Πέμπτη 7 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, στην προσπάθεια να φωτιστούν οι διεθνείς, ευρωπαϊκές και εσωτερικές παράμετροι της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και του κυπριακού προβλήματος, αποτέλεσε η χτεσινή ημερίδα του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (σελίδα 11)

ΜΕ ΤΟΝ προηγούμενο νόμο για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, θα οριστούν τα μέλη που έχουν παραιτηθεί ή αποχωρήσει από το ΕΣΡ, σύμφωνα με τη χτεσινή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (σελίδα 12)

ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, εμπαιγμό και ξεπούλημα των εργαζομένων, καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή της, η «Εργοστασιακή Επιτροπή Ναυπηγείων Σκαραμαγκά» την πλειοψηφία του ΔΣ του σωματείου «ΤΡΙΑΙΝΑ» (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) (σελίδα 14)

ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το πώς θα εκμεταλλευτούν εμπορικά όσο το δυνατόν περισσότερο τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να αυξήσουν τα κέρδη των εταιριών τους, είχαν χτες οι χορηγοί (σ.σ. αφεντικά) των Αγώνων, στο πλαίσιο του πρώτου συνεδρίου χορηγών που διοργάνωσε η «Αθήνα 2004» σε κεντρικό ξενοδοχείο (σελίδα 53)

ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο δουλιάς και να συσπειρωθούν αγωνιστικά στην προοπτική του ταξικού αγώνα με την ΕΣΚ - ΟΤΕ και το ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ η «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» (σελίδα 54)

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ προβλήματα συνεχίστηκε χτες η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους παράνομους μετανάστες για την προσωρινή νομιμοποίησή τους στη χώρα (σελίδα 55)

ΕΝΑΝ από τους τελευταίους μεγάλους, μιας μεγάλης γενιάς που γέννησε ταλέντα, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, συνόδεψαν χτες το πρωί στην τελευταία του κατοικία, στο Α` Νεκροταφείο, άνθρωποι που τον αγάπησαν, συγγενείς, φίλοι και ομότεχνοί του (σελίδα 57)

ΜΠΟΡΕΙ η τηλεθέαση για τη σεζόν 2000/2001 να «έπεσε» κατά 8%, σε σχέση με πέρσι, ωστόσο οι Ελληνες συγκαταλέγονται στους Ευρωπαίους που αφιερώνουν πολύ χρόνο από τη ζωή τους καθημερινά μπροστά στην τηλεόραση (σελίδα 59)

ΑΝΟΙΚΤΟ άφησε το ενδεχόμενο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλάβει την Εθνική ομάδα των ανδρών, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υπενθυμίζοντας, ταυτόχρονα, πως αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ (σελίδα 63)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ