Σάββατο 19 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 20 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE 1
Επιστροφή στη δράση

Οι κόντρες στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού, στο Βορρά ανάμεσα σε Ξάνθη και Αρη και του Ολυμπιακού με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΟΦΗ είναι που ξεχωρίζουν στην 7η αγωνιστική της Super League 1, που σηματοδοτεί την επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή που υπήρξε για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro. Κατά τ' άλλα, τον πρώτο λόγο έχουν οι δύο Δικέφαλοι: Ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία και η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, στην Τούμπα και την... ουδέτερη (λόγω έργων στο ΟΑΚΑ) Ριζούπολη, αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής και η κομβική κόντρα μεταξύ δύο ομάδων που είναι στην ουρά της βαθμολογίας, στη Νέα Σμύρνη, των Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19.30 Νοvasports 2), Παναιτωλικός - ΑΕΛ (20.00 EΡΤ). ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10: Ξάνθη - Αρης (17.00 Novasports 1), Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (17.15 EΡΤ), ΠΑΟΚ - Λαμία (18.00 PAOK TV), ΑΕΚ - Βόλος (19.30 Novasports 1), Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19.00 EΡΤ).

FOOTBALL LEAGUE
Ενδιαφέρον σε Καλαμάτα και Ασπρόπυργο

Στις αναμετρήσεις της πρωτοπόρου Καλαμάτας με τον Ιωνικό και στη Δυτική Αθήνα μεταξύ Ασπροπύργου και Αιγάλεω μοιράζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 8η αγωνιστική της Football League. Στην Καβάλα θα δοκιμαστεί η επίσης εκ των πρωτοπόρων Βέροια, ενώ ο έτερος της παρέας του ρετιρέ ΟΦ Ιεράπετρας θα υποδεχθεί στην Κρήτη τον Διαγόρα Ρόδου. Στον γειτονικό Αλμυρό θα φιλοξενήσει τον Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Βόλου αφού παραμένει το πρόβλημα με το γήπεδο της Νεάπολης.

To πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Καλαμάτα - Ιωνικός (15.00 ΕΡΤ3). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός (15.00), Ασπρόπυργος - Αιγάλεω (16.00), Ιάλυσος - Νίκη Βόλου (16.00 ΕΡΤ3), Καβάλα - Βέροια (16.00), Τρίγλια - Τρίκαλα (16.00), ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας Ρόδου (16.00).

ΒASKET LEAGUE
Ξεχωρίζει η κόντρα στο ΟΑΚΑ

Το ματς στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Περιστέρι, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Basket League. Η «Ενωση» μετά την ήττα στη Λήμνο, που την άφησε αρκετά πίσω από τις υψηλές θέσεις, δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας κόντρα στους αήττητους μέχρις στιγμής και προερχόμενους από την επιτυχία στην Τουρκία (νίκη επί της Γκαζιαντέπ) φιλοξενούμενους. Ενδιαφέρον παιχνίδι για το σκηνικό στην ουρά θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος εν μέσω των εξελίξεων που επέφεραν η βαριά ήττα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, θα κοντραριστεί με το Ρέθυμνο. Στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανιώνιος - Ρέθυμνο (15.45 ΕΡΤ Sports παράλληλη/μετάδοση), Αρης - Ιωνικός Νίκαιας (15.45 ΕΡΤ Sports π/μ), Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου (15.45 ΕΡΤ Sports π/μ), Λάρισα - Ηρακλής (15.45 ΕΡΤ Sports π/μ), ΑΕΚ - Περιστέρι (17.00 Cosmote Sport 4), ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (17.30 ΕΡΤ Sports). ΚΥΡΙΑΚΗ: Λαύριο - Ηφαιστος (17.45 ΕΡΤ 2).

ΠΟΛΟ
Δύσκολα τεστ για Υδραϊκό και Απόλλωνα

Στις εκτός έδρας αποστολές των συγκατοίκων στο δεύτερο σκαλοπάτι Υδραϊκού και Απόλλωνα Σμύρνης σε Πειραιά και Γλυφάδα αντίστοιχα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο κυρίως μέρος της 4ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών του πόλο. Σημειώνεται πως η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Χανίων (19-8) σε αγώνα που προηγήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Γλυφάδα - Απόλλων Σμύρνης (Γλυφάδα 14.00 ΕΡΤ), Χίος - ΠΑΟΚ (Ιωνικό 16.00), Εθνικός - Υδραϊκός (Πειραιά 17.00), Πανιώνιος - Βουλιαγμένη (Ν. Σμύρνη 18.00), Παναθηναϊκός - Π. Φάληρο (Γουδή 19.00).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ