Τετάρτη 15 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ χτες, στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας, το ζήτημα της οριστικής ανάθεσης της επιμέλειας της μικρής Μαρίας - του κοριτσιού που ζούσε σε καταυλισμό Τσιγγάνων στα Φάρσαλα - στο «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου στη συνέχεια να έχει αυτό τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον της μικρής. Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο Αθίγγανων που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής - είναι προφυλακισμένοι, ο άνδρας στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στις φυλακές Κορυδαλλού - δεν παρέστησαν στη διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα «τυπικό» και «διαδικαστικό» από τη στιγμή που οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χτες το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εκδότης για χρέη προς το Δημόσιο, έπειτα από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Αναλυτικότερα, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Πελοπόννησο και το απόγευμα πιθανόν στην Ανατολική Στερεά και τη νύχτα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Την Πέμπτη θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ