ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 - Κυριακή 8 Αυγούστου 2021
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώνεται φέτος, τον Αύγουστο, που «έφυγε» από κοντά μας και από τη ζωή, στα 66 του χρόνια, αφού έδωσε μια ακόμα δύσκολη και άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο σύντροφος και φίλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Η αποτέφρωση που θέλησε έγινε, προβάλλοντας ακόμα και με αυτόν τον τρόπο αντίσταση στο κατεστημένο. Στον τόπο που γεννήθηκε σκορπίστηκε η στάχτη του στους πέντε ανέμους. Ετσι θέλησε να μας βλέπει και να βρίσκεται κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος. Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας προσφέρουμε 250 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σαλαμίνας.

Βιντιάδη Κυριακή, Βιντιάδη Μαρία, Βιντιάδη Μέγκι, Κανελλόπουλος Δημήτρης, Χατζηαγγέλου Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια απουσίας του αξέχαστου σ. ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ας είναι η στάση της - σύντομης - ζωής του πηγή έμπνευσης για όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τεχνικών Εταιρειών ΒΑ Αθήνας του Τομέα Κατασκευών της ΚΟ Αττικής, για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

Σπύρος Ρεκατσίνας - Φωτούλα Δημαρόγκωνα

***

ΦΩΤΟ

Τον Αύγουστο του 1921 γεννήθηκε στο Τέροβο Ιωαννίνων ο πολυαγαπημένος μου παππούς ΝΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Από πολύ νωρίς, παρά το δύσκολο περιβάλλον που ζούσε, κατάλαβε πως η αδικία σε βάρος των φτωχών και του λαού μόνο με σκληρό αγώνα περιορίζεται και εξαλείφεται. Και αγωνίστηκε σκληρά σε όλη του τη ζωή. Ετσι συναντήθηκε με πρωτοπόρους αγωνιστές και οδηγήθηκε στο ΚΚΕ, όπου στα ιδανικά του έμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του. Φυλακίσεις, εξορίες δεν τον λύγισαν ούτε για μια στιγμή. Με το αίσθημα δικαίου και τη λεπτή συνείδηση που τον χαρακτήριζαν μόνο αυτόν τον δρόμο θα μπορούσε να πάρει. Και τον πήρε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του προσφέρω στην άσβεστη μνήμη του 50 ευρώ.

Ναυρόζογλου Βαγγέλης

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟ Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ στη μνήμη του συντρόφου ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που έκλεισε ένας χρόνος από τον απρόσμενο θάνατό του, προσφέρει στο Κομμουνιστικό Κόμμα 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Ταμπουρίων του ΚΚΕ προσφέρει στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΚΑΡΗ 135 ευρώ. Ο Γιώργος «έφυγε» από κοντά μας στις 10 Ιούνη, στα 58 του χρόνια, δίνοντας την τελευταία του μάχη για ζωή σαν παλικάρι. Πάλεψε σχεδόν όλη του τη ζωή με αισιοδοξία και σθένος το πρόβλημα υγείας του, συμμετέχοντας, παρά τα προβλήματα, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έδωσε το Κόμμα μας για τα δίκια της εργατικής τάξης, πιστός στο Κόμμα και τα ιδεώδη του, στη στρατηγική του, στην πάλη για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Η ανιδιοτέλεια, η καλοσύνη και η αγωνιστική στάση ζωής του θα μας είναι παράδειγμα. Είναι τιμή μας που συνυπήρξαμε πλάι πλάι στην ίδια Οργάνωση. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και χαμόγελο.

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/6/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ. Ενσωμάτωνε το μεγαλείο του ανθρώπου, την ακεραιότητα και την ανιδιοτέλεια του αγωνιστή. Γεννημένος το 1945 στη Θεσσαλονίκη οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1981 συμμετέχοντας στην ΚΟΒ του Ντεπό και έδωσε σκληρή και ανυποχώρητη μάχη εναντίον του οπορτουνισμού, για τη διατήρηση των επαναστατικών χαρακτηριστικών του ΚΚΕ την περίοδο 1989 - 1991. Από το 1992 και μετά υπήρξε για χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ Μίκρας και δραστήριο μέλος της.

ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μας δίδαξε τη συντροφικότητα και το πόσο εποικοδομητικό είναι να ζει κανείς την πείρα του αγώνα. Ως γνήσιος αγωνιστής - επαναστάτης και συνειδητοποιημένος κομμουνιστής, έζησε μέσα στους κόλπους του κόμματός του, το υπηρέτησε και αγωνίστηκε γι' αυτό δίχως διακοπή ως το τέλος της ζωής του με ακλόνητη την πίστη ότι είναι η ιδεολογική κινητήρια δύναμη για να δει προκοπή ο τόπος μας και ο εργαζόμενος λαός.

Στη μνήμη του οι συγγενείς του, οι σύντροφοί του, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μίκρας, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Ταύρου του ΚΚΕ προσφέρει στη μνήμη της συντρόφισσας ΕΛΕΝΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗ 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ, για τα γενέθλιά του, η οικογένειά του προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

Οι γονείς του, η αδερφή του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗ (φωτ.), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ, χήρα του Χρήστου Καρανταή, νεαρού κομμουνιστή που εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1955 στο Ηράκλειο Κρήτης και μετέπειτα συζύγου του Νίκου Καλούδη, προσφέρω εγώ η αδερφή της Φωτεινή, τα ανίψια Τασούλα, Γιώργος με τις οικογένειές τους καθώς και οι Παναγιώτης και Δημήτρης (της Ελεονώρας), μέσω της ΚΟΒ Περισσού, 400 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή» που τα τελευταία χρόνια την φιλοξένησε με κάθε δυνατή φροντίδα.

«Λυπήσου αυτούς που δεν ονειρεύονται... Κατάκτησε το αδύνατο», Ν. Κ.

Φωτεινή Διλιντά και τα ανίψια

  • Η ΚΟΒ Παγκρατίου της ΤΟ Α' Αθήνας του ΚΚΕ προσφέρει 300 ευρώ στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗ. Συντρόφισσα Αθηνά, σε αποχαιρετούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το παράδειγμά σου, στον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό!

ΤΖΙΩΚΑ ΕΛΕΝΗ
ΤΖΙΩΚΑ ΕΛΕΝΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΗ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ταύρου, στο ΚΚΕ, που βγήκε δυναμωμένο από το 21ο Συνέδριό του, 70 ευρώ.

Αγγελική Χονδρογιάννη

***

ΦΩΤΟ 3

Τα χρόνια περνούν, οι μνήμες όμως μένουν ευτυχώς. Ο παππούς μου ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.) ήταν και είναι αυτός που με συντρόφευε. Με τις ιστορίες του, το πάθος του να τον μάθω να γράφει και να διαβάζει. Τι πέρασαν σαν πρόσφυγες, τι πέρασαν σαν παιδιά. Ο άλλος παππούς μου, ο αδελφός του ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.), ήταν για μένα μια ήρεμη δύναμη. Είχα τη χαρά να επισκεφτώ την Πολωνία (Βρόσλαβ), όπου αυτός ήταν πολιτικός πρόσφυγας μαζί με την οικογένειά του. Στη μνήμη τους, καθώς και στη μνήμη των τριών κοριτσιών του παππού Ιερεμία που έμειναν ορφανά σε πολύ μικρή ηλικία και πέρασαν πολύ δύσκολα, της μητέρας μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ (φωτ.), της θείας μου και αδερφής της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της μικρότερης θείας μου ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Συκεών. Σας αγαπώ όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Αναστασία Ναθαναηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 μήνες που «έφυγε» από κοντά μας ο αδερφός μου ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ και στη μνήμη του προσφέρω 60 ευρώ μέσω ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την πραγμάτωση των Αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου και για την ιδεολογική αντεπίθεση απέναντι στη δολοφονική λαίλαπα του ιμπεριαλισμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
Βλάχος Δημήτρης από Σερβιανά Ιωαννίνων

***

Στη μνήμη του θείου μας ΚΑΜΙΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, που εκτελέστηκε στις 6/6/1944 στο στρατόπεδο «Παύλου Μελά» Θεσσαλονίκης, που ήταν η μεγαλύτερη από τις ομαδικές εκτελέσεις που οργάνωσαν οι Γερμανοί στη Θεσσαλονίκη και μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την κατεχόμενη τότε από τους ναζί Ελλάδα, που έπεσαν θύματα της τυφλής ναζιστικής βίας, προσφέρουμε 25 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Νάουσας.

Διάκογλου Γιάννης - Διάκογλου Βούλα, από Νάουσα

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΓΚΡΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ γεννήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας το 1893 και πέθανε στην Κατερίνη το 1971. Το 1910 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το 1912 ήρθε εθελοντής στρατιώτης στην Ελλάδα για να πολεμήσει στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Αργότερα εργάστηκε ως οικοδόμος και τον έκαναν κομμουνιστή δύο οργανωμένα τότε μέλη του ΚΚΕ από τη Σάμο, ο ένας από αυτούς ήταν ο Διαμαντής Καραβοκυρός που εκτελέστηκε με τους 200 της Καισαριανής. Στο σπίτι του γινόντουσαν συνεδριάσεις του Κόμματος ενώ μία φορά φιλοξενήθηκε ο Γραμματέας του Κόμματος Νίκος Ζαχαριάδης. Το 1934 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ενώ το 1936 εξορίστηκε στην Ανάφη μαζί με τον Νίκο Σιδηρόπουλο. Το 1944 βγήκε στο βουνό, όντας οργανωμένος στο ΕΑΜ. Δικάστηκε από έκτακτο στρατοδικείο σε 10 χρόνια φυλάκισης και έμεινε 6 χρόνια στο νησί Γιούρα. Αργότερα εκλέχτηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΑ στην Πιερία. Στη μνήμη του Νίκου Γκρέκου και της συζύγου του ΜΑΛΑΜΩΣ, οι αδερφές Τερζοπούλου (Καίτη, Κάλλι, Ελλη) προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Πιερίας.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αδελφών, του αγωνιστή ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΤΑΣΙΔΗ (Βελισσάριος - Γιάγκος), της αγωνίστριας ΤΖΙΩΚΑ ΕΛΕΝΗΣ και της αγωνίστριας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΠΑΡΕΣΑΣ, της Ροδάμας και του Ανέστη (το γένος Καρτασίδη), προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

Η οικογένεια Αναστασιάδου Βασιλική και Καρτασίδου Λευκοθέα

***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Ιούλη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Γιώτης) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, που γεννήθηκε στο Σοχούμ της Σοβιετικής Ενωσης το 1929.

Το 1939 όλη η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στην Κατερίνη. Στα χρόνια της Κατοχής όλη η οικογένεια παίρνει μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Το 1943, τον Δεκέμβρη, δολοφονούν τον Βάνια Αμανατίδη και στις 23 Φλεβάρη του 1945 δολοφονούν τον Γιούρα Αμανατίδη, πατέρα του Βάνια και του Γιώτη. Το 1944 ο Γιώτης οργανώνεται στην ΕΠΟΝ μέχρι την απελευθέρωση και το 1945 μέχρι το 1949 - '50 αρχίζουν οι διώξεις, οι ξυλοδαρμοί και τα βασανιστήρια (γιατί ήταν γιος του Γιούρα και αδερφός του Βάνια), αυτά που πέρασαν όλοι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Εμεινε πιστός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του και στη μνήμη του. Ο αδερφός του και η γυναίκα του προσφέρουν 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

Συντροφικά, Βάσιας Αμανατίδης - Ελευθερία Αμανατίδου

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στην άληστη μνήμη των κομμουνιστών συντρόφων από τη Ναύπακτο ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΑΠΤΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (Γιώτης) σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν για την ενίσχυση του Κόμματος χρηματικό ποσό.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΑΡΕΛΗ, που πολέμησαν υπερήφανα στην Αντίσταση και τον ΕΛΑΣ, κατά των ξένων κατακτητών και ντόπιων συνεργατών τους και οι δύο μέσα από τις γραμμές της ΟΠΛΑ. Γι' αυτή τους τη συμβολή συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν, ο Σπύρος Καπαρέλης στις 13 Φλεβάρη του 1948 στου Γουδή και ο Στέφανος Καπαρέλης στις 7 Μάη του 1948 στις φυλακές της Αίγινας.

Τα παιδιά του Στέφανου Καπαρέλη, Γιάννης, Μαρία και Ελένη, τα εγγόνια και τα δισέγγονα προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς, 150 ευρώ.

***

Η συντρόφισσα ΚΑΤΙΝΑ ΞΥΓΚΑΚΗ γεννήθηκε στις 14/2/1937 στο Κιάτο Κορινθίας. Ηταν από 9μελή εργατική οικογένεια. Τη δεκαετία του '50 ήρθε στην Αθήνα, στην περιοχή του Βύρωνα, και το 1959 παντρεύτηκε τον σύντροφο Γιώργο Ξυγκάκη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, την Γιώτα, την Σμαρώ και τον Δημήτρη και έζησαν από τότε στο Μπραχάμι. Ο σύζυγός της ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και πολιτικός εξόριστος στη Μακρόνησο. Ο ίδιος την γαλούχησε στις αξίες του κομμουνισμού και έγινε μέλος του Κόμματος το 1975, μετά την πτώση της χούντας, σε μια περίοδο που συνδέθηκε με τους σκληρούς ταξικούς αγώνες του λαού μας. Η Κατίνα στάθηκε άξια στις κρίσιμες στιγμές του Κόμματος, την περίοδο '89 - '91. Ηταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Δημητρίου, μέλος της ΟΓΕ. Ηταν πάντα δραστήρια, με μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη και δράση του Συλλόγου, σε όλες τις γειτονιές του Μπραχαμίου. Τη χαρακτήριζαν η πρωτοπόρα δράση, η ακούραστη συμβολή, η αταλάντευτη στάση, η πίστη της στο Κόμμα και τα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής της.

ΠΑΡΕΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
ΠΑΡΕΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
Προς τιμήν της συντρόφισσας Κατίνας Ξυγκάκη οι Κομματικές Οργανώσεις Μπραχαμίου προσφέρουν στη μνήμη της το ποσό των 100 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, συναγωνιστή και συναδέλφου μου, για πάνω από 30 χρόνια, ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, που απρόσμενα «έφυγε» στις 18 Ιούλη, προσφέρω στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου 2.

Κυριάκος Καρύδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ που «έφυγε» από τη ζωή πριν ένα χρόνο, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Ροδόπης, 500 ευρώ.


ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ

ΜΑΛΑΜΩ ΓΚΡΕΚΟΥ
ΜΑΛΑΜΩ ΓΚΡΕΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΛΕΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ