Πέμπτη 22 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Περιοδείες της ΚΝΕ στη Θεσσαλία

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς και κατάρτισης διοργανώνει αυτές τις μέρες η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και το πρόγραμμά τους για σήμερα Πέμπτη έχει ως εξής:

Στη Λάρισα, στη 1.30 μ.μ. στο super market Αρβανιτίδης η Αρετή Θάνου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, στις 3 μ.μ. στην 1η ΕΠΑΣ η Κατερίνα Γκρίμπα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και στις 4 μ.μ. στο εμπορικό «Pantheon» ο Νίκος Αδάμου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ. Ακόμα περιοδείες θα γίνουν στα σχολεία 4ο ΕΠΑΛ, 2ο και 10ο ΓΕΛ.

Στο Βόλο, στις 11 π.μ. στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ο Γιάννης Παπαρίζος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 4.30 μ.μ. στον ΟΑΕΔ ο Μάρκος Ζούκας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Κινητοποίηση του ΣΥΣΔΙΕΚ στο υπουργείο Παιδείας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, στο υπουργείο Παιδείας, προχωρά αύριο Παρασκευή, στις 11 π.μ. ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής. Ο Σύλλογος, που βρίσκεται σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου μέχρι τις 27 Μάρτη, κλιμακώνει τη δράση του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι που φοιτούν στα δημόσια ΙΕΚ. Αύριο, κάλπη για τις εκλογές του Συλλόγου θα στηθεί στα ΙΕΚ της Ν. Ιωνίας, της Γκράβας, του Ρέντη και στη Σιβιτανίδειο, ενώ λειτουργεί και σταθερή κάλπη 11.00 - 13.00 στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27).



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ