ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 20 Απρίλη 2023
Σελ. /24
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της Γαλλίας

Εκδήλωση αλληλεγγύης για στους εργαζόμενους της Γαλλίας και τον πολύμηνο αγώνα που δίνουν, με απεργίες, πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις, οργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από τη Γαλλία. Θα χαιρετίσουν ο Ολιβιέ Ματό, γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας, ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, ο Ματιέ Μπολ Ρεντάτ, γενικός γραμματέας του Συνδικάτου Σιδηροδρομικών Βερσαλλιών, και ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Ακόμα, η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών από τη Γαλλία θα συμμετάσχει στη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Σήμερα η συναυλία διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

Μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας και διεκδίκησης διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο «Κόκκινο Σπίτι», στη Χαλκίδα, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το Παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, σωματεία και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής.

Με πρόταγμα «Οχι άλλα "Τέμπη". Οι ζωές μας έχουν αξία. Οι ζωές μας δεν είναι κόστος», οι διοργανωτές απαιτούν λύσεις για την ασφάλεια των μαθητών από την ακαταλληλότητα σχολικών κτιρίων, ενώ παράλληλα δίνουν συνέχεια στον αγώνα ενάντια στη διαχρονική πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη των λίγων βάζοντας τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού στη ζυγαριά του κόστους - οφέλους.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα μεταφερθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας (Μ. Φριζή 10).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ