ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 1 Οχτώβρη 2023
Σελ. /40
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Συγκεντρώσεις σε δήμους όλης της χώρας
Σάββατο 30 Σεπτέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Ζεφύρι, στο Πάρκο Λιάρου. Θα μιλήσουν η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια δήμαρχος Φυλής, και ο Γιώργος Τάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Γλυκών Νερών Αττικής. Θα μιλήσουν ο Κώστας Παναγιώτου, υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας, και ο Νίκος Ρεμπάπης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στα Βασιλικά (πλατεία Χάνια), θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, και θα χαιρετίσει ο Βασίλης Ρέβας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ. στα Βριλήσσια, στην πλατεία Αναλήψεως. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Αρχιμανδρίτης και η Αφροδίτη Αυγερινού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ. στα Μελίσσια, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Θα μιλήσουν η Γεωργία Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης, και ο Χρήστος Κασίμης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ. στον Ιπποκράτη Λάρισας, στην πλατεία Ηρακλειανού. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σκόκας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Φάληρο, στον πεζόδρομο στη συμβολή Ειρήνης και Σμολένσκυ, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Γ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Αμπατιέλος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά Ανέστης Τσουκαράκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σωτήρης Παρίσης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης Λάρισας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και η Αγγέλα Τσιάτσιου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αρτέμιδα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Γοργομύτης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας, και ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αγγελική Ξένου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού, και η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

Κυριακή 1η Οκτώβρη

-- Στις 11 π.μ. στη Φυλή, στην πλατεία Δημαρχείου, με θέμα «Τα μεγάλα λόγια για Φυλή - "Αράχοβα της Αττικής" έγιναν στάχτη». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Αγγελική Παπαδάτου.

-- Στις 11 π.μ. στην πλατεία Γέρακα. Θα μιλήσουν η Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης, και ο Βάλσαμος Συρίγος.

-- Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Νίκαιας Λάρισας. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Σταμουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Αθανασιάδης.

-- Στις 11.30 π.μ. στη Λάρισα, στην πλατεία Τσαρουχά Νέας Σμύρνης. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Γεωργακούλη.

-- Στις 12 μ. στη Μάνδρα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Μπάμπης Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, και ο Γιώργος Τάτσης.

-- Στις 12 μ. στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Πνευματικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης». Θα μιλήσουν ο Βασίλης Ελευθερίου, υποψήφιος δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, και ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 6 μ.μ. στη Λάρισα, στο ΚΑΠΗ του Αγίου Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Μπουλούγαρης και η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Αίγινα, στην παλιά προβλήτα. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ηλίας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νήσων Αττικής Χρήστος Μουλός και Νίκος Πουλάκης.

-- Στις 7 μ.μ. προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ποικιλίδου και θα χαιρετίσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. στον Μαραθώνα θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κηφισιά, στην πλατεία Πλατάνου (τροχονόμος). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Δημητρόπουλος και ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ. στο Σαρωνικό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσουν η υποψήφια δήμαρχος Τάνια Γαλανοπούλου και ο Βάλσαμος Συρίγος.

-- Στις 7 μ.μ. στους Αγ. Πάντες - Ριγγλάδες. Θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο Σταμάτης Πελάης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Βύρωνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην ταπητουργείο). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κορφιάτης και η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πέραμα, στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βατίστας και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά. Θα ακολουθήσει ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νώντας Μωραΐτης και ο Σωτήρης Παρίσης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Παλαμά Καρδίτσας, στο κατάστημα «Τιτάνιο». Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Αρης Πολυγένης.

Δευτέρα 2 Οκτώβρη

-- 5.30 μ.μ. στο Μενίδι, στο Συνδικάτο Οικοδόμων σύσκεψη με συνταξιούχους. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Βούλα, στο εκλογικό περίπτερο (Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 82). Θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Σερίφης, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας -Βουλιαγμένης, και ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στον Χολαργό, στο δημαρχείο. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Ρεκλείτης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βόρειου Τομέα Βαγγελιώ Πλατανιά και Νίκος Παπασπύρος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Τσιμπουκάκης και ο Χρήστος Κασίμης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Ελληνικό, στην πλατεία Σουρμένων. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, και ο Ανέστης Προυσανίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ελεούσα Δήμου Ζίτσας, στο παλιό δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, και η υποψήφια δήμαρχος Σπυριδούλα Δαρδάνη.

-- Στις 9.30 μ.μ. στους Αγίους Αναργύρους, στο «Μουσικό καφενείο - Οκτάβα», στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, στην Ανάκασα. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - IONIΩΝ ΝΗΣΩΝ
Πρόγραμμα εξόρμησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Πρόγραμμα πλατιάς εξόρμησης στους εργαζόμενους, στον λαό και τη νεολαία πραγματοποιεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση και την Αλεξάνδρα Μπαλού, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Οκτώβρη

  • 9.30 π.μ.: Στη λαϊκή αγορά και το κέντρο Αμαλιάδας, με επικεφαλής τον Αγγελο Κολόσακα.
  • 10 π.μ.: Στα καταστήματα του Ληξουρίου Κεφαλονιάς, με επικεφαλής τον Βασίλη Βασιλάτο.
  • 10 π.μ.: Στην κεντρική αγορά του Αγρινίου, με επικεφαλής την Δήμητρα Αλεξά.
  • 10 π.μ.: Στην Κάτω Αχαΐα, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρμούτα και την Βασιλική Γιαννοπούλου.
  • 10 π.μ.: Στα Προσφυγικά της Πάτρας με επικεφαλής τους Γρηγόρη Συμεωνίδη και Λυδία Καραθανασοπούλου.
  • 10 π.μ.: Στο κέντρο της Πάτρας, με επικεφαλής τους Ιφιγένεια Αθανασούλα, Μυρτώ Αραμπατζή και Κώστα Τσιλιγιάννη.
  • 10 π.μ.: Στην Αγιά και στην περιοχή της Παναχαϊκής της Πάτρας με επικεφαλής τους Ελένη Λάτα, Ολγα Γιαννακιτσίδου, Παναγιώτα Βασιλακοπούλου και Κλεάνθη Πρεβεδούρο.
  • 10 π.μ.: Στη λαϊκή αγορά και το κέντρο του Πύργου Ηλείας, με επικεφαλής τον Αλέκο Αρβανιτίδη.
  • 10.30 π.μ.: Στη λαϊκή αγορά Αιγίου και στο εμπορικό κέντρο, με επικεφαλής τους Παναγιώτη Ασπρούκο και Γιώργο Σταθόπουλο.
  • 10.30 π.μ.: Σε Διακοφτό, Ζαχλωρίτικα, Ελαιώνα, Ελύκη, με επικεφαλής την Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου.
  • 10.30 π.μ.: Στα Τριπόταμα Καλαβρύτων με επικεφαλής τους Βασίλη Ασπρούλια και Παναγιώτη Ρεκούτη.
  • 10.30 π.μ.: Στο κέντρο και τα καταστήματα της Κέρκυρας, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού.
  • 11 π.μ.: Στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Τάσο Μπουρσαλίδη.
  • 11 π.μ.: Στη Γαστούνη Ηλείας με επικεφαλής την Ζωή Τσάση.
  • 11 π.μ.: Στην Ανδραβίδα Ηλείας με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο.
  • 11 π.μ.: Στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, με επικεφαλής την Ελευθερία Τσιαντή.
  • 11 π.μ.: Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, με επικεφαλής τους Λάμπρο Πιτσούλια και Θεόδωρο Κοτσιλήρη.
  • 11 π.μ.: Στο κέντρο του Αγρινίου, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρναβιά.
  • 11 π.μ.: Στα Σβορωνάτα Κεφαλονιάς, με επικεφαλής τον Ανδρέα Μπαλάτη.
  • 11 π.μ.: Στη Ζαχάρω Ηλείας, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καρπίτη.
  • 7 μ.μ.: Στα Ομαλά Κεφαλονιάς, με επικεφαλής τον Σπύρο Καμπίτση.
  • 7 μ.μ.: Στο Νυδρί Λευκάδας, με επικεφαλής την Ευγενία Κολυβά.
  • 8 μ.μ.: Στον Αγιο Κήρυκα Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Διονύση Κεφαλληνό.

Κυριακή 1 Οκτώβρη

  • 10 π.μ.: Στην Αγία Ευφημία Κεφαλονιάς, με επικεφαλής τον Νίκο Γκισκίνη.
  • 10 π.μ.: Στα χωριά του Ινάχου της Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας, με επικεφαλής την Ελευθερία Τσιαντή.
  • 10.30 π.μ.: Στον Συνοικισμό Αιγίου με επικεφαλής τον Αποστόλη Ασπρούκο.
  • 10 π.μ.: Σε Μιντιλόγλι, Σαραβάλι, Οβρυά, Κρήνη, με επικεφαλής τους Θανάση Μελά, Ελένη Λάτα και Δημήτρη Μαρμούτα.
  • 10.30 π.μ.: Στις εργατικές κατοικίες της πόλης της Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σοφό.
  • 10.30 π.μ.: Στην Κλειτορία Αχαΐας, με επικεφαλής τους Φώτη Κομπλίτση και Σταύρο Ξιούρα.
  • 10.30 π.μ.: Στις Φαρές Αχαΐας, με επικεφαλής τους Στέφανο Λαβράνο και Ιφιγένεια Αθανασούλα.
  • 10.30 π.μ.: Στα Προσφυγικά Πάτρας με επικεφαλής τους Λυδία Καραθανασοπούλου, Νίκο Κουφαλάκο, Φρίξο Βικάτο.
  • 11 π.μ.: Στην πλατεία Δημοκρατίας Πύργου, με επικεφαλής τον Χρήστο Ουλή.
  • 11 π.μ.: Στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο Μεσολογγίου, με επικεφαλής τους Σπύρο Σταματάτο και Μπάμπη Τουλιάτο.
  • 11 π.μ.: Στους Βελονάδες Βόρειας Κέρκυρας και σε Μαγουλάδες, Σίδαρι, Περουλάδες με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού.
  • 5.30 μ.μ.: Στον πρώην δήμο Συμπολιτείας Αχαΐας με επικεφαλής τον Φώτη Κομπλίτση.
  • 5.30 μ.μ.: Στους Αγραφούς Κέρκυρας, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού.
  • 6 μ.μ.: Σε Καράτουλα και Μαγούλα Ηλείας, με επικεφαλής τον Θανάση Βομπίρη.
  • 6.30 μ.μ.: Στη Σάμη Κεφαλονιάς, με επικεφαλής τον Νίκο Γκισκίνη.
  • 7 μ.μ.: Στην Αρχαία Ολυμπία Ηλείας, με επικεφαλής τον Γιώργο Τζαβάρα.
  • 7 μ.μ.: Στον Σταυρό Ιθάκης, με επικεφαλής τον Βασίλη Περίχαρο.
  • 7 μ.μ.: Στο Περαχώρι Ιθάκης με επικεφαλής τον Πέτρο Γρίβα.
  • 7 μ.μ.: Στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη.
  • 7 μ.μ.: Στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής την Μαρία Μπλέτσα.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ