ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 22 Οχτώβρη 2023
Σελ. /40
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις 13 Περιφέρειες

Σαράντα έξι (46) περιφερειακούς συμβούλους εξέλεξε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Ακολουθούν αναλυτικά οι εκλεγμένοι ανά Περιφέρεια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατερίνα Γεράκη, δικηγόρος, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών - Προσφύγων, μέλος του Τμήματός της για τη Δικαιοσύνη και τις Λαϊκές Ελευθερίες.

Δυτικός Τομέας Αθηνών

Βασίλης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, επί σειρά ετών εκλεγμένος στο Γενικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Νίκη Χρονοπούλου, χημικός μηχανικός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Χρήστος Κασίμης, διπλωματούχος μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Ερη Ρίτσου, συγγραφέας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης.

Νότιος Τομέας Αθηνών

Εύη Γεωργιάδου, διδάκτωρ χημικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΛΙΝΥΑΕ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πειραιάς

Στέλιος Μπενετάτος, συνταξιούχος καθηγητής, πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας.

Δυτική Αττική

Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος ΓΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Ανατολική Αττική

Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, υπεύθυνος της Επιτροπής του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Λαυρεωτικής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕ Θεσσαλονίκης

Σωτήρης Αβραμόπουλος, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ. Μακεδονίας.

Κωστής Ιντζές, αυτοαπασχολούμενος στον χώρο της εστίασης, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Γιώργος Χαβατζάς, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, περιφερειακός σύμβουλος, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΠΕ Σερρών

Φιλιώ Σαραντίδου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών, πρόεδρος Παραρτήματος Σερρών της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΠΕ Ημαθίας

Κατερίνα Μπόσκου, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕ Αχαΐας

Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανωτικός γραμματέας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δ. Ελλάδας.

Θανάσης Μελάς, ειδικευόμενος γιατρός Καρδιολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών του Ρίου, αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας του ΕΣΥΝ.

ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Γεράσιμος Αραβανής, γιατρός παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ.

Γιάννης Καρναβιάς, αγρότης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καινούργιου, δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

ΠΕ Ηλείας

Αγγελος Κολόσακας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος Ηλιδας, αντιπρόεδρος Πολιτικών Συνταξιούχων Αμαλιάδας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΕ Λάρισας

Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ

ΠΕ Καρδίτσας

Νίκος Τέγος, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ

ΠΕ Μαγνησίας

Θεόδωρος Γεωργαδάκης, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕ Φθιώτιδας

Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γεωπόνος.

ΠΕ Βοιωτίας

Νώντας Κοτσικώνας, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Λεβαδέων.

ΠΕ Εύβοιας

Στέφανος Μουτουσίδης, λογιστής, πρόεδρος της Ενωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Λογιστές) Εύβοιας, μέλος της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου 9ου Περιφερειακού Διαμερίσματος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΕ Ιωαννίνων

Γιώργος Πρέντζας, νοσηλευτής, περιφερειακός σύμβουλος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ και του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας

Tίνα Ζέκα - Πάσχου, τεχνολόγος Γεωπονίας, περιφερειακός σύμβουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας

ΠΕ Αρτας

Γιώργος Αλιφτήρας, πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρτας, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας

ΠΕ Πρέβεζας

Κώστας Κωτσαντής, οικονομολόγος, περιφερειακός σύμβουλος, δημοτικός υπάλληλος, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕ Χανίων

Αλέκος Μαρινάκης, πολιτικός επιστήμονας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

ΠΕ Ρεθύμνου

Νίκος Μανουσάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

ΠΕ Ηρακλείου

Δημήτρης Βρύσαλης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, μέλος ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΕ Μεσσηνίας

Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

Παναγιώτης Μερτίκας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, εκπαιδευτικός, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕ Λέσβου

Αγλαΐα Κυρίτση, δημοσιογράφος/φιλόλογος, εκπρόσωπος των συνταξιούχων στο συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

ΠΕ Χίου

Γιώργος Αμπαζής, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

ΠΕ Ικαρίας

Γιώργος Τσακαλίας, δικηγόρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕ Καλύμνου

Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α.

ΠΕ Ρόδου

Μιχάλης Πότσος, ελεύθερος επαγγελματίας, ψυκτικός

ΠΕ Πάρου

Ηλέκτρα Ροκονίδα, αυτοαπασχολούμενη στον επισιτισμό - τουρισμό

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕ Κέρκυρας

Αλεξάνδρα Μπαλού, συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος, περιφερειακή σύμβουλος, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.

ΠΕ Ζακύνθου

Παναγιώτης Σοφός, συνταξιούχος εργαζόμενος της «Ολυμπιακής», νυν πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Ζακύνθου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

ΠΕ Κεφαλονιάς

Νίκος Γκισγκίνης, εργαζόμενος στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Αργοστόλι, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, περιφερειακός σύμβουλος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕ Κοζάνης

Νώντας Στολτίδης, οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕ Εβρου

Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης

Γλέντια για τα αποτελέσματα των εκλογών

Σάββατο 21 Οκτώβρη

  • Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πετρούπολης στην κεντρική πλατεία (στρογγυλή), με ζωντανή μουσική από τους Νίκο Φάκαρο, Κώστα Καντζιλιέρη και Θάνο Πανουργιά. Θα χαιρετίσει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος.
  • Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ στο Αυλάκι (αίθουσα συλλόγου). Η ΤΕ χαιρετίζει τον λαό του νησιού για την εκλογή κομμουνιστή δημάρχου και την ανάδειξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε πρώτη δύναμη τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και στην Περιφέρεια.
  • Στις 9 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ οργανώνει συνεστίαση στον χώρο της λαϊκής αγοράς Καλαμάτας (στο στεγασμένο τμήμα).
Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδηλώσεις και μετεκλογικά πάρτι με αφορμή την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Συζητά για τις εξελίξεις και την οργάνωση της πάλης για τα λαϊκά προβλήματα αλλά και την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό:

Δευτέρα 23/10, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Περαία.

Τετάρτη 25/10, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Συσκέψεις για το αποτέλεσμα των εκλογών

-- Το Σάββατο 21 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Καβάλας, στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια.

-- Τη Δευτέρα 23 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εβρου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ