Σάββατο 17 Μάη 2014 - Κυριακή 18 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ για παιδιά διοργανώνουν από κοινού οι Σκακ. Σύλλογοι ΕΕΦΑΣ και ο Απόλλων Βριλησσίων σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο. Οπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές, σκοπός του 3ου Ανοιχτού Τουρνουά για παιδιά είναι η διάδοση του πνευματικού αθλήματος και προβάλλοντάς το θα συμβάλουμε και εμείς στην επιτυχία του, αλλά και στην παραπέρα ανάπτυξη του σκακιού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν (στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ) στην οδό Μπακογιάννη 38-42), το Σάββατο 31 Μάη - για παιδιά μέχρι 18 χρόνων - με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Διάρκεια αγώνων από 10.00 έως 12.30. Στη συνέχεια θα υπάρχει αγώνας «Σιμουλτανέ» με ελεύθερη συμμετοχή (ώρα 13.00 με 15.00).

Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Βιργινία Ψωμά στο τηλ. 6972.252.954 ή στο e-mail: vir psoma@hotmail.com.

* Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ για το Μπουρνάζι και ο ΣΟ Περιστερίου διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή (Πλατεία Μπουρναζίου - Δασκαλογιάννη) σκακιστική επίδειξη «Σιμουλτανέ» στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη». Η επίδειξη έγινε από τον GM Γιάννη Νικολαΐδη, ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 30 αντιπάλους.

* ΣΤΑ 90 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ «έφυγε» ο βετεράνος αγωνιστής και σκακιστής Ανέστης Τσεμπερλίδης. Αναγνώστης του «Ρ» και θερμός φίλος της σκακιστικής στήλης κοντά 30 χρόνια, απαντούσε και πρότεινε για τη βελτίωσή της. Η στήλη μας στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ