Τρίτη 19 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΑ από συγγενικά τους πρόσωπα βρέθηκαν χτες στην Αλίαρτο Βοιωτίας, κοντά στο σημείο διαμονής τους, δύο μικρά παιδάκια ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο ξαδερφάκια που διαμένουν στον οικισμό των Ρομά στον Αγιο Αθανάσιο και πνίγηκαν σε λιμνάζοντα νερά, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν κάποιος ανοιχτός βόθρος ή φρεάτιο, ή κάποιο αρδευτικό δίκτυο.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ δόνηση έγινε αισθητή την Κυριακή το βράδυ σε πολλές περιοχές της Λακωνίας. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 9 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νεάπολης Βοϊών Λακωνίας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 14 χιλιόμετρα. Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και στη Ζάκυνθο.

AΙΤΗΜΑ για σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, για να οριστεί εφέτης ανακριτής για την υπόθεση της αποκαλούμενης μαφίας του Κορυδαλλού αναμένεται να υποβάλει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξ. Δημητρίου, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ειδικός εφέτης ανακριτής θα ερευνήσει το σύνολο των υποθέσεων στις οποίες - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - εμπλέκονται τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας.

ΜΕΛΗ του «Ρουβίκωνα» πέταξαν χτες τρικάκια στην πρεσβεία της Ελβετίας, στο Κολωνάκι. Η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές. Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα ο «Ρουβίκωνας» γνωστοποιεί ότι η παρέμβαση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης σε άτομο που κρατείται στην Ελβετία. Μέλη του «Ρουβίκωνα», επίσης, πέταξαν μπογιές και προκάλεσαν ζημιές, προχτές Κυριακή, στο κατάστημα «Leroy Merlin» που βρίσκεται στην οδό Κηφισίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ