Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. (αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος) πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών -Πληροφορικής Νομού Αττικής. Επίσης, το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ με οποιαδήποτε μορφή απασχόλησης να συμμετάσχουν στην ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα η Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ, στις 5 το απόγευμα, στο πολιτιστικό στέκι της ΑΣΟΕΕ.

ΠΟΕΜ: Οι εργασίες του 25ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται μεθαύριο Κυριακή. Η ΔΑΣ καλεί τους μεταλλεργάτες να αποδυναμώσουν τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού - που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν με διάφορα αλισβερίσια να περιορίσουν την επιρροή των ταξικών δυνάμεων.

ΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και σε σύνολο 100 αντιπροσώπων, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ έλαβε 52 ψήφους και εκλέγει 7 αντιπροσώπους (είχε 6) στη νέα 13μελή διοίκηση. Η ΔΑΣ έλαβε 20 ψήφους και τρεις έδρες (είχε 4), ενώ από μια έδρα καταλαμβάνουν η παράταξη της ΔΑΚΕ (είχε δυο) που έλαβε 12 ψήφους, καθώς και η παράταξη της «Ταξικής Ενότητας» (ΝΑΡ) και της «Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Κίνησης» που έλαβαν 8 και 7 ψήφους αντίστοιχα.

ΑμΕΑ: Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΝ) οργανώνει εκδήλωση τιμής για το πογκρόμ κατά των αναπήρων απ' τις αρχές της Κατοχής το 1943. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στο νοσοκομείο Σωτηρία στο χώρο του μνημείου, ώρα 11 πμ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ