Σάββατο 14 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας θα πραγματοποιήσουν οι απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί του ομίλου Λαναρά, την ώρα που ο δήμαρχος θα εγκαινιάζει το Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, που κατασκευάστηκε με δωρεά του «ευεργέτη» Χρήστου Λαναρά και της οικογένειάς του, των απογόνων του δηλαδή που κλείνουν τα εργοστάσια.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στις εκλογές που έγιναν στο Σύλλογο Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων νομού Λάρισας, ψήφισαν 523 εργαζόμενοι και έλαβαν: Η ΔΑΣ 472 ψήφους κι εξέλεξε 8 συμβούλους στο 9μελές ΔΣ και 3 στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Η «Ανεξάρτητη Κίνηση», 50 ψήφους κι 1 σύμβουλο στο ΔΣ. Για αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στην Ομοσπονδία ψήφισαν 507 κι έλαβαν: Η ΔΑΣ 454 ψήφους, 12 αντιπροσώπους στο ΕΚΛ και 5 στην Ομοσπονδία κι η «Ανεξάρτητη Κίνηση» 49 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο στο ΕΚΛ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ: Σε επίσχεση εργασίας και σε πλήρη αναστολή της λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και των Εργαστηρίων έχουν προχωρήσει οι γιατροί του Νοσοκομείου του Πύργου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τον περασμένο Γενάρη μέχρι και σήμερα.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση πραγματοποιεί η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, την Τετάρτη 18 Απρίλη, στις 9.30 π.μ., στην αίθουσα θεάτρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ