ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 13 Ιούνη 2020 - Κυριακή 14 Ιούνη 2020
Σελ. /40
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Το Σάββατο 13 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Γαλάτσι (Πάρκο Λυσίου), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 14 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στα Πετράλωνα (πλατεία Μερκούρη), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλίπολη Πειραιά (πλατεία Καρπάθου), θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στη Σαλαμίνα (γραφεία της ΚΟΒ), θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Σαρωνικό θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη με ΕΒΕ και αυτοαπασχολούμενους στο Μενίδι (Στέκι της ΚΝΕ, κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ ΕΒΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, πλ. Βικτωρίας).

Τη Δευτέρα 15 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ελευσίνα (Πολιτιστικό Κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος», Ιωνος Δραγούμη 37), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής, στο Μουσείο Πολιτικών Εξόριστων Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31), θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αγ. Δημήτριο Αττικής (πλατεία Αγ. Βασιλείου), θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (Τριγωνική πλατεία), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 17 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μενίδι («Καφενεδάκι», Βύρωνος 4) θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μετάλλου Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση, στο Κερατσίνι (Δημοτικό Θέατρο Ταμπουρίων «Αντώνης Σαμαράκης»), με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών (Μουσείο Μακρονήσου, Αγ. Ασωμάτων 31), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω - Λιούμη (πλατεία Αγ. Τριάδας), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νεάπολη Νίκαιας (πλατεία Μήτσου Παπαρήγα), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφιάλη, στα γραφεία της ΚΟ (Ξάνθου 41), σε σύσκεψη με ΕΒΕ από Κερατσίνι - Δραπετσώνα, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Νίκαια (πλ. Αγίας Τριάδας), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη με αυτοαπασχολούμενους στην Ελευσίνα (μεζεδοπωλείο «Μαγατζές», Παγκάλου 69), θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας.

-- Στις 4.30 μ.μ., σε σύσκεψη με εργαζόμενους από το υπουργείο Οικονομικών (αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Χαλκηδόνα Πειραιά (πλατεία Οσίας Ξένης), θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κορυδαλλό, στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ και της Επιτροπής Ανέργων, (Κρέσνας 10), θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσότρα, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Πειραιά (Ε' Διαμέρισμα), σε σύσκεψη με ΕΒΕ στο μεζεδοπωλείο «ΡΕΒΑΪΖΙ» (Θερμοπυλών 28), θα μιλήσει ο Δημήτρης Εφιεντζής, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Σμύρνη (πλατεία Ζαρίφη), θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αγ. Δημήτριο Αττικής (πλατεία Ασυρμάτου), θα μιλήσει η Γιώτα Δήμου, μέλος της ΤΕ Νοτίων Αττικής.

Την Πέμπτη 18 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλλιθέα (cafe «Ηλιόπετρα», Θησέως 99), θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης.

-- Στις 7 μ.μ., στη Δραπετσώνα (πλατεία μεταξύ οδών Καπετανίδου & Σωκράτους, έναντι Ενωσης Ποντίων), θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη (Πάρκο Αιγαίου και Θράκης), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών.

Την Παρασκευή 19 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κορωπί (πλατεία Ελευθερίας), θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 20 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση των ΚΟ ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902», στο αίθριο της έδρας της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Νικόλαος»), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο (Παλιά Ρεμίζα), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Γκύζη, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Πατήσια (πλατεία Λαμπρινής), θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παγκράτι (πλατεία Βαρνάβα) θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κυψέλη (κεντρική πλατεία), σε συγκέντρωση για το Μεταναστευτικό - Προσφυγικό, θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Εταιρειών Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, πλ. Βικτωρίας).

Την Κυριακή 21 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αλιμο (πλατεία Εκτελωνιστών), θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αιγάλεω (πλατεία Αναγέννησης), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (καφενείο «Μουριές», Μεγαλοπόλεως 31), θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Λόφο Περιστερίου (πλατεία Κολυμβητηρίου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη (πλατεία Αγ. Τριάδας), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Ντάβαρη), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία Καματερού), θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημοτικών Ιατρείων Αγ. Νικολάου)), θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Β. Μενίδι (πλατεία Αγ. Τριάδας), θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ζεφύρι (αίθριο του Συλλόγου Γυναικών).

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Νταμαράκια, πλατεία Λέλας Καραγιάννη).

Την Τρίτη 23 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι (πλατεία Αγ. Τριάδας), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 24 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Α. Λιόσια (θεατράκι Δροσούπολης), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα (Πάρκο Μητέρας), θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Το Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Μάκρη (παραλία), θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Κόσμο (πλατεία Μπλόκου Δουργουτίου), θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αμπελόκηπους (πλατεία Αγ. Δημητρίου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αρτέμιδα (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην Καπελάκη), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης.

Το Σάββατο 27 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στον Κολωνό, στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Την Κυριακή 14 Ιούνη, στις 11.30 π.μ., στο δημαρχείο Πυλαίας, θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 16 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο Πάρκο Μαλακοπής, θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 17 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κάτω Τούμπα (Πάρκο Ν. Παπάζογλου, πλησίον Αγ. Θεράποντα), θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλαμαριά (Πάρκο Πασαλίδη), θα μιλήσει η Δήμητρα Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 18 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κρήνη (πάρκο εργατικών κατοικιών), θα μιλήσει η Δέσποινα Ανταβάλογλου, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πάρκο Χαριλάου, θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 19 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα (πάρκο Κηφισιάς) θα μιλήσει ο Βικέντιος Αντωνάκης, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ραιδεστού, θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία του Τριλόφου, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Την Πέμπτη 25 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., στον Φοίνικα (αναψυκτήριο), θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά (πλατεία «Χάνια»), θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην Περαία (πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής), θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Περιοδεία του Νίκου Καραθανασόπουλου στην Αχαΐα

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση στον Ερύμανθο την Κυριακή 21 Ιούνη, στις 11 π.μ.

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη, στις 11 π.μ., θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού - το στρατόπεδο στα Ταμπάχανα στην Πάτρα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα κάνει περιοδεία στις συνοικίες της Πάτρας, Προσφυγικά και Γύφτικα.

Εκδήλωση για την Υγεία στην Καστοριά

Η Tομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοΐου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο πιο θανατηφόρος ιός είναι ο καπιταλισμός. Συζητάμε για την Υγεία με αφορμή την πανδημία», το Σάββατο 13 Ιούνη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μακεδονομάχων (βόρεια παραλία). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΠΑΤΡΑ
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Ευρώπη στο προσκήνιο»

Την έκδοση «Η Ευρώπη στο προσκήνιο. Η γέννηση του καπιταλισμού από τον 15ο έως τον 17ο αιώνα» του Ιστβαν Μάρκους παρουσιάζει η «Σύγχρονη Εποχή» στο βιβλιοπωλείο της Πάτρας την Τρίτη 16 Ιούνη.

Θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα, στο αίθριο της «Σύγχρονης Εποχής» και θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σύσκεψη - συζήτηση στη Μαλακάσα για το Προσφυγικό

Η ΚΟ Ωρωπού Αττικής του ΚΚΕ καλεί τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής σε σύσκεψη - συζήτηση για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό το Σάββατο 13 Ιούνη, στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο της Κοινότητας Μαλακάσας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής του Κόμματος.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ