ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 26 Μάη 2002
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μνημόσυνο Στέφανου Σαράφη

Τη μνήμη του αγωνιστή της λευτεριάς, στρατηγού Στέφανου Σαράφη, στρατιωτικού αρχηγού του ΕΛΑΣ, τιμούν οι αντιστασιακοί, οι φίλοι και οι οπαδοί της Εθνικής Αντίστασης, σήμερα στις 10.30 το πρωί.

Η εκδήλωση, που διοργανώνει το Παράρτημα Αλίμου της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με το δήμο, θα γίνει μπροστά στον ανδριάντα του Στ. Σαράφη, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Αλιμο, τόπο της δολοφονίας του στρατηγού από Αμερικανό στρατιώτη.

Δραστηριότητες των κομματικών οργανώσεων

- Περιοδεία σε χωριά της Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Πατάκης. Συγκεκριμένα: Στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με τους συνεταιρισμούς Καναλίων και Κερασιάς, τους Αγροτικούς Συλλόγους και την επιτροπή των ακτημόνων της λίμνης Κάρλας. Στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στην πλατεία των Καναλίων με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία».

Στον Πειραιά

- Τη Δευτέρα, 27 Μάη, στις 7.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη οπαδών και φίλων στα γραφεία της ΚΟΒ Περάματος (Λ. Ειρήνης 73).

- Την Τρίτη, 28 Μάη, στις 7.00μ.μ. θα περιοδεύσει στα Καμίνια ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ

Στη Λέσβο

Πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης του λαού της Λέσβου για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εξόρμησης, διοργανώνονται:

- Σήμερα, Κυριακή, 26/6, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Στύψης, όπου θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος της ΝΕ και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

- Τη Δευτέρα, 27/5, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σκοπελίτη, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Μυτιλήνης και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Την Τρίτη, 28/5, κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους κατοίκους των χωριών Λαφιώνα, Πέτρα, Σκουτάρου.

Στα Χανιά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας για τις θέσεις του ΚΚΕ για την πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οργανώνει περιοδείες στα Κέντρα Υγείας του νομού: Το αναλυτικό πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

- Δευτέρα, 27 Μάη, στις 11.00 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Βάμμου

- Τετάρτη, 29 Μάη, στις 11.00 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου

- Πέμπτη, 30 Μάη, στις 11.00 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Καστελίου

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ) Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Επίτιμο Δικηγόρο - Λογοτέχνη

Ετών 84

θανόντα κηδεύουμε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2002 και ώρα 4.00 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Πειραιώς. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Αναστάσεως Πειραιώς.

Τα παιδιά του: Κώστας και Πόπη Κωνσταντινίδη, Νίκος και Μαρία Κωνσταντινίδη. Τα εγγόνια: Μαρίνα - Ελισάβετ, Νικόλας, Φάνης. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου 2002 θα γίνει 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Παναγοπούλου, ετών 94, στο χωριό Βάστα Αρκαδίας και ώρα 10 π.μ.

Ηταν αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της, συντροφιά της ήταν ο αγαπημένος της «Ριζοσπάστης».

Στη μνήμη της μανούλας μας, προσφέρουμε, τα παιδιά της, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Τελούμε σήμερα, Κυριακή 26-5-2002 και ώρα 11 π.μ. 40ήμερο μνημόσυνο εις τον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (οδός Σκουφά) για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς

ΣΟΦΙΑΣ (ΦΟΥΛΑΣ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ

Ο σύζυγος: Παναγιώτης. Τα παιδιά της: Αννα και Δημήτρης Κουτσογιάννης, Θεοδώρα Πατρικίου. Τα εγγόνια της: Αγγελος - Κετζάλ και Κατερίνα Μαρκιόρι-Πατρίκιος, Στάθης, Φίλιππας. Ο δισέγγονός της: Δημήτρης. Οι λοιποί συγγενείς.

Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902»:

Σήμερα, Κυριακή
  • Στις 22.00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. Θα μεταδοθεί η συνέντευξη της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στην εκπομπή της NET «ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» (19/5/02).
Αύριο, Δευτέρα
  • Στις 19.00 ένα αφιέρωμα στον Γρηγόρη Λαμπράκη.
  • Στις 20.00 ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Η επίσκεψη Μπους στην Ευρώπη».
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ: Οι Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος πρόεδρος Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας και Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια νομάρχης Πειραιά.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή ΜΙΚΡΟΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: Η σκηνοθέτρια Στέλλα Καβαδάτου, για τη μικρού μήκους ταινία.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ