Κυριακή 9 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ σε συνεργασία με καταξιωμένους σκακιστικούς φορείς θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες τα δωρεάν σεμινάρια - συνομιλίες, ανοικτά προς όλους, με σκοπό τη διεύρυνση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων.

Ηδη από τις 7 Οκτώβρη (και σήμερα Κυριακή στις 17.45 στον Οργ. Αθλησης του Δήμου - Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης) με συνδιοργανωτή την Τ.Ε. Διαιτησίας της ΕΣΣΝΑ θα παραθέσουν σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας σκακιού οι καθηγητές διαιτησίας και διεθνείς διαιτητές Παν. Νικολόπουλος, Μιχ. Πρεβενιός και Σωτ. Λογοθέτης.

Επίσης την Κυριακή 6 Νοέμβρη στις 19.00 θα παρατεθεί καφές - συζήτηση με θέμα Επιβίωση των Αθλητικών Σωματείων εν καιρώ κρίσης. Προβλήματα και λύσεις.

Η συζήτηση θα γίνει στο εντευκτήριο του ΣΟ Κορυδαλλού, Κουντουριώτου 25, 1ος όροφος.

ΣΤΟ 3ο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» Ανοιχτό Τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σκ. Ομιλος Περιστερίου νικητές ήταν οι Παναγιώτης Χριστοδούλου του ΕΕΣ Κορυδαλλού με 6 β., Αλέξανδρος Γρηγοριάδης (Ι.Μ. ΑΕΚ) και Χρήστος Ζυγούρης του ΣΟ Αμφισσας από 5,5 β. Πρώτη γυναίκα η W.F.M. του ΣΟ Ηρακλείου Κρήτης Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη με 4 β. Πρώτος έφηβος ο Νίκος Σιδηρόπουλος του Πειραϊκού Ο.Σ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ