ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Αυγούστου 2001
Σελ. /24
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Είναι πολλά τα λεφτά»...

Τέλος στο σίριαλ χρόνων έβαλε η μετακίνηση του Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Sportidea

Τέλος στο σίριαλ χρόνων έβαλε η μετακίνηση του Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό
Με δέκα μέρες καθυστέρηση έλαβε τέλος η φετινή μεταγραφική περίοδος, που επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις, τόσο από τις θεωρητικά... μεγάλες ομάδες όσο και από τις υποδεέστερες. Η αιτία της αναβολής ήταν ότι με τα νέα δεδομένα της Εθνικής Κατηγορίας και με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτέμβρη, η ΕΠΑΕ ζήτησε να λήξει η περίοδος στις 10 Αυγούστου και όχι την 1η, αίτημα που έγινε δεκτό. Πάντως, στο διάστημα αυτό των 10 ημερών, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν έγιναν οι «τρανταχτές» μετεγγραφές όπως ίσως να αναμενόταν, αλλά τα απαραίτητα για πολλούς «μπαλώματα» και η... σιγή, όπως ήταν φυσικό, για τους υπόλοιπους, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γραφόταν το κείμενο, λίγο πριν το φινάλε.

Λεφτά με ουρά...

Πολλά όμως ήταν και φέτος τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση παικτών. Για άλλη μία φορά τη «μερίδα του λέοντος» είχε ο Ολυμπιακός, που δαπάνησε αρκετά δισεκατομμύρια, προκειμένου να εντάξει μόλις τέσσερις παίκτες στο δυναμικό του και να... εισβάλλει στο ευρωπαϊκό στερέωμα. «Μια από τα ίδια» τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ΑΕΚ, καθώς δεν πήγαν πίσω. Οι «πράσινοι» προσέφεραν... γην και ύδωρ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, που στο άκουσμα των δισ. που πρόσφερε το «τριφύλλι» αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στον Ηρακλή και κατέβηκε στην Αθήνα. Η ΑΕΚ, αποφάσισε να βάλει το... χέρι στην τσέπη, για να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς οι τρεις παίκτες που απέκτησε δεν έχουν δείξει ακόμα τις αρετές τους. Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει τελικά είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι για λίγους, αρκετά λίγους, καθώς το χάσμα μεταξύ των «μεγάλων» και των «μικρών» της κατηγορίας είναι τόσο μεγάλο... Ετσι, δυστυχώς, το άθλημα με τους περισσότερος φίλους σε όλη την Ελλάδα έχει φτάσει σε σημείο να καταντάει βαρετό, αφού η «μαγεία» του... Δαβίδ που νικάει τον Γολιάθ έχει χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Το «πάρε - δώσε» των ομάδων

Η έλευση του Καρεμπέ αλλά και του Μπερμούδες έφερε αισιοδοξία για την ευρωπαϊκή πορεία στον Ολυμπιακό

Sportidea

Η έλευση του Καρεμπέ αλλά και του Μπερμούδες έφερε αισιοδοξία για την ευρωπαϊκή πορεία στον Ολυμπιακό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Τάκης Λεμονής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς μετά τις μεταγραφικές κινήσεις - ματ που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, ήρθαν άλλες τέσσερις να συμπληρώσουν τις όποιες κενές θέσεις υπήρχαν. Οι Μπερμούδες, Καρεμπέ «ψήφισαν» Ελλάδα και «λιμάνι» δίνοντας ακόμα περισσότερες ελπίδες στους φίλους της ομάδας για κάτι καλύτερο, τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Παράλληλα, με την έλευση και του Βενετίδη, καλύφθηκαν θεωρητικά τα αμυντικά κενά του πειραϊκού συλλόγου ύστερα από τη μετακίνηση του Γρηγόρη Γεωργάτου στην Ιντερ, αλλά και το... αντίο του Κούλη Καραταΐδη από τους αγωνιστικούς χώρους. Οσον αφορά την επίθεση, το πρόβλημα τραυματισμού του Χούτου ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να ψάξουν ένα καλό επιθετικό και τελικά απέκτησε τον Ρόμπερτς από τον Πανιώνιο. Αναλυτικά: ΠΗΓΑΝ: Χόρχε Μπερμούδες (Μπόκα Τζούνιορς), Κριστιάν Καρεμπέ (Μίντλεσμπρο), Στέλιος Βενετίδης (ΠΑΟΚ), Κλεόπας Γιάννου (Χαλκηδόνα), Ζίζι Ρόμπερτς (Πανιώνιος). ΕΦΥΓΑΝ: Καραταΐδης (αποσύρθηκε), Λουτσιάνο, Γεωργάτος, Πασσαλής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στο μυαλό του Γιάννη Κυράστα εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού την τύχη της ομάδας, ένα χρόνο μετά τη μετακίνησή του στον Ηρακλή. Ο Ελληνας τεχνικός είδε πολλούς παίκτες να έρχονται στην Παιανία, αλλά σίγουρα αυτή που πολυσυζητήθηκε ήταν η μετακίνηση του Μιχάλη Κωνσταντίνου από το «Γηραιό» που κράτησε περίπου δύο μήνες και πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα χρειάστηκε και η... άνοδος τριών «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Παράλληλα δύο παίκτες από τη Σκανδιναβία αποτελούν και τους νέους ξένους του Παναθηναϊκού. Πάντως τις τελευταίες μέρες οι αποκτήσεις παικτών είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν ανάγκασαν τον Κυράστα να αναζητήσει εναγωνίως αμυντικούς. Απώλεια θα πρέπει να θεωρείται και η φυγή του Χαλκιά στον Ηρακλή. Συγκεκριμένα: ΠΗΓΑΝ: Γιάννης Κυράστας (προπονητής), Μιχάλης Κωνσταντίνου (Ηρακλής), Μίλτος Σαπάνης (Πανηλειακός), Γιαν Μικέλσεν (ΑΒ Κοπεγχάγης), Γιόνας Κόλκα (Αϊντχόβεν), Σωτήρης Κυργιάκος (ΟΦΗ), Παναγιώτης Μπαρτζώκας (Αθηναϊκός). ΕΦΥΓΑΝ: Χαλκιάς, Κουτσουρές, Νασιόπουλος, Φλίπσεν, Ολιβάρες, Σίγκουρντσον, Βίλα. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Κοτσόλης.

Τελικά το μεγάλο όνομα ήρθε στην ΑΕΚ και αυτός ήταν ο Κάρλος Γκαμάρα

Sportidea

Τελικά το μεγάλο όνομα ήρθε στην ΑΕΚ και αυτός ήταν ο Κάρλος Γκαμάρα
ΑΕΚ: Λίγες και, θεωρητικά πάντα, καλές μετεγγραφές πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ ήταν η έλευση ενός καλού τεχνικού που θα βοηθήσει την «Ενωση» να ορθοποδήσει. Τα πρώτα σημάδια του Πορτογάλου Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι ενθαρρυντικά και πολλοί μιλάνε για μια αναγέννηση της ΑΕΚ αυτή τη χρονιά. Οσον αφορά όμως την ανανέωση του έμψυχου υλικού, οι κινήσεις ήταν λίγες. Μάλιστα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η «Ενωση» εμπιστεύτηκε τη Λατινική Αμερική, ειδικά για τον Γκαμάρα, ενώ την τιμητική της είχε και η Γαλλία -όπως και για άλλους συλλόγους. Ο Ερικ Ραμπρεσαντρατανά ήρθε στο «Νίκος Γκούμας» και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην αμυντική γραμμή, όπως και ο πρώτος Γκαμάρα, ενώ στην επίθεση θα υπάρχει ο Πολωνός Μιελκάρσκι. Αναλυτικότερα: ΠΗΓΑΝ: Φερνάντο Σάντος (προπονητής), Κάρλος Γκαμάρα (Φλαμένγκο), Ερίκ Ραμπρεσαντρατανά (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκρέγκορ Μιελκάρσκι (Πογκόν). ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Μιχάλης Κασάπης, Βάιος Καραγιάννης.

ΠΑΟΚ: Λίγοι ήταν οι παίκτες που μετακινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς το κακό όνομα του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες ήταν το μεγάλο εμπόδιο. Παρ' όλα αυτά, πρώτος στόχος ήταν η κάλυψη της κενής θέσης στο τέρμα και έτσι ένας παλιός γνώριμος του «Δικεφάλου», ο Πουρλιοτόπουλος, καλείται να υπερασπίσει την εστία του συλλόγου. Παράλληλα, στη συμπρωτεύουσα θα αγωνίζονται οι Λουτσιάνο, που άφησε τον Ολυμπιακό ύστερα από τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς και ο Κύπριος Γιασεμάκης. Προς το τέλος της περιόδου βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και ο Εντουάρντο Αντινόλφι, που πήρε τελικά τη συγκατάθεση του Μπάγεβιτς και θα καλύψει το κενό του Βενετίδη. Ο Βενετίδης αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς προτίμησε μία θέση στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ σημαντική ήταν και η αποχώρηση του Ναλιτζή, που θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Παράλληλα προσπάθεια έγινε προκειμένου να ανανεωθούν συμβόλαια χωρίς όμως σημαντικά αποτελέσματα. ΠΗΓΑΝ: Βαγγέλης Κουτσόπουλος (Λεωνίδιο), Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (Πανιώνιος), Βεριντιάνο Λουτσιάνο (Ολυμπιακός), Γιασεμής Γιασεμάκης (ΑΠΟΕΛ), Εντουάρντο Αντινόλφι. ΕΦΥΓΑΝ: Ναλιτζής, Βενετίδης. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Τετράτζε.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στον Ηρακλή, άλλοι γελάνε και άλλοι... κλαίνε με τη μετακίνηση του Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του συλλόγου όμως, Αγγελος Αναστασιάδης, φαίνεται να είναι ικανοποιημένος όχι τόσο για την ίδια τη συμφωνία, αλλά για την έλευση τριών ποδοσφαιριστών στη συμπρωτεύουσα που αναμένεται να προσφέρουν αρκετά στην ομάδα. Παράλληλα έγιναν κάποιες αναγκαίες, κατά τον Αναστασιάδη, κινήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την απόκτηση πέντε παικτών που θα καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν. Ομως αυτό που ήθελαν πάρα πολύ οι «κυανόλευκοι» δεν έγινε πραγματικότητα, και αναφερόμαστε στην πολυπόθητη συμφωνία με τον Ρόλαντ Γκομέζ που θα έβγαζε τον Ηρακλή από το επιθετικό αδιέξοδο που βρίσκεται στη μετά Κωνσταντινου εποχή. Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει πολλές λύσεις, καθώς δύο (2) επαγγελματικές ομάδες που δημιούργησε, δηλαδή 44 παίκτες, δεν είναι κάτι λίγο! ΠΗΓΑΝ: Κώστας Χαλκιάς, Βαγγέλης Κουτσουρές, Γιώργος Νασιόπουλος (Παναθηναϊκός), Κώστας Μπαχράμης, Χρήστος Κελπέκης (Καλαμάτα), Αντώνης Νατσούρας (Βέροια), Κώστας Κορμαρής (ΠΑΣ Γιάννενα), Σεμπάστιαν Ράμπερτ. ΕΦΥΓΑΝ: Κωνσταντίνου, Ραϊνκε, Σμετ, Στογιάννης.

ΑΡΗΣ: Μια νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου θέλουν να ανοίξουν οι «κίτρινοι», καθώς τόσο ο Ανρί Μισέλ, που συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από τον πάγκο, όσο και τα μεταγραφικά ονόματα που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, δείχνουν ικανά για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Μάλιστα, ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά και όχι απλώς για μια θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Μισέλ λοιπόν φαίνεται πως έφερε την πειθαρχεία στην ομάδα και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησε με παραίτηση, αν δε γινόταν αυτό που θεωρούσε εκείνος καλό για την ομάδα. Στα σημαντικά της περιόδου που μόλις τελείωσε ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιλια Ιβιτς, όπως επίσης η έλευση του Πασσαλή, που καλείται να καλύψει κενά στην άμυνα, αλλά και οι μετακινήσεις των Ιρανίλντο και Τσίμπα που ήρθαν με αρκετές περγαμηνές στις βαλίτσες τους. ΠΗΓΑΝ: Ανρί Μισέλ (προπονητής), Σαΐντ Τσίμπα (Μάδεργουελ), Τάσος Δέντσας (Πανσερραϊκός), Ιρανίλντο Χερμίνιο Φερέιρα (Φλαμένγκο), Πέτρος Πασσαλής (Ολυμπιακός), Γιώργος Καζατζής (Προοδευτική). ΕΦΥΓΑΝ: Ταλάλ Ελ Καρκουρί. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Ιβιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αρκετοί πήγαν στη Νίκαια, όπου ο Ολεγκ Μπλαχίν θέλει να βελτιώσει όσο μπορεί την περσινή ικανοποιητική πορεία στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αθόρυβα αλλά σταθερά, οι Νικαιώτες, που αγωνίστηκαν πέρσι στο πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας, έχουν 13 νέους συμπαίκτες αλλά αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν επτά, εκ των οποίων τους Μπρούστερ, Κομπαγιάσι και Μουτσοντρίγκο, που αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας. Οι αγορές που προτίμησαν να κινηθούν ήταν η Λατινική Αμερική, η Ανδόρα αλλά και η Ιβηρική Χερσόνησος από όπου ήρθαν επτά παίκτες που αναμένεται να θέσουν γερές βάσεις για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά. ΠΗΓΑΝ: Δημήτρης Τσακμακίδης (Λάρισα), Χάρολντ Ουάλας Μακντόναλντ (Αλαγιουέλα), Εουσέμπιο Αλεξάντερ Βίλτσεθ Χιμένεθ (Ολίβε), Μαρτσέλο Γαμπριέλ Γκούτμαν (Τσέρο), Εστεμπάν Εντουάρντο Σακέτο (Νιούελς Ολντ Μπόις), Ζοάο Κάρλος Μπόρντα ντε Αγκουρα Πέιξε (Σαγιανένσε), Αντόνιο Λίμα Σόλα (Γκαβά), Ιλντεφονς Λίμα Σόλα (Σεντ Αντρέου), Χρήστος Αθανασιάδης (Βέροια), Ανδρέας Γρόσης (Βέροια), Ηλίας Στογιάννης (Ηρακλής), Κώστας Βλιζνάκης (Εδεσσαϊκός), Δημήτρης Γιαννουλίδης (Εδεσσαϊκός). ΕΦΥΓΑΝ: Μάντζιος, Γυριχίδης, Μπρούστερ, Κομπαγιάσι, Ροντρίγκεζ, Μουτσοντρίγκο, Παχατουρίδης. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Ξανθόπουλος, Κουρμπέλο, Ντελγάδο, Νταρακλίτσας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τα καλά αποτελέσματα στην περσινή περίοδο και γενικότερα η εμφάνιση της ομάδας δε θέλουν απλώς να επαναληφθούν, αλλά να γίνουν ακόμα περισσότερα και καλύτερα στον Πανιώνιο. Ο Μάρτι Κουούζελα, ζήτησε την απόκτηση παικτών που θα μπορούν να προσφέρουν πολλά, πράγμα που θεωρείται πως έγινε. Οι κενές θέσεις καλύφθηκαν, όπως αυτές του τερματοφύλακα και της άμυνας, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή οι Νεοσμυρνιώτες κυνηγούσαν να αποκτήσουν έναν επιθετικό, που θα ήταν ο αντικαταστάτης του Ζίζι Ρόμπερτς. ΠΗΓΑΝ: Νίκος Κωστάκης (Ναύπακτος), Αντώνης Καραγιάννης (ΑΟ Δωρικός) Απόστολος Μάντζιος (Ιωνικός Νίκαιας), Γιαροσλάβ Ντρόμπνι (Μπουντεγιόβιτσε), Μάρεκ Τρέιγκις (Σεντ Πάουλι), Μαρσελίνο Παουλίστα (Βραζιλιάνος), Καρίμ Μουζαουί (Καλαμαριά), Πετρ Βλτσεκ (Σταντάρ Λιέγης). ΕΦΥΓΑΝ: Παλαμάρας, Κλάεβιτς, Πουρλιοτόπουλος. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γκώνιας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με τους Νίκο Αλέφαντο και Τάσο Χατζηαγγελή στην τεχνική ηγεσία οι διοικούντες της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ επιδιώκουν να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί για τη νέα χρονιά. Επειδή όμως δε φτάνει μόνο ένας νέος τεχνικός για να ανανεωθεί το ηθικό της ομάδας, αλλά και νέοι παίκτες, που θα ανανεώσουν το ίδιο το σύνολο, ο Εθνικός Αστέρας προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές κινήσεις, κυρίως από το χώρο της Α' Κατηγορίας. ΠΗΓΑΝ: Νίκος Αλέφαντος (προπονητής), Τάσος Χατζηαγγελής (προπονητής), Απόστολος Θεοχαρόπουλος (Λάρισα), Θοδωρής Παπαδημητρίου (Απόλλων Αθηνών), Γιώργος Μπίμπης (από ερασιτέχνες Παναθηναϊκού), Γιάννης Νικηφόρου (Εργοτέλης), Περικλής Παπαποστόλου (Ναυπακτιακός Αστέρας), Νίκος Γκόλιος (Λάρισα), Μπλέντι Σκέμπι (Τεούτα), Ντανιέλ Ετουσέι (Αθηναϊκός). ΕΦΥΓΑΝ: Μπεναλί, Σέγκος, Σιρονβάλ, Δερμιτζόγλου, Θωμαΐδης, Καλιτζάκης, Καστανιώτης. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Ποδαράς.

ΞΑΝΘΗ: Λίγες και καλές ήταν οι μετεγγραφές που πραγματοποίησε η Ξάνθη κατά την περίοδο που τελείωσε. Από ελληνικής πλευράς η κυριότερη ήταν η έλευση του Λαμπριάκου από τον Απόλλωνα Αθηνών, αλλά και οι δύο Βραζιλιάνοι που αναμένεται να βάλουν το λιθαράκι τους στην προσπάθεια του συλλόγου να κάνει μια επιτυχημένη πορεία στη δύσκολη κούρσα της Εθνικής Κατηγορίας. Πάντως κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων έδειξαν κάποια θετικά σημάδια, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. ΠΗΓΑΝ: Αλεσάντρο Ριμπέιρο (Βραζιλία), Τεράο Περέιρα (Βραζιλία), Σταύρος Λαμπριάκος (Απόλλων Αθηνών), Γιούργκεν Λάιτνερ (Αούστρια Βιέννης), Ουακίλι Αμπντουραχίμ (Μάιντζ), Παναγιώτης Κορδονούρης (Παναχαϊκή). ΕΦΥΓΑΝ: Γιανότσκο.

ΟΦΗ: Τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα. Αυτό έπρεπε να είναι το σύνθημα για τους Κρητικούς που είδαν την πρώτη μόλις χρονιά που έφυγε ο Γκέραρντ από την τεχνική ηγεσία, το... χάρο με τα μάτια τους. Το μεγάλο λάθος της περσινής περιόδου επαναλαμβάνεται και φέτος, καθώς ελάχιστοι παίκτες πήγαν στην Κρήτη για να ενισχύσουν την ομάδα. Πάντως πιστεύεται πως αυτοί που πήγαν είναι σε θέση να σηκώσουν το δύσκολο φορτίο. Εκτός από αυτούς που δεν ήρθαν στον ΟΦΗ, πολλοί ήταν που έφυγαν και μάλιστα αρκετοί βασικοί, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. ΠΗΓΑΝ: Κώστας Χανιωτάκης (Πανηλειακός), Γεράσιμος Μπελεβώνης, Τσαρλς Σάμσον (Καλαμάτα), Αλεχάντρε Σοάρες (Καλαμάτα). ΕΦΥΓΑΝ: Σιπνιέφσκι, Κερεντζής, Μάουρο Ντα Σίλβα, Κυργιάκος. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Κολιτσιδάκης, Νιόπλιας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Οχι τα ίδια...», λένε και ξαναλένε στην Πάτρα, καθώς η περσινή περίοδος δεν ήταν και η καλύτερη. Μπορεί βέβαια, η Παναχαϊκή να εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, στους αγώνες μπαράζ του καλοκαιριού φέτος, όμως θέλουν να πάνε πολύ καλύτερα και για ό,τι καλύτερο. ΠΗΓΑΝ: Πάολο Κομπαγιάσι, Γιάννης Γυριχίδης (Ιωνικός), Κώστας Μπαντάς (Τρίκαλα), Γιώργος Μητσιόπουλος (Πανηλειακός), Βιάτσεσλαβ Σουχομλίνοφ (Κρβίμπας), Ντέγιαν Πράβιτσα (Λεοντάρ), Κώστας Ιωάννου. ΕΦΥΓΑΝ: Κορδονούρης, Σολάκης. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Κεφαλάς, Βούκσεβιτς, Γκουζιώτης, Παπαδόπουλος, Αμπαδιωτάκης, Κωστής.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χωρίς την έλευση κάποιου μεγάλου ονόματος τελείωσε η μεταγραφική περίοδος για το Αιγάλεω. Ομως αρκετοί νέοι και πολλά υποσχόμενοι παίκτες καλούνται να φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου. Στόχος φυσικά, για μία ομάδα που μόλις βρίσκεται στα... μεγάλα σαλόνια είναι η παραμονή στην κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. ΠΗΓΑΝ: Γιάννης Συμεωνίδης (Πιερικός), Ζαν Πιερ Αντονετί (Μπαστιά), Νίκος Πήλιουρας (Προοδευτική), Ζαν Ντενί Ουάνγκα (Αχαρναϊκός), Νίκος Νικολόπουλος (Ατρόμητος), Μιχάλης Μητροφάνης (Τρίκαλα), Χρήστος Μουστογιάννης (Αγία Παρασκευή), Θοδωρής Αγγος (Καβάλα). ΕΦΥΓΑΝ: Καφές, Μελαμπιανάκης, Πιπεριάς, Μηλιώνης, Κόγιογλου.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Ο Ακράτητος ήταν αυτός που έκανε το μεταγραφικό «μπαμ», από τις θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες της Εθνικής Κατηγορίας. Η επιστροφή του Χουάν Χοσέ Μπορέλι στη χώρα μας ήταν κάτι που λίγοι περίμεναν και τώρα που έγινε πραγματικότητα κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον στην Εθνική Κατηγορία. Αυτή την αισιοδοξία όμως δεν την έφερε μόνο ο Μπορέλι, αλλά και ο Γεωργιάδης του Σάββα, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. ΠΗΓΑΝ: Ολιβερ Οτο (Ουλμ), Γκιτάρας Στάουτσε (Ντούισμπουργκ), Γιάννης Κατσίκης (Θρασύβουλος), Λάζαρος Σέμος (ΠΑΣ Γιάννενα), Σπύρος Τουμάσης (Μαρκό), Γεωργιάδης Γιώργος του Σάββα (ελεύθερος), Χρήστος Ηλιόπουλος, Νίκος Μεσέρδης (Πανσερραϊκός), Χουάν Χοσέ Μπορέλι (από ομάδα Ουρουγουάης). ΕΦΥΓΑΝ: Παπαδόπουλος. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Ζαφίροφ.


Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ