Τετάρτη 8 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στο Μεσολόγγι. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χτες λίγο μετά τις δέκα στο 27ο χλμ. της εθνικής Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό του ΙΧ νεκρό ενώ τα ασθενοφόρα μετέφεραν στο νοσοκομείο δύο άτομα, τραυματίες που επέβαιναν στο φορτηγό.

Δύο άνδρες βρήκαν τραγικό θάνατο χτες τα ξημερώματα στο 4ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Καβάλας όταν το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02.55 και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα που οδηγούσε 42χρονος βρήκε από το δρόμο και ανετράπη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος, αλλά και ο 22χρονος συνεπιβάτης του οχήματος.

Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 35 και 27 χρόνων από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν λογαριασμό σε ιστοσελίδα, που βρίσκεται στο εξωτερικό, στην οποία υπήρχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν σε ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) - συνολικού μεγέθους άνω του 1 ΤΒ (Terabyte) - σκληρού υλικού πορνογραφίας ανηλίκων και οι δράστες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εννιά άτομα πιάστηκαν χτες από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις ημεδαποί στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας) για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, αλλά και ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από εργοτάξιο εταιρείας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ