Βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, που γρήγορα θα σταματήσουν. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Βοριάδες μέτριοι έως ισχυροί (5-6 Μποφόρ) και στο Αιγαίο (7 Μποφόρ). Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
21:54ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ : Όσο τα έργα μπαίνουν στη ζυγαριά του «κόστους-οφέλους», οι λαϊκές οικογένειες θα βιώνουν δραματικά τη διαχείριση του νερού ως εμπόρευμα (VIDEO)
21:38ΛΑΡΥΜΝΑ: Η κυβέρνηση θέλει να ολοκληρώσει το έγκλημα και να μετατρέψει τη ΛΑΡΚΟ σε παλιοσίδερα! Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι εργάτες
21:23ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «SPEEDEX»: Με ενότητα και αλληλεγγύη σμπαραλιάζουν τις αντεργατικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας (VIDEO - ΦΩΤΟ)
21:09ALLOU FUN PARK: Η εργοδοσία απολύει εργαζόμενους, ανάμεσά τους μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του νεοσύστατου Σωματείου
21:01ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Λ. Κανέλλη: Άμεσα, συγκεκριμένα και με χρονοδιάγραμμα μέτρα για τη στέγαση ειδικών σχολείων και εργαστηρίων στον Δήμο Αθηναίων (VIDEO)
Περισσότερα...