στη Σπερχειάδα.

- Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν που ξεκινά στις 7 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Τηλ: 010.82.34.296 και 010.82.22.952.

- Το ΚΣ της ΠΕΕΠΠ καλεί τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 010.52.30.526 και 010.52.30.534.

Δασοπροστασία στην Καισαριανή

Διήμερη βασική εκπαίδευση εθελοντών δασοπυροσβεστών, για τη βελτίωση του επίπεδου εκπαίδευσης, ιδιαίτερα των νεότερων, διοργανώνει η Εθελοντική Δασοπροστασία του δήμου Καισαριανής στις 11-12 Μάη.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι: Δασοπροστασία και ο ρόλος των εθελοντών. Το δάσος και η σημασία του. Καθήκοντα παρατηρητή. Α' βοήθειες κατά την πυρκαγιά, οργάνωση Α' Βοηθειών. Οδηγίες λειτουργίας ραδιοδικτύου & χρήσης φορητών πομποδεκτών. Χρήση - ανάγνωση χάρτη, εύρεση θέσης, αναφορά σημείου. Μέσα πυρόσβεσης. Τρόποι αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών. Σχέδιο δράσης - εφόδια. Κανονισμοί ασφαλείας.

Την πρώτη ημέρα θα αναπτυχθεί από εξειδικευμένους εισηγητές, αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δασολόγους, ιατρούς του ΕΚΑΒ κι άλλους, το θεωρητικό μέρος και τη δεύτερη μέρα θα γίνει πρακτική εξάσκηση στο άλσος του Αϊ - Γιάννη Καισαριανής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ