ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Μάη 2005
Σελ. /40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η Μεγάλη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Εκκίνηση από τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 8.30 π.μ.

Αύριο, Κυριακή, 15 του Μάη, πορευόμαστε στη μεγάλη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, από τον Τύμβο του Μαραθώνα στην πλατεία Συντάγματος. Η πορεία αυτή, με κεντρικό σύνθημα «Εμπρός με τους λαούς ενάντια στον πόλεμο και στον ιμπεριαλισμό», είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια της ΕΕΔΥΕ και στα 60 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα σημειώνεται ότι η ΕΕΔΥΕ «συνεχίζει τον αταλάντευτο αγώνα και σήμερα που εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης ξεσηκώνονται μπροστά στη βαρβαρότητα που βιώνει η ανθρωπότητα από την άκρατη επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού». Και υπογραμμίζεται: «60 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Η 9η του Μάη είναι η μέρα της μεγάλης αυτής νίκης, που μας υπενθυμίζει ότι οι λαοί μέσα από τον τιτάνιο αγώνα τους έφτασαν στη συντριβή του φασισμού και όλων των κηρυγμάτων υποτέλειας και υποταγής στη φασιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Σήμερα οι ιμπεριαλιστές, μαζί με όσους ανέλαβαν την υποστήριξή τους, θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορική νίκη, να σκύψουμε το κεφάλι ή να προσαρμοστούμε σ' έναν "καλύτερο ιμπεριαλιστικό κόσμο", να υποταχτούμε στον ιμπεριαλισμό. Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στην υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί».

Η ΕΕΔΥΕ καλεί τους αγωνιστές της ειρήνης και το λαό να διαδηλώσουν σε ολόκληρη τη χώρα με πολύμορφες εκδηλώσεις, με το σύνθημα: «50 χρόνια ΕΕΔΥΕ - 60 χρόνια Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Με τους λαούς ενάντια στον πόλεμο και στον ιμπεριαλισμό».

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πορεία, προς τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τις νοικοκυρές και τους νέους της Αθήνας, απευθύνει η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ).

Οπως επισημαίνει η ΕΕΔΥΕ, όσοι αγωνιστές δεν μπορούν να βαδίσουν από το Μαραθώνα (αφετηρία ο Τύμβος στις 8 π.μ.), μπορούν να συναντηθούν με τους ειρηνοδρόμους στους ενδιάμεσους σταθμούς (Παλλήνη - Αγ. Παρασκευή - Εθνική Αμυνα - Αμπελόκηποι) ή να υποδεχτούν τη Μαραθώνια Πορεία στο Σύνταγμα, όπου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ. και θα κορυφωθούν με την άφιξη της πορείας στις 8 μ.μ.

Το πολιτικό πλαίσιο της πορείας

Το πλαίσιο της Μαραθώνιας Πορείας είναι το εξής:

«Διαδηλώνουμε:

-- Για να βάλουμε φραγμό στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα. Να ανατρέψουμε τη "νέα τάξη πραγμάτων".

-- Για να απαιτήσουμε τον άμεσο τερματισμό της κατοχής με την άμεση αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων από Ιράκ και Αφγανιστάν.

-- Για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον ιρακινό, αφγανικό, παλαιστινιακό λαό και σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους από τον ιμπεριαλιστικό ζυγό.

-- Για να μη συμμετέχει η Ελλάδα στους τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ, NATO, EE.

-- Για να μη σταλούν Ελληνες στρατιώτες για την κατοχή στο Ιράκ.

-- Για να φύγουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις από την πατρίδα μας.

-- Για να προστατέψουμε τα δημοκρατικά δικαιώματά μας από τους ΝΑΤΟικούς "προστάτες" που έχουν αιματοκυλήσει τους λαούς.

Εμπρός, με τους αγωνιζόμενους λαούς

Ενάντια στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ».

Το πρόγραμμα της πορείας

- 08.00 ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Θα γίνει η τελετή της εκδήλωσης.

- 08.30 Εκκίνηση της πορείας.

- 09.30 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: Ολιγόλεπτη στάση, εκδήλωση.

- 12.00 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ: Νέα ολιγόλεπτη στάση, εκδήλωση.

- 13.30 ΠΙΚΕΡΜΙ: Στάση, εκδήλωση.

- 14.30 ΠΑΛΛΗΝΗ: Στάση, ξεκούραση των οδοιπόρων.

- 15.30 ΠΑΛΛΗΝΗ: Εκδήλωση.

- 17.30 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ολιγόλεπτη στάση, εκδήλωση.

- 19.30 ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Τερματισμός της πορείας (μέσω Βασ. Σοφίας στο Σύνταγμα). Εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων. Συναυλία. Παραδοσιακοί χοροί.

Οδηγίες προς οδοιπόρους της Μαραθώνιας Πορείας

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν αύριο, Κυριακή 15 του Μάη 2005, στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα εξής:

-- Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάιλον.

-- Να φορούν καπέλο (σε περίπτωση ηλιοφάνειας) για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο - προς αποφυγή εγκαυμάτων - γυμνά χέρια και πόδια.

-- Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

-- Οσοι έχουν προβλήματα υγείας θα είναι προτιμότερο να περπατήσουν μια μικρή απόσταση προς το τέλος της πορείας ή να υποδεχτούν τους ειρηνοδρόμους στο Σύνταγμα.

-- Κατά την έναρξη της πορείας θα πωλούνται καπέλα και μπλουζάκια με το σήμα της ΕΕΔΥΕ από την Οργανωτική Επιτροπή.

Πούλμαν για την Πορεία

Για τη μετάβαση των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρούν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 π.μ. καθώς και από τις περισσότερες συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά με ευθύνη των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ειρηνοδρόμοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3844.853, 210-3827.303.

Πούλμαν δρομολογούνται:

-- Από Αγία Βαρβάρα (τέρμα Πατησίων) στις 6.30 π.μ., το ίδιο στις 6.45 π.μ. θα περάσει από τις πλατείες Κολιάτσου και Αμερικής και στις 7 π.μ. από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών.

-- Από Αμπελόκηπους - Γκύζη, στις 6.45 π.μ., από Ιπποκράτους και Αλεξάνδρας και στις 7.00 π.μ. από στάση ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων.

-- Από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) στις 6.45 π.μ.

-- Από Καλλιθέα, πλατεία Δαβάκη στις 6.45 π.μ. για τον Τύμβο του Μαραθώνα και στις 4 μ.μ. για την Αγία Παρασκευή.

-- Από Νέα Σμύρνη, στις 3.00 μ.μ. από οδό Ομήρου (κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ).

-- Από Δημαρχείο Πετρούπολης στις 7.15 π.μ.

-- Από ΟΤΕ Ιλίου στις 7.15 π.μ.

-- Από Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων στις 7.15 π.μ.

-- Από Αιγάλεω, στις 6.20 π.μ. από Πλατεία Εσταυρωμένου, στις 6.30 π.μ. από ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, στις 6.45 π.μ. από Παλατάκι.

-- Από Ν. Ιωνία στις 6.45 π.μ. από το σταθμό του Ηλεκτρικού.

-- Από Χαλάνδρι στις 7 π.μ. από την πλατεία Αγίου Νικολάου.

-- Από Ηλιούπολη στις 7 π.μ. από το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης.

-- Από Ζωγράφου στις 7 π.μ. από την πλατεία Γαρδένιας για Μαραθώνα και στις 2.45 μ.μ. από πλατεία Κύπρου στα Ιλίσια με στάση στις 3 μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας για την Αγία Παρασκευή.

-- Από Νίκαια, στις 7.00 π.μ., από το γήπεδο της Νεάπολης με μια στάση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού (Πλειάδες) και από την πλατεία Αγίου Νικολάου με στάση στην πλατεία Δαβάκη, στην πλατεία Παιδικής Στέγης και στο Κρατικό της Νίκαιας. Το απόγευμα στις 3.00 από το γήπεδο της Νεάπολης με στάσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού και από πλατεία Αγίου Νικολάου με στάση στην πλατεία Δαβάκη, στην πλατεία Παιδικής Στέγης και στο Κρατικό της Νίκαιας.

Νέες αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες

Σε όλη την Ελλάδα απλώνονται το επόμενο διάστημα οι αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή, 22 Μάη, θα γίνει η μεγάλη πορεία ειρήνης που διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και οι Τοπικές Επιτροπές Ειρήνης. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το Στρατόπεδο ΚΟΔΡΑ στην Καλαμαριά και με ενδιάμεσο σταθμό το Γ' Σώμα Στρατού, όπου έχει εγκατασταθεί το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο, θα καταλήξει στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, στη συμβολή των οδών Ερμού με Βενιζέλου.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, η ΕΔΥΕΘ και οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στις 27 Μάη, με τον Βασίλη Λέκκα, που θα γίνει στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τέλος, διοργανώνεται και έκθεση εικαστικών έργων καλλιτεχνών της Θεσσαλονίκης. Θα διαρκέσει από την 1η έως τις 5 Ιούνη και θα λειτουργεί στην Αίθουσα Εκθέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης (επί της οδού Εθνικής Αμύνης στη διασταύρωση με Τσιμισκή).

Στη Βόρεια Ελλάδα

-- Στην Καβάλα, το Σάββατο 21 Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Εκθεση Αντιπολεμικής Φωτογραφίας και Εκθεση Αφίσας της Επιτροπής Ειρήνης Καβάλας στον πεζόδρομο της πόλης, στη συμβολή των οδών Π. Μελά και Μ. Αλεξάνδρου (10 π.μ - 3 μ.μ.). Η Εκθεση Φωτογραφίας περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες: Γιουγκοσλαβία, Παλαιστίνη, Αφγανιστάν, Ιράκ. Την Κυριακή 22 Μάη Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΔΕ, ο τοπικός ΣΕΓΑΣ και η ΔΑΝΕΚ (Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Καβάλας), με αφετηρία την πλατεία του Καπνεργάτη στις 10 το πρωί.

-- Στο Κιλκίς, την Κυριακή 22 Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει Πορεία Ειρήνης με αφετηρία το Στρατόπεδο Αργυρούπολης.

-- Στην Κατερίνη, την Κυριακή 22 Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει Πορεία Ειρήνης με αφετηρία την Παραλία της πόλης, στις 6 το απόγευμα.

Πορεία στην Κερασίτσα

Οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μάη, την 22η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη, που θα πραγματοποιηθεί στην Κερασίτσα Αρκαδίας, γενέτειρα του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στο Ακτιο

Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση - πορεία διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης της Βορειοδυτικής Ελλάδας στις 29 Μάη. Η συγκέντρωση των φιλειρηνιστών θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτιου και θα καταλήξει με πορεία στη στρατιωτική ΝΑΤΟική βάση των ΑΒΑΚΣ.

Στη Λάρισα

-- Στη Λάρισα, Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 22 Μάη, από τη Γιάννουλη στην πρωτεύουσα του νομού. Επίσης, την Πέμπτη 19 Μάη, στις 8 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης και η Νεανική Δράση διοργανώνουν στην πλατεία Ταχυδρομείου συναυλία, με σύγχρονο μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένη στη νεολαία.

Στη Λέσβο

Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου την Κυριακή 22 Μάη στις 7 μ.μ., με αφορμή τα 60 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης και τα 50 χρόνια της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνει πορεία Ειρήνης από την Παναγιούδα στη Μυτιλήνη.

Στην Κοκκινιά

Συνεχίζεται ο Μήνας Ειρήνης που συνδιοργανώνουν οι φορείς της Κοκκινιάς, με τον Αθλητικό Οργανισμό και υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

-- Σήμερα, 14 Μάη, ολοκληρώνονται οι αγώνες πινγκ πονγκ στην αίθουσα του συλλόγου ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ), Βουλγαροκτόνου 103 Νεάπολη.

-- Σήμερα, επίσης, πραγματοποιούνται αγώνες σκάκι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς.

-- Στις 17 Μάη, στις 6.30 μ.μ. ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Μέριμνα» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλατεία Τριών Ιεραρχών.

-- Στις 19 Μάη, στις 6.30 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας διοργανώνει εκδήλωση για την ειρήνη (Μενεμένης 50) και στις 24 Μάη στις 8 μ.μ. θα γίνει αγώνας μπάσκετ στο γήπεδο «Καραμπίνη» ανάμεσα στον ΑΟΔΝ και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Παρούσα η ΟΓΕ

Η ΟΓΕ, όπως κάθε χρόνο, είναι παρούσα στο κάλεσμα του φιλειρηνικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

Συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις και μαζικά στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης.

Για όσες δεν πορευτούν από το Μαραθώνα η συνάντηση των γυναικών της ΟΓΕ θα είναι στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία Μαβίλη.

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Ταυτόχρονα με τη Μαραθώνια Πορεία στις 15 Μάη, πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ.

Στη Σούδα

Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση των Επιτροπών Ειρήνης Χανίων και Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί αύριο 15 Μάη στα Χανιά. Συγκεκριμένα, θα γίνει συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία της Σούδας στο Βλητέ, περιοχή όπου προωθείται η εγκαθίδρυση του ΝΑΤΟικού Κέντρου Εκπαίδευσης και βρίσκεται παραπλεύρως της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης Μαραθιού στη Σούδα.

Στη Θεσσαλία

Με πορείες Ειρήνης θα κορυφωθούν οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις στις θεσσαλικές πόλεις:

-- Στο Βόλο, Πορεία Ειρήνης αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ. από την πλατεία Ανακασιάς στην Παραλία, όπου και θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα υπάρξουν ομιλίες.

-- Στα Τρίκαλα Πορεία Ειρήνης, αύριο 15 Μάη, στις 6.30 μ.μ. από το Κεφαλόβρυσο έως το κέντρο της πόλης.

-- Στην Καρδίτσα, Πορεία Ειρήνης, αύριο Κυριακή στις 6.30 μ.μ. από τη Μητρόπολη στην πρωτεύουσα του νομού.

Στην Κοζάνη

Στην Κοζάνη, αύριο Κυριακή 15 Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Πορεία Ειρήνης, στις 6.30 μ.μ., από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Παναγιά Κοζάνης.

Στη Σάμο

Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη διοργανώνει αύριο Κυριακή 15 Μάη (εκκίνηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Ηραίου) πορεία ειρήνης. Ο τερματισμός θα γίνει στο λιμάνι του Πυθαγορείου (άγαλμα Πυθαγόρα), όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Διήμερες αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις στον Εβρο

Οι Επιτροπές Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μαζί με την ΕΕΔΥΕ οργανώνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιούνη, στον Εβρο, αντιιμπεριαλιστικές φιλειρηνικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν η Επιτροπή Ειρήνης Βουλγαρίας, ο Σύλλογος Ειρήνης Τουρκίας και το Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χικμέτ».

Με συνθήματα «Ζήτω η φιλία των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών, ΟΧΙ στο "ευρωσύνταγμα", Απόρριψη, ανυπακοή στους νόμους του κεφαλαίου, ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Εξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια», ο αγωνιζόμενος λαός της περιοχής και οι φορείς του ανταμώνουν και δείχνουν το δρόμο της κοινής αντίστασης και πάλης ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα σχέδιά του για τη Βαλκανική.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιούνη με την υποδοχή των φιλειρηνιστών από Βουλγαρία και Τουρκία, πάνω στα σύνορα, στα σημεία εισόδου στη χώρα μας. Στη συνέχεια, στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αλεξάντερ» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και ο ρόλος του αντιιμπεριαλιστικού - φιλειρηνικού κινήματος».

Την Κυριακή 5 Ιούνη οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης. Στις 11π.μ. θα ξεκινήσει η μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην πόλη που θα καταλήξει στο Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Εκεί θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση στην οποία θα χαιρετίσουν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με απαγγελίες ποιημάτων, θεατρικά δρώμενα και μουσική συναυλία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ