ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 6 Ιούνη 2014
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και στήριξη της σφαγής του ουκρανικού λαού από τους G7

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για τη συνεδρίαση της Ομάδας των 7 ισχυρότερων καπιταλιστικών χωρών

Στο σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ σημειώνει:

Στη Σύνοδο των G7 επιβεβαιώνεται ότι όλες οι ισχυρές καπιταλιστικές χώρες του πλανήτη, παρά τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς και ανεξάρτητα από το μείγμα διαχείρισης που εφαρμόζουν στις οικονομίες τους, συμφωνούν στη συνέχιση και ενίσχυση των λεγόμενων αναδιαρθρώσεων, δηλαδή των βάρβαρων μέτρων κατά των λαών.

Ταυτόχρονα οι χώρες των G7, από κοινού με τη νέα αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, κλιμακώνουν την επίθεση σε βάρος του ουκρανικού λαού και στηρίζουν τη σφαγή στην ανατολική Ουκρανία, προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στον ανταγωνισμό τους με τη Ρωσία.

Παρέμβαση για τους Ελληνες της Ουκρανίας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επικοινώνησε χτες τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλο, ζητώντας η κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι Ελληνες της Ουκρανίας επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της αρνητικής και επικίνδυνης κατάστασης, που έχουν επιβάλει, σε βάρος του ουκρανικού λαού, η αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας και η επέμβαση των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ