Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 10 Φλεβάρη 2008 - αριθ. φύλλου: 9999

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ενιαίος αποκλειστικά κρατικός φορέας Ενέργειας

Η εισήγηση του Μάκη Παπαδόπουλου, υπεύθυνου του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην ημερίδα της ΚΕ του Κόμματος, με θέμα: «Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και η πρόταση του ΚΚΕ στον αντίποδα των επιλογών της αστικής τάξης».


ΣΕΛ.  15  -  18

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την απεργία στις 13 Φλεβάρη

Την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι από τις συνοικίες και τους τόπους δουλειάς συγκλίνουν σε ένα και μόνο σημείο: στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε κάθε πόλη, σε όλη τη χώρα

Την Τετάρτη χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, νέοι και νέες, Ελληνες και μετανάστες εργάτες, αναλαμβάνουν το κρίσιμο καθήκον να δώσουν με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ αποφασιστική συνέχεια στην πάλη για ασφαλιστικά δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις στο ύψος των σύγχρονων αναγκών τους. Με τη συμμετοχή τους στην απεργία, στις απεργιακές φρουρές, την καθολική, μαχητική τους παρουσία στις συγκεντρώσεις που το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα διοργανώσει σε 61 συνολικά πόλεις. Σ' αυτή την απεργιακή μάχη μπορούν και πρέπει να συναντηθούν με το ΠΑΜΕ ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι που το προηγούμενο διάστημα δεν τόλμησαν το θαρραλέο και αναγκαίο όσο ποτέ βήμα.


ΣΕΛ.  2  -  5

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  • Στη μνήμη του Ν. Μπελογιάννη, φίλος του ΚΚΕ προσφέρει στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 90χρονα του Κόμματος, ως τρίτη δόση, 15.000 ευρώ για την κατασκευή των γραφείων της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς, μέσω της ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ.
  • Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ ο Σπύρος Μαγουλάς πρόσφερε 1.000 ευρώ στην ΚΟ Πάτρας.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Συνέντευξη Τύπου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 14 Φλεβάρη και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους), με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα».



Η 12η πλατιά Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ (1968)

Αρθρο του Μάκη Μαΐλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  11  -  12

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ