ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ |
Στη μνήμη του πατέρα μου, ΒΑΣΙΛΗ ΑΪΒΑΖΙΔΗ από το Καμπάνι Κιλκίς, και στη μνήμη των παππούδων μου, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΪΒΑΖΙΔΗ και ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ, που μέχρι το τέλος της ζωής τους ήταν στο πλάι του ΚΚΕ, ο γιος του Βασίλη, Κυριάκος Αϊβαζίδης, προσφέρει 70 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υπαίθρου Κιλκίς για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.
***
ΦΩΤΟ
Στις 23 Δεκέμβρη 2025 συμπληρώθηκε ένας χρόνος που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς και σύντροφος ΙΓΚΟΡ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. Γεννήθηκε στις 20 Νοέμβρη 1955 στην Τασκένδη, από πατέρα μαχητή του ΔΣΕ και μητέρα Ρωσίδα, μαχήτρια του Κόκκινου Στρατού στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
Σπούδασε ηλεκτρονικός συστημάτων Μετρό, μουσική, κρουστά, πιάνο και ηλεκτρική κιθάρα στο Ωδείο Τασκένδης. Υπηρέτησε στον Κόκκινο Στρατό δύο χρόνια εθελοντικά, στο Κίεβο.
Επαναπατρίστηκε με τους γονείς του το 1977, για να μείνει στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.
22 χρονών οργανώθηκε στην ΚΝΕ, όπου διατέλεσε για ένα διάστημα και Γραμματέας της ΟΒ Ροδοτοπίου. Στη συνέχεια πέρασε στη δουλειά του Κόμματος, που ακλόνητα το υπηρέτησε ειδικά στα χρόνια της αντεπανάστασης.
Ηταν παρών μέχρι και την τελευταία στιγμή, πάντα με έγνοια για όλες τις πολιτικές μάχες και τους λαϊκούς αγώνες.
Στη μνήμη του οι οικογένειες Ανδρονίκης Παπαϊωάννου και Δημήτρη Καπερνιώτη - Νίνας Παπαϊωάννου προσφέρουν 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωανίννων, για να εκπληρώσει η εργατική τάξη μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα την ιστορική της αποστολή για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό.
***
ΦΩΤΟ
Στις 26 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 75 του χρόνια ο αγωνιστής ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΙΡΝΙΩΤΗΣ από τη Ζίτσα Ιωαννίνων.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ |
Ηταν παρών σε κάθε αγώνα του λαού, δίπλα στο ΚΚΕ, το Κόμμα που εμπιστευόταν και στήριζε μέχρι το τέλος της ζωής του.
Ως πρόεδρος του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας τον ανέβασε πιο ψηλά με τις γνώσεις και την αγωνιστικότητά του. Στη μνήμη του η οικογένεια Δημήτρη Καπερνιώτη - Νίνας Παπαϊωάννου προσφέρει 30 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωανίννων.
***
ΦΩΤΟ 5
Στη μνήμη των αδελφών μου, ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ που σκοτώθηκε το 1949 στο Βίτσι, ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ και πολιτικού πρόσφυγα στην ΕΣΣΔ, ο οποίος πέθανε το 1977 επαναπατρισμένος στην Πτολεμαΐδα, και ΗΡΑΚΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, πολιτικού εξόριστο στη Μακρόνησο, ο οποίος έμεινε σακατεμένος από τις κακουχίες και πέθανε σε ηλικία 68 ετών, της ΕΑΜίτισσας μητέρας μου, ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που υπέμεινε τα πάνδεινα και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, και της ΕΠΟΝίτισσας συζύγου μου, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που πέθανε το 1998, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ ως β' δόση μέσω ΚΟΒ Πόλης Πτολεμαΐδας.
Κώστας Κωνσταντινίδης
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, και προς τιμήν της ανείπωτης θυσίας των 200 κομμουνιστών, προσφέρω 300 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.
Τούλα Πετρούνια
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του αδερφού μας, ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΙΔΗ από την Καβάλα, τα αδέρφια του, Κυριάκος και Κυριακή, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.
***
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ |
Στις 6 Μάρτη 2026 συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΠΑΣ.
Γεννήθηκε στην Πολωνία το 1956. Αταλάντευτος κομμουνιστής, διακρινόταν για την ανθρωπιά, το ήθος, την αξιοπρέπεια.
Συνεπής αγωνιστής, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για την πρόοδο και την ειρήνη.
Στη μνήμη του η σύζυγός του, Βασιλική Λούπα, τα παιδιά του, Φανή και Τάσος, και η εγγονή του, Χρύσα, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.
***
ΦΩΤΟ
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τη Δευτέρα 9 Γενάρη η οικογένειά της, οι σύντροφοί της και οι φίλοι της αποχαιρετήσαμε με πολιτική τελετή την συντρόφισσά μας ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΟΔΕ, που έφυγε από τη ζωή στα 65 της μετά από άνιση μάχη με την ανίατη νόσο.
Αγωνίστρια της ζωής, έδωσε με παλικαριά την τελευταία της μάχη, αυτήν τη φορά για να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα κατάφερε. Και αυτό μας γεμίζει πόνο. Οχι μόνο επειδή χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, αλλά και επειδή η Πανωραία «έφυγε» ίσως στην πιο καλή περίοδο της ζωής της.
Τώρα που έχοντας πάρει επιτέλους τη σύνταξή της μετά από 50 χρόνια σκληρής δουλειάς, όπως και ο σύντροφός της, Θανάσης, και θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στα παιδιά της, που τα αγαπούσε με όλη της την ψυχή, αλλά πολύ περισσότερο στα εγγόνια της, που τα λάτρευε.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ |
Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1981, σε ηλικία 18 χρονών. Γράφτηκε και δραστηριοποιήθηκε στο Σωματείο Ιματισμού, παλεύοντας να καλυτερέψουν οι σκληρές συνθήκες εργασίας, πάλευε στο πλάι του λαού για να γίνει ο κόσμος καλύτερος για τους πολλούς, ενάντια στην τυραννία και στην εκμετάλλευση των λίγων. Και σ' αυτήν την όχθη του ποταμού έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της.
Ανθρωπος πρόσχαρος και κοινωνικός, αγαπιόταν από όλους όσους την γνώρισαν. Ηταν η χαρά της παρέας και της γειτονιάς της, με το πλατύ χαμόγελό της.
Το 1982 γνωρίζεται με τον αγαπημένο της σύντροφο, Θανάση, και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια.
Το 1986 απέκτησαν την Αμάντα και το 1989 τον Γιάννη. Παρ' όλη την πολύωρη εργασία της, πρόσφερε με αυταπάρνηση τα πάντα για να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Υποδειγματική σύζυγος, υπέροχη μάνα, καταπληκτική φίλη, συναδέλφισσα και σύντροφος.
Μας πόνεσε όλους όταν μάθαμε για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά ήμασταν σίγουροι - όπως και έγινε - ότι θα έδινε παλικαρίσια και αυτήν τη μάχη. Ηταν παράδειγμα για όλους μας η στάση, το θάρρος, η υπομονή και η επιμονή που έδειξε κατά τη διάρκεια της νόσου που την ταλαιπώρησε.
Εκτός λοιπόν από την ολοζώντανη μνήμη της, εκτός από το γλυκό της χαμόγελο, κρατάμε αυτήν τη στάση της για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τη ζωή. Οπως η αγαπημένη μας Πανωραία. Με ψηλά το κεφάλι. Ευχαριστούμε γι' αυτό το μάθημα που μας έδωσες. Φύγε ήσυχη, συντρόφισσά μας, θα σταθούμε εμείς στα παιδιά και στον σύντροφό σου οπότε μας χρειαστούν, θα συνεχίσουμε εμείς τον αγώνα που έδινες για μια καλύτερη κοινωνία. Καλό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη για πάντα. Οι γενναίοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ.
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ |
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και αγωνιστή ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΤΖΙΜΑ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα που πάντα στήριζε.
Βαρβάρα Καραβασίλη
***
ΦΩΤΟ 2
Στη μνήμη των γονιών μου, ΕΥΑΝΘΙΑΣ και ΦΩΤΗ, του γιου μου, ΣΤΕΦΑΝΟΥ (φωτ.), του άντρα μου, ΚΥΡΙΑΚΟΥ (φωτ.), των αδελφών μου, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΖΩΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ, του αδερφού μου, ΒΑΣΙΛΗ, και της νύφης μου, ΖΕΙΝΕΠ, προσφέρω 150 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω ΚΟΒ Καθαριστριών.
Κατίνα Αγοραστού
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του αδελφού του, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΔΟΓΛΟΥ (φωτ.), που αγωνίστηκε για τρία χρόνια μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ και στάθηκε όλη τη ζωή του δίπλα στο ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη των αρχηγών του ΔΣΕ, ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ και ΟΔΥΣΣΕΑ από τις Φέρρες Εβρου, ο Κώστας Δεδόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλισσίων του ΚΚΕ.
***
ΦΩΤΟ
Ολη σου τη ζωή πορεύτηκες ως ένας γνήσιος επαναστάτης κομμουνιστής της εποχής μας.
Υπερασπίστηκες τις αρχές λειτουργίας και δράσης του Κόμματος ενάντια στις διαλυτικές επιδιώξεις των οπορτουνιστών.
Υπηρέτησες τα λαϊκά συμφέροντα μέσα και έξω από τη Βουλή ως βουλευτής.
Μπήκες μπροστά στις διεκδικήσεις του λαού του Περάματος ως δήμαρχος, για ελεύθερους χώρους, τη λαϊκή κατοικία και την απομάκρυνση των καζανιών του θανάτου από την περιοχή, και σύρθηκες στα δικαστήρια από τις πετρελαϊκές εταιρείες, που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων.
Ταυτόχρονα, με την ιατρική τσάντα στο χέρι να τρέχεις σε όλο το Πέραμα για να βοηθάς τους φτωχούς και ανήμπορους συνανθρώπους μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΠΑΣ |
Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΥ, προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα μας μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.
Συντροφικά, Μυρσίνη Βαμβακούση - Γιώργης Μπουτσιαβάρας
***
Προς τιμήν του πατέρα μου, ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΑ, που πέθανε στις 23 Φλεβάρη 2011, προσφέρω 50 ευρώ για την αποκατάσταση του Μνημείου των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών στη Καισαριανή.
Γ. Κ.
***
ΦΩΤΟ
Στις 7/3/2018 έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ.
Ζούσε στον Νέο Πύργο Εύβοιας, με προσφυγική καταγωγή. Είχε βαθιά εμπιστοσύνη στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, στην Ιστορία του και στην πολιτική του, και δεν έλειψε από κανέναν αγώνα. Μεγάλη η προσφορά του στο αγροτικό κίνημα της περιοχής, αλλά και στην τοπική διοίκηση ως πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Πύργου.
Στη μνήμη του η γυναίκα του, Σταυρούλα, και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιστιαίας.
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, οι σύντροφοί του της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας του ΚΚΕ και η οικογένειά του προσφέρουν 300 ευρώ στο Κόμμα.
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ |
Ευχαριστώ που με το παράδειγμά σου μου έδειξες τι σημαίνει αξιοπρέπεια, μα πάνω απ' όλα ανθρωπιά!
Θα θυμάμαι πάντοτε αυτά τα εργατικά, λιπόσαρκα χέρια σου, που δεν σταματούσαν ποτέ να «χτίζουν», να «κατασκευάζουν», να «διορθώνουν», αλλά προπαντός να προσφέρουν!
Σκύβω με ευλάβεια και φιλώ αυτά τα χέρια, που ήταν πάντα γεμάτα αξιοπρέπεια, τιμή, αντοχή και θυσία.
Κλείσε τα μάτια και κοιμήσου να ξεκουραστείς τώρα πια, αγαπημένε μου πατέρα.
Μα θυμήσου, τίποτα δεν χάνεται όταν οι ψυχές είναι δεμένες με αληθινή αγάπη.
Και, όπως λέει ο σύντροφος Γιάννης Ρίτσος, «κάποτε θα ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου... Μην ξεχνάς... Περπάτα...».
Σ' ευχαριστώ που ήσουν ο πατέρας μου, και αν μου δοθεί η τιμή να διαλέξω, πάλι εσένα θα διάλεγα για μπαμπά μου! Ησουν μια καρδιά που δεν βολευόταν παρά ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ! Με τιμή, εκτίμηση και απέραντη αγάπη, η κόρη σου, Εύα!
Στη μνήμη σου η οικογένειά σου προσφέρει 250 ευρώ στο Κόμμα, σύντροφοι και φίλοι επίσης 250 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θέρμης.
***
Στη μνήμη των δικών μας ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και για την άμεση αποκατάσταση του Μνημείου στην Καισαριανή για την Πρωτομαγιά του 1944, προσφέρουμε 240 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.
Ο Νίκος Μανδυλας στη μνήμη των ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΔΥΛΑ και ΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Φασουλη). Η Αγγελική Σταματοπούλου στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΡΙΓΑΝΑΤΟΥ (Καπετάν Φουντουκη). Ο Πολίτης Μελέτης (το γένος Πατρινου) στη μνήμη του ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ (φυλακισμένος στις φυλακές Μεσολογγίου). Ο Σπύρος Χονδρογιάννης στη μνήμη των γονέων του, ΤΣΑΝΤΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, και της γυναίκας του, ΤΑΣΙΑΣ. Ο Ευθύμιος Βασιλείου στη μνήμη των ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Ευθυμίου και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Ευθυμίου. Ο Ηλίας Νικολόπουλος στη μνήμη της μητέρας του, ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, και του ΣΠΗΛΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, εκτελεσθέντα κομμουνιστή μαζί με τους 200 ήρωες της Καισαριανής, 1/5/1944.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ |
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ |
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΔΟΓΛΟΥ |
ΙΓΚΟΡ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ |
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΤΖΙΜΑΣ |
ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ |
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΙΡΝΙΩΤΗΣ |
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΙΔΗΣ |
ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ |
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ |
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ |
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ |
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ |
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ |
ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΟΔΕ |
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ |
Εις αιώνια μνήμη και ανάπαυση του λατρευτού μου συζύγου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, καταθέτω το ποσό των 1.000 ευρώ προς ενίσχυση της σημαντικής προσπάθειας του Επιμορφωτικού Κέντρου (Βιβλιοθήκη - Αρχείο) «Χαρίλαος Φλωράκης», ευχόμενη λαμπρή συνέχεια στο έργο του και στην ιστορική του αποστολή.
Με εκτίμηση, Μαρία Σκαφίδα - Φλωράκη
***
ΦΩΤΟ
Πέρασαν 77 ολόκληρα χρόνια από την καταστροφική για την οικογένειά μας ημέρα, 15 Φεβρουαρίου 1949, κατά την οποία εκτελέστηκε άνανδρα ο λατρευτός μας πατέρας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ στην ηλικία των 45 ετών, έξω από το νεκροταφείο της «Ξηριώτισσας» στη Λαμία. Αντίκρισε τον θάνατο μαζί με άλλους οχτώ συντρόφους και μία συντρόφισσα, μόλις 20 ετών. Ηταν η τελευταία θανατική ποινή που εκτελέστηκε σε εκείνον τον μαρτυρικό τόπο. Αυτό το έγκλημα οδήγησε την μητέρα μου, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΑΦΙΔΑ, σε μια ζωή γεμάτη φυλακές, εξορία, στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων και κοινωνική περιθωριοποίηση. Εφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου 1987, αφήνοντας πίσω τα έξι παιδιά της και πολλά εγγόνια. Στη μνήμη των αείμνηστων και λατρευτών μου γονέων, καταθέτω το ποσό των 1.000 ευρώ προς ενίσχυση της ιστορικής εφημερίδας «Ριζοσπάστης».
Με εκτίμηση, Μαρία Σκαφίδα - Φλωράκη
***
ΦΩΤΟ
Στη μνήμη του γιου και αδερφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ για το ετήσιο μνημόσυνο προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αδόκητη απώλεια του πολυαγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ (Γιωργάκη), που με άλλους 2 νέους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Σπάρτη. Στη μνήμη του η οικογένεια Κατσώτη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ |
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΑΦΙΔΑ |