Τρίτη 11 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: Για τις 8 Οκτώβρη αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου - εκδότη του περιοδικού HOT DOC, Κ. Βαξεβάνη για την υπόθεση δημοσίευσης της «λίστας Λαγκάρντ». Ο δημοσιογράφος είχε συλληφθεί, μετά τη δημοσίευση τον περασμένο Οκτώβρη στο περιοδικό του, των αρχείων της λίστας, για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και είχε αθωωθεί. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών όμως άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, καθώς κρίθηκε «νομικά εσφαλμένη» η αθωωτική κρίση του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να καλείται εκ νέου να δικαστεί.

ΧΤΕΣ, τα μέλη (όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει) της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με δήλωσή τους στο δικαστήριο, χαιρέτισαν τη δράση του συγκεκριμένου Πυρήνα που ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση της βόμβας στο όχημα της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Η δίκη διακόπηκε χτες, γιατί ο κατηγορούμενος Κ. Σακκάς που είναι απεργός πείνας (χτες ήταν η 7η μέρα) δεν ήταν στο δικαστήριο για λόγους υγείας. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Σακκάς, έχει αρχίσει απεργία πείνας από την Τρίτη, γιατί θα έπρεπε να αποφυλακιστεί, αφού έχει συμπληρώσει τον χρόνο της λεγόμενης προσωρινής κράτησης. Να σημειωθεί ότι έχει πει πως δεν υπήρξε ποτέ μέλος της «ΣΠΦ».

ΝΕΦΟΣ: Την εμφάνισή της έκανε και πάλι χτες η ατμοσφαιρική ρύπανση στην πρωτεύουσα, καθώς ο επικίνδυνος ρύπος του όζοντος ξεπερνούσε για 3 ώρες (από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. το όριο ενημέρωσης κοινού των 180 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο αέρα, φτάνοντας στο σταθμό των Θρακομακεδόνων τα 202.

ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων έπεσε χτες στο κενό Πακιστανός, ο οποίος επρόκειτο να απελαθεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ