Πέμπτη 12 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται σήμερα στο Ε' Τριμελές Πλημμελειοδικείο (έχει στην αρμοδιότητά του τα αδικήματα Τύπου) στα δικαστήρια της Ευελπίδων η δίκη της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη». Μηνυτής είναι ο δικηγόρος Ιωάννης Ανδριόπουλος, έμμισθος συνεργάτης του μέχρι πρόσφατα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρ. Αλεξόπουλου, ο οποίος και μετά από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή παραμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, κανονικά στο πόστο του... Η δίκη ξεκίνησε στις 30 Απρίλη και είναι μέρος μιας βιομηχανίας μηνύσεων που φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Χρυσαυγίτες.

Τέλος στη ζωή του έβαλε πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια ένας άνδρας χτες το πρωί. Οι συρμοί ακινητοποιήθηκαν κι έκλεισε ο σταθμός στην Ομόνοια, καθώς στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και περιπολικά.

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε χτες στην Πατησίων. Ο νεκρός, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, εντοπίστηκε σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στην οδό Πατησίων 50, και είχε τραύματα στο πρόσωπο.

Εντεκα κιλά ηρωίνης είχε στην κατοχή του 25χρονος υπήκοος Αλβανίας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τα ναρκωτικά ανακάλυψε σκύλος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο του νεαρού.

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων μετέφερε πλοίο που εντοπίστηκε χτες το πρωί δυτικά των ακτών της Πελοποννήσου. Πλωτό περιπολικό, αξιοποιώντας εναέρια παρατήρηση αεροσκάφους της ισλανδικής Ακτοφυλακής που επιχειρεί στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ποσειδών», εντόπισε ύποπτο πλοίο σε απόσταση πέντε μίλια από τις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ