ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 31 Αυγούστου 1997
Σελ. /40
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ακτινογραφία των 18 μονομάχων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1925. Χρώματα: Κόκκινο - Ασπρο. Πρωταθλήματα: 12. Κύπελλα: 19. Νταμπλ: 4. Προπονητής: Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης.

Με βασικό στόχο να διατηρήσει και φέτος τα σκήπτρα του πρωταθλητή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος το Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ενισχύθηκε σημαντικά αφού κατά γενική ομολογία κατηφόρισε στο λιμάνι η ελίτ του φετινού μεταγραφικού παζαριού. Ο 17χρονος Γκανέζος επιθετικός Πίτερ Οφορίκουε, ο Σέρβος Μπάντοβιτς καθώς και ο Μαυρογενίδης είναι μερικά από τα ονόματα που ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα φέτος.

Στην ουσία, χωρίς υπερβολή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαθέτει δυο ισάξιες 11άδες, που τον κάνουν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Εκτός όμως από τις ντόπιες υποχρεώσεις, τα φιλόδοξα σχέδια του φετινού Ολυμπιακού επεκτείνονται και εκτός συνόρων, αφού όλοι στο λιμάνι ονειρεύονται μια αξιοπρεπή παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι που άλλωστε είναι εφικτό, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια, όπως η καλή ψυχολογία, η δύναμη του πάγκου κτλ.

ΑΕΚ: Ετος ίδρυσης: 1924. Χρώματα: Κίτρινο - Μαύρο. Πρωταθλήματα: 11. Κύπελλα: 10. Νταμπλ: 2. Προπονητής: Ντουμίτριου Ντουμιτρίου. Πρόεδρος: Αλέξης Κούγιας.

Θέμα ανοιχτό παραμένουν και φέτος τα διοικητικά προβλήματα στην ΑΕΚ, έστω και αν ο Μιχάλης Τροχανάς έχει ουσιαστικά αποχωρήσει από τα διοικητικά της κιτρινόμαυρης ομάδας. Η επιστροφή του Αλέξη Κούγια στην προεδρία έχει επιφέρει μια γαλήνευση, όμως και πάλι τα νερά παραμένουν ταραγμένα.

Εξαιτίας αυτών των προβλημάτων η "σημαία" της ομάδας, Στέλιος Μανωλάς, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Από την άλλη, οι οπαδοί της Ενωσης έδειξαν από τα πρώτα παιχνίδια ότι οι έμμεσες διοικητικές λύσεις δεν είναι αυτό που περίμεναν και έτσι το "Ν. Γκούμας" θύμιζε σεληνιακό τοπίο στα φιλικά του καλοκαιριού.

Στον αγωνιστικό τομέα, μετά τις αποχωρήσεις των Κετσπάγια, Μπορμπόκη, Μανωλά και του προπονητή Πέτρου Ραβούση, η διοίκηση έκανε την πρώτη έκπληξη προσλαμβάνοντας για προπονητή τον Ρουμάνο Ντουμίτριου Ντουμιτρίου. Θεωρείται από τους εκφραστές της σιδηράς πειθαρχίας, αλλά και του αμυντικού συστήματος που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, άσχετα με το θέαμα.

Στο έμψυχο δυναμικό ξεχωρίζει η μεταγραφή του Καλιτζάκη, που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μετά την απουσία του Μανωλά.

ΟΦΗ: Ετος ίδρυσης: 1925. Χρώματα: Μαύρο - Ασπρο. Πρωταθλήματα: - Κύπελλα: 1. Προπονητής: Ευγκε Γκέραρντ. Πρόεδρος: Γιάννης Παπαματθαιάκης.Στην Κρήτη όλοι ονειρεύονται ότι φέτος είναι η χρονιά τους και από ό,τι έδειξαν από τα πρώτα παιχνίδια σίγουρα μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Με αιχμή του δόρατος την παρουσία στον πάγκο του Κρητικού πλέον Γκέραρντ (13 χρόνια) και την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Κρητικοί ελπίζουν στο κάτι παραπάνω (βλέπε Ευρώπη). Πάντως το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δε γίνεται και με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο 53χρονος τεχνικός την περασμένη Παρασκευή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη στο νοσοκομείο. Του ευχόμαστε περαστικά.

Στο έμψυχο δυναμικό ξεχωρίζει η μεταγραφή του έμπειρου Τσιαντάκη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Κρήτης αποτελεί πάντα ένα φυτώριο νέων παικτών.

ΠΑΟΚ: Ετος ίδρυσης: 1926. Χρώματα: Ασπρο - Μαύρο. Πρωταθλήματα: 1. Κύπελλα: 2. Προπονητής: Αγγελος Αναστασιάδης. Πρόεδρος: Γιώργος Μπατατούδης.

Επιστροφή στο ένδοξο παρελθόν επιχειρεί ο φετινός ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι το στάδιο της Τούμπας θα ζήσει στιγμές που θα θυμίζουν εποχές στις αρχές τις δεκαετίας του '70.

Η φετινή χρονιά αποτελεί πρόκληση αφού εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις μετά από αρκετά χρόνια υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις του "Δικεφάλου του Βορρά" και το κλίμα μετά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ είναι ιδανικό.

Ενισχυμένος σε όλες τις γραμμές ο ΠΑΟΚ και με όπλο την ισχυρή έδρα και τους φανατικούς οπαδούς του, θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί όσο ψηλότερα γίνεται. Στο έμψυχο δυναμικό ξεχωρίζουν οι μεταγραφές των ξένων Ραμπούτλα, Νάγκπε, Ολιβάρεζ, Γκομίγκεζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1908. Χρώματα: Πράσινο - Ασπρο. Πρωταθλήματα: 15. Κύπελλα: 6. Νταμπλ: 6. Προπονητής: Βασίλης Δανιήλ. Πρόεδρος: Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Απαλλαγμένος από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά από 18 χρόνια, μοιραία το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού φέτος εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ολοι στην Παιανία δε θέλουν με τίποτα να θυμούνται την περσινή μαύρη χρονιά και θα προσπαθήσουν να πάρουν το "αίμα" τους πίσω. Η άσχημη περσινή πορεία ήταν ο κύριος λόγος που στο "τριφύλλι" το καλοκαίρι επήλθαν αλλαγές σε όλους τους τομείς, προπονητής, παίκτες, ακόμα και σε διοικητικά στελέχη.

Στο πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο προπονητής των σημαντικότερων επιτυχιών για τους "πράσινους", ο Βασίλης Δανιήλ, που ανέλαβε να βγάλει την ομάδα από την κρίση.

Οι προσπάθειές του επικεντρώνονται στην αλλαγή στιλ του παιχνιδιού με κύρια αιχμή για άλλη μια χρονιά τον Κριστόφ Βαζέχα. Σημαντικό μειονέκτημα η φυγή του Γιάννη Καλιτζάκη και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στις μεταγραφές ξεχωρίζει το νορβηγικό διεθνές δίδυμο Μίκλαντ - Στράντλι αλλά και η επιστροφή στην ενεργό δράση του Δημήτρη Σαραβάκου.

ΚΑΒΑΛΑ: Ετος ίδρυσης: 1965. Χρώματα: Ασπρο - Μπλε. Προπονητής: Γκρέγκορι Λάτο. Πρόεδρος: Γιώργος Καραγιάννης.

Αποτέλεσε την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος αφού μετά από εκπληκτική πορεία κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση. Παρ' όλα αυτά, δύσκολα φέτος μπορεί να επαναλάβει το ίδιο πράγμα και γι' αυτό στη μακεδονική πόλη δεν πετάνε στα σύννεφα. Ετσι ο πρώτος και βασικός στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Εχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει αν και μάλλον πρέπει να θεωρούνται σημαντικές απώλειες η φυγή των Σίμοβιτς Χέρντναγκλ, Σουκασιάν και του τερματοφύλακα Αργυρίου, που αποτέλεσαν το "βαρύ πυροβολικό" της περσινής ομάδας.

Στον πάγκο της ομάδας την επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Παράσχου ανέλαβε να συνεχίσει ο Πολωνός Γκρέγκορτς Λάτο, που θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα του ππολωνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1958. Χρώματα: Κόκκινο - Ασπρο. Προπονητής: Πέτρος Ραβούσης. Πρόεδρος: Σάκης Σταυρόπουλος.

Η περσινή καλή πορεία έχει ανοίξει την όρεξη στο στρατόπεδο της ομάδας του Πύργου όπου ονειρεύονται μεγάλες δόξες. Το σίγουρο είναι ότι όπως δείχνουν τα πράγματα και φέτος δεν πρόκειται να κινδυνέψει άμεσα με υποβιβασμό.

Μεγάλο πλεονέκτημα η παρουσία στον πάγκο του φιλόδοξου Πέτρου Ραβούση, που μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην ΑΕΚ κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα στην καριέρα του, αφού για πρώτη φορά πέφτει σε άγνωστα νερά.

Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, θα 'λεγε κανείς ότι κόσμος πήγε και ήρθε το καλοκαίρι, αφού μπορεί να έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ήρθε μια ενδεκάδα καινούρια.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1965. Χρώματα: Μπλε - Ασπρο. Προπονητής: Γιάτσεκ Γκμοχ. Πρόεδρος: Νίκος Κανελλάκης.

Θεωρείται από τις πιο ισχυρές μικρομεσαίες ομάδες του Α Εθνικής ενώ η ισχυρή του έδρα αποτελεί το φόβο και τρόμο των μεγάλων ομάδων, αφού ουκ ολίγες φορές έχουν αφήσει τους βαθμούς στη Νίκαια. Φέτος, μάλλον αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι εμφανίζεται, αν και έκανε 10 μεταγραφές.

Στο τιμόνι της ομάδας θα είναι ο γνωστός Γιάτσεκ Γκμοχ με επιτυχημένη θητεία στις ομάδες του ΠΟΚ αλλά και στη Λάρισα.

Βασικό της όπλο θα είναι η δυνατή της άμυνα αλλά και οι ξαφνικές αντεπιθέσεις που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ετος ίδρυσης: 1891. Χρώματα: Μπλε - Ασπρο. Προπονητής: Μπάμπης Τεννές. Πρόεδρος: Κώστας Αλαμάνος.

Η πιο κρίσιμη χρονιά στη μακρόχρονη ιστορία είναι η φετινή για τον ιστορικό σύλλογο της Ριζούπολης. Η μηδαμινή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις για τη φετινή χρονιά. Πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού και σίγουρα η αποστολή του προπονητή Μπάμπη Τεννέ δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού ο φετινός δρόμος είναι πιο δύσκολος από ποτέ.

ΒΕΡΟΙΑ: Ετος ίδρυσης: 1961. Χρώματα: Μπλε - Κόκκινο. Προπονητής: Σορίν Κίρτσου. Πρόεδρος: Βασίλης Τσιαμήτρος.

Πέρσι κατάφερε να πετύχει απόλυτα το στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος έχουν βάλει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. Βέβαια ο πρώτιστος στόχος παραμένει η εξασφάλιση όσο δυνατόν γρηγορότερα της παραμονής στην κατηγορία και από κει και πέρα ό,τι έρθει ευπρόσδεκτο.

Οι Βεροιώτες φαίνεται να έχουν μάθει καλά το μάθημά τους από το περσινό πάθημα, όταν μετά από ένα εκπληκτικό Α γύρο, στο δεύτερο ...κάθισε. Ο Ρουμάνος τεχνικός Σορίν Κίρτσου, επιλογή της διοίκησης αντί του πετυχημένου Μάκη Κατσαβάκη, είναι σούπερ ρίσκο...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ετος ίδρυσης: 1967. Χρώματα: Ασπρο - Μαύρο. Προπονητής: Δημήτρης Τσάκωνας. Πρόεδρος: Σταύρος Παπαδόπουλος.

Χρονιά που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία είναι η φετινή, καθώς η χρονιά άρχισε με όχι και τόσο ιδανικές καταστάσεις. Μεσούσης της προετοιμασίας ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος "άδειασε" τον περσινό προπονητή Μπο Πέτερσον, φέρνοντας στη θέση του τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα. Παράλληλα η φυγή των Οφορίκουε, Λυμπερόπουλου, Ντάτασον μάλλον απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει καλυφθεί ακόμα.

Οι φανατικοί φίλοι της ομάδας έχουν δυσαρεστηθεί από τα τελευταία γεγονότα και αποχωρούν σιγά σιγά από το γήπεδο δημιουργώντας ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας".

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1917. Χρώματα: Κόκκινο - Κίτρινο. Προπονητής: Γκερντ Πρόκοπ. Πρόεδρος: Σπύρος Καλογιάννης.

Η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία την τελευταία στιγμή τείνει να γίνει παράδοση στην ομάδα του Βύρωνα. Φέτος ενισχύθηκε επιθετικά με την απόκτηση του Κακλαμάνου και των αδελφών Κριστέφ στα χαφ.

Ενα φίλος από τα παλιά θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, αφού ο Γκερντ Πρόκοπ είναι ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αθηναϊκού, όταν συμμετείχε στην Ευρώπη και αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ετος ίδρυσης: 1908. Χρώματα: Γαλάζιο - Λευκό. Κύπελλα: 1. Προπονητής: Γιώργος Παράσχος. Προπονητής: Πέτρος Θεοδωρίδης.

Ομάδα - αίνιγμα θα 'λεγε κανείς ότι αποτελεί τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής, καθώς είναι ικανός για το καλύτερο ή το χειρότερο. Πάντως φέτος παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι και βασικός στόχος του είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Τις τύχες της ομάδας ανέλαβε από φέτος ο πετυχημένος από τη θητεία του στην Καβάλα Γιώργος Παράσχος, που διακατέχεται από μεγάλη όρεξη για δουλιά και ηρεμία που πολλές φορές φτάνει στα όρια.

ΞΑΝΘΗ: Ετος ίδρυσης: 1967. Χρώματα: Πράσινο - Μαύρο. Προπονητής: Γιάννης Μαντζουράκης. Πρόεδρος: Αρης Πιαλόγλου.

Σαν κακό εφιάλτη θέλουν να θυμούνται την περσινή χρονιά στην ακριτική πόλη που έφτασαν στα όρια του υποβιβασμού και σώθηκαν την τελευταία στιγμή. Φέτος στηρίζει πολλά στο ότι παρά τις ενισχύσεις σε καίριες θέσεις η ομάδα έμεινε ίδια και υπάρχει ομοιογένεια.

Στον πάγκο έμεινε ο Γιάννης Μαντζουράκης που πέρασε μια δύσκολη χρονιά πέρσι και φέτος παρουσιάζεται πιο διαβασμένος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ετος ίδρυσης: 1924. Χρώματα: Κόκκινο - Μαύρο. Προπονητής: Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Πρόεδρος: Αρης Λουκόπουλος.

Στην Πάτρα όλοι παρουσιάζονται αισιόδοξοι για τη φετινή Παναχαϊκή. Στόχος βέβαια παραμένει η παραμονή στην κατηγορία αλλά οι μεταγραφές του καλοκαιριού τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω. Η ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και οι ξένοι με μεγάλες προδιαγραφές, που μετακόμισαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αποτελούν σοβαρό πλεονέκτημα για τη φετινή Παναχαϊκή, καθώς και η παρουσία στον πάγκο του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1890. Χρώματα: Κόκκινο - Μπλε. Κύπελλο: 1. Προπονητής: Γιάννης Κυράστας. Πρόεδρος: Λουκάς Σιότροπος.

Νεοφώτιστος αλλά με μεγάλη ιστορία στην Α Εθνική ο Πανιώνιος, επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια και βέβαια πρώτα από όλα έχει στόχο την εξασφάλιση της παραμονής.

Στις μεταγραφές του καλοκαιριού πέτυχε διάνα, αφού ξεχωρίζουν ο ερχομός των Ιωαννίδη, Καρασαββίδη, Στρακόσια.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί ο Γιάννης Κυράστας, που θεωρείται από τους πιο δραστήριους νέους προπονητής με ειδικότητα τον προβιβασμό ομάδων όπως η Προοδευτική και ο Εθνικός.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ετος ίδρυσης: 1927. Χρώματα: Βυσσινί - Ασπρο. Προπονητής: Νίκος Κόβης. Πρόεδρος: Λευτέρης Τσαλουχίδης.

Μετά από χρόνια η ομάδα του Κορυδαλλού επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και όλες οι προσπάθειες εστιάζονται στην παραμονή. Κάτι που θέλει μεγάλη υπερπροσπάθεια για να επιτευχθεί αφού οι υποχρεώσεις της Α Εθνικής δεν είναι εύκολες.

Πάντως όπως πιστεύουν όλοι στις τάξεις της Προοδευτικής η μάχη για την παραμονή θα δοθεί μέχρι τέλους.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ετος ίδρυσης: 1925. Χρώματα: Μπλε - Ασπρο. Κύπελλα: 1 Προπονητής: Στάθης Σταθόπουλος. Πρόεδρος: Βασίλης Τσιαμάκης.

Κάθε άλλο παρά με τις καλύτερες προϋποθέσεις γίνεται η επιστροφή στην κατηγορία για τον έτερο εκπρόσωπο του Πειραιά. Τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν την ιστορική ομάδα, πράγμα που σημαίνει και λιγοστά χρήματα για μεταγραφές.

Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται η παρουσία στον πάγκο της ομάδας του Στάθη Σταθόπουλου, που θεωρείται από τους καλύτερους νεαρούς προπονητές. Η παρουσία του έμπειρου Κουρκούνα αποτελεί την εγγύηση κάτω από το δοκάρια της ομάδας.

Μπ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

19Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ποδοσφαιρική... βαβέλ

Με τον πύργο της... βαβέλ μοιάζει το φετινό 19ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α Εθνικής. Η απόφαση της ΕΠΟ, ύστερα από εισήγηση της ΕΠΑΕ, να χρησιμοποιούνται από τις ομάδες μέχρι και 6 μη κοινοτικοί παίκτες, μόνο... δεινά μπορεί να προσφέρει στο δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας. Τι γίνεται με τον Ελληνα παίκτη; Με τα νέα παιδιά, που μάλλον θα απογοητευτούν αν συνέχεια είναι στη σκιά αμφιβόλου ποιότητας παικτών; Ποιος να νοιαστεί για τη βάση; Το μαζικό αθλητισμό απ' όπου θα ξεπηδήσουν οι μεγάλοι παίκτες; Φυσικά κανείς...

Ας έρθουμε τώρα στον καθαρά αγωνιστικό τομέα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην κορυφή κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο. Ασφαλώς αντίθετη άποψη θα έχουν οι διώκτες του. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ αλλά και ο αναγεννημένος ΠΑΟΚ λογικά θα είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντα υπολογίσιμος ο σταθερός ΟΦΗ, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν οι μικρομεσαίοι και αυτοί που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Ερωτηματικό είναι ο Ηρακλής, που μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, ενώ επίσης δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή των νεοφώτιστων Εθνικού, Πανιώνιου και Προοδευτικής.

Στην Τούμπα το μεγάλο ματς

Με το "καλημέρα" έχουμε σούπερ ντέρμπι. Στη φλεγόμενη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ σε μια σύγκρουση "δικεφάλων" (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στις 21.15 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ το συμπολίτη του Εθνικό. Στα άλλα ματς που θα ξεκινήσουν στις 17.15 θα κοντραριστούν: Ξάνθη - ΟΦΗ, Απόλλωνας - Αθηναϊκός, Προοδευτική - Αθηναϊκός, Παναχαϊκή - Ηρακλής, Βέροια - Καβάλα. Τέλος, αύριο στις 17.15 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει τον Πανηλειακό.

Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ