ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 4 Μάρτη 1997
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύξηση ακμής σε μεγάλες ηλικίες

Αύξηση της εμφάνισης ακμής σε άτομα ηλικίας άνω των 25 ετών και σταδιακή μείωση εμφάνισής της, σε νεότερες ηλικίες, παρατηρείται την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Δερματολογίας στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" Ν. Σταυριανέα, η ομάδα αυτή των ατόμων είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ζητά σύντομες και αποτελεσματικές θεραπείες. Η εμφάνιση σοβαρής ακμής μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις στον τρόπο ζωής, καθώς προκαλεί αισθήματα κατωτερότητας και άλλες ψυχικές διαταραχές στο 50% των ασθενών.

Ο καθηγητής τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ότι η μοναδική ουσία που επηρεάζει όλους τους μείζονες παθογενετικούς παράγοντες που συμμετέχουν στη δημιουργία της ακμής είναι η ισοτρετινοϊνη. Η θεραπεία διαρκεί 16 - 18 βδομάδες και έχει ποσοστό επιτυχίας 95%.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο

ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΕΓΓΕΝΕ

αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης

θανόντα, κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 4/3/97 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β Νεκροταφείο (Αγ. Μηνάς) Λεύκας.

Η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Πατρούλα και Αθανάσιος Λυκουρέσης, Ελένη και Ομηρος Σακκάτος, Μαρία και Παντελής Λαμπρόπουλος, Αθανασία και Παρασκευάς Τζίμης και Ιωάννα χήρα Θεοδώρου Τσεγγενέ. Τα ανίψια, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς.

Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα ΓΚΥΖΗ της ΠΕΑΕΑ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, αύριο Τετάρτη 5 - 3 - 97 στις 5 μμ στα γραφεία του, Νικηφόρου Λύτρα 26 (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου).
Επέτειοι
  • Ο Δήμος ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ,η ΠΕΚΑΜ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ σας προσκαλούν την Κυριακή 9 - 3 - 97 στις 10.30 πμ,στην εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο του Μνημείου της Μακρονήσου, για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από τα αιματηρά γεγονότα της Μακρονήσου και για τα 50χρονα του ΔΣΕ. Τα Κεντρικά Γραφεία (ΠΕΑΕΑ) και η ΠΕΚΑΜ δρομολογούν πούλμαν για το Λαύριο, που αναχωρούν από την πλατεία Κάνιγγος στις 8.30 πμ (ΠΕΑΕΑ Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 8222.952 - 3844.853 - 8234.296) και 8 πμ (ΠΕΚΑΜ) τηλ: 3824.461 από τις 10 πμ έως 1 μμ).
  • Το Παράρτημα ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ, τελεί την Κυριακή 9 - 3 - 97 στις 9.30 πμ,μνημόσυνο στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα, τιμώντας τη μνήμη των 22 ηρώων του Μπλόκου της Καλογρέζας. Θα ακολουθήσει εκδήλωση στο χώρο του μνημείου. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δ. Αττικής (ΠΕΑΕΑ) καλεί τα μέλη των Παραρτημάτων της να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, έχοντας μαζί τους και τα λάβαρά τους.
Συνεστίαση
  • Το Παράρτημα ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ, πραγματοποιεί, την Κυριακή 7 - 3 -97 στις 8 μμ την ετήσια συνεστίασή του, στην ταβέρνα "ΣΩΤΗΡΗΣ", Κ. Βάρναλη 91.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ