Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AΝΑΙΡΕΣΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣτο βούλευμα που δεν ενέκρινε άδεια στον κρατούμενο απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, και πλέον η υπόθεση επιστρέφει στο Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, που με νέα σύνθεση θα αποφασίσει. Σημειωτέον, το μέλος της «17 Νοέμβρη» έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί από τις 2 Μάη.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ που έγινε χτες στη Λάρισα, στη διάβαση επί της οδού Κάρλας, στη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας - Βόλου, όπου κι άλλες φορές στο παρελθόν έγιναν σιδηροδρομικά δυστυχήματα, πολλά από τα οποία θανατηφόρα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα. Το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει από τη σιδηροδρομική διάβαση ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ πυροσβεστικά αεροσκάφη παραμένουν καθηλωμένα λόγω του υψηλού κόστους επισκευής, ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή διαθέσιμα είναι 5 πυροσβεστικά αεροσκάφη (3 «CL 215» και 2 «CL 415») από τα συνολικά 18, ενώ δεν θα ξεπεράσουν τα 15, από τα οποία 8 «CL 215» και 7 «CL 415». Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνήθως δεν είναι πάνω από 10 τα αεροπλάνα που θα γίνει δυνατό να χρησιμοποιηθούν.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ